- 2 Şubat 2017
- 1.052
- 3.203
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #49.421
evettttt maşalah. sabah kuru kalkıyorsa kesin ama kesin başla. bebeğin tuvalete hazır.. darısı bize inşş. senin adına çok sevindim. bez derdinden kurtulacaksınArkadaşlar hasan efe 1 haftadır sabah kuru bezle uyanıyor beş on dk içinde bezi taşıp dışına çıkarıyor. Kaka yaparken de çömeliyor. Annem dedi sabah kalkınca tuvalete oturt zamanı gelmiş gece işemiyorsa dedi denemelere başlamayı düşünüyorum
Günaydın kızlar benim minnak istediği olmayınca ağlıyor, ayrıca anne, gel, al, mama, meme, baba, ben kelimelerini bilinçli çıkarıyor bazen bizi taklit ediyor 1 kelıme soyluyor ama 2.yi söylemiyor. Gecen bardak isterken bardak dedı biz şok tabi başka da duymadık bardak kelimesini. Uykusu gündüz uykusu 3 saat uyuyor. Geece 4 5 kere kalkıyor emmek için bir çözüm bulamadık buna. Vuruyor çok fazla bir cisim ile Kafamıza özellikle tepki verdikçe oyun sanıyorayrıca her seyi veriyorum yıyor ama eline verdıgım seylerin hepsini birden sokuyor azar azar yemeyi öğrenemedik ya da aç gözlülükten sizin minnaklar ne alemde?
Bizimki de öyle hepsini birden ağzına sokuyor :))) niye öyle yiyorlar acaba,2 dis birden geliyor ,ilkbdefa biraz zorlandı dış konusunda,bizimkide istediği olmayınca veya vermeyince bizide vurmaya başladıGünaydın kızlar benim minnak istediği olmayınca ağlıyor, ayrıca anne, gel, al, mama, meme, baba, ben kelimelerini bilinçli çıkarıyor bazen bizi taklit ediyor 1 kelıme soyluyor ama 2.yi söylemiyor. Gecen bardak isterken bardak dedı biz şok tabi başka da duymadık bardak kelimesini. Uykusu gündüz uykusu 3 saat uyuyor. Geece 4 5 kere kalkıyor emmek için bir çözüm bulamadık buna. Vuruyor çok fazla bir cisim ile Kafamıza özellikle tepki verdikçe oyun sanıyorayrıca her seyi veriyorum yıyor ama eline verdıgım seylerin hepsini birden sokuyor azar azar yemeyi öğrenemedik ya da aç gözlülükten sizin minnaklar ne alemde?
Bizde geçtik tek uykuya canimmaşallah paşaya:) tek uykuya geçtiniz mi gündüz? Bizimki 1haftadır tek uyuyor ama adapte olamadı henüz.Asyada çok dolduruyor ağzını ya avuçlayarak yiyo resmen:)
Bizde geçtik tek uykuya canim
Tek uykuya gecelı baya oluyor canım bızım. Sabah uyanında 3 4 saat sonra öğle uykusuna gecıyor sonra da aksam en gec 10 da uyuyor. Gece kalkıp kalkıp emmelerı de duzelse süper olur ama memeden kesmeden olmucak sanırım. Benımkı de öyle yıyor lokma lokma yemeyi öğrenemedi. Senınkı alerjısı tamamen gectı mi? Bende artık veriyorum inek sütü hariç her seyı.maşallah paşaya:) tek uykuya geçtiniz mi gündüz? Bizimki 1haftadır tek uyuyor ama adapte olamadı henüz.Asyada çok dolduruyor ağzını ya avuçlayarak yiyo resmen:)
Hepsi aynı demek illa bir geçiş dönemidir. Ama gözümün içine bakıp anne demesi çok güzel yaa birde öpmeyi öğrendi gelip gelip öpüyor şap şap. Bizimki de azılar hep bırden gelıyor baya şiş beyaz bu aylar azı dişi zamanı imiş eli ağzında zaten hep azı dişleri çıksa da rahatlasakBizimki de öyle hepsini birden ağzına sokuyor :))) niye öyle yiyorlar acaba,2 dis birden geliyor ,ilkbdefa biraz zorlandı dış konusunda,bizimkide istediği olmayınca veya vermeyince bizide vurmaya başladı
Tek uykuya gecelı baya oluyor canım bızım. Sabah uyanında 3 4 saat sonra öğle uykusuna gecıyor sonra da aksam en gec 10 da uyuyor. Gece kalkıp kalkıp emmelerı de duzelse süper olur ama memeden kesmeden olmucak sanırım. Benımkı de öyle yıyor lokma lokma yemeyi öğrenemedi. Senınkı alerjısı tamamen gectı mi? Bende artık veriyorum inek sütü hariç her seyı.
kızlar ben de bir şey sormak istiyorum. Bebeğim son 1 2 haftadır yemeklere karşı aşırı ilgisiz.o kadar az yiyor ki yemek istemiyor. normalde yiyen bir bebekti. boyle bir durum yaşayanınız var mı. sonradan normale dönüyor mu?
Ay bende öpmesini 4 gözle bekliyorumHepsi aynı demek illa bir geçiş dönemidir. Ama gözümün içine bakıp anne demesi çok güzel yaa birde öpmeyi öğrendi gelip gelip öpüyor şap şap. Bizimki de azılar hep bırden gelıyor baya şiş beyaz bu aylar azı dişi zamanı imiş eli ağzında zaten hep azı dişleri çıksa da rahatlasak
Canım dişler geliyor ya ondan çok uyanıyordur.U Umutherzaman canım bizim baya saçlar uzun habire kesiyorum berber oldum neredeyse.Bu arada bizde yek uykuya geçtij akşam en geç 9 da uyuyor ama cok sık memeye kalkıyor bizde bunu çözemedik. Birde azı dişimiz geldi Bi tane. Bi sıkıntı yaşamadık gibi şimdilik Mutlu1anne
Ayy hamilelik takvimi eklenmiş. Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşaAllahCanım dişler geliyor ya ondan çok uyanıyordur.
Sağol canım benim. Sorma bir Garip oldum bende eklerken :) sen nasılsın nasıl bücür zorluyor mu annesi sıcaklarda başladı? Büyüğü nasıl tepki veriyor
Ayy hamilelik takvimi eklenmiş. Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşaAllah
Sıcak fena yaa. Yaz çocuğunu da tadalım bakalımSağol canım benim. Sorma bir Garip oldum bende eklerken :) sen nasılsın nasıl bücür zorluyor mu annesi sıcaklarda başladı? Büyüğü nasıl tepki veriyor
Aynen canım olabilir hamiş bayan takvim eklenmişCanım dişler geliyor ya ondan çok uyanıyordur.