2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252
böyle dedin ya büyü bozuldu
 
Canım pes etme öğrenir az daha sabret Shop valla shoparyum instagramda çok güzel işler çıkarıyorlar
 
Kızlar merhaba. Cumartesi akşamı kızı yerden eğilip kucağıma alırken göbek deliğime bir ağrı saplandı, hemen beze gibi birşey oluştu. Dün dr a gittim, fıtık olmuş. Ufak birşey yarım santim sadece ama cuma sabah ameliyat olucam yapıştıracaklar. Denizi taşıyorum sürekli diye, büyür hemen icabına bakalım dedi Dr. Ufak diye 1 hafta dinlenmem yetiyormüş Allahtan. Yoksa aylarca denizi kucağıma alamazsın deseydi çok üzülecektim.Siz de dikkat edin bebişler ağırlaştı artık.

Bir de eşim tobb da çalışıyor, orada çalışan çinli bir kişinin arkadaşı, ben corona oldum beni karantinaya alın diye etlik zübeydeye 5 kere gitmiş,4 kere grip ilacı verip göndermişler. anca 5. de inanmışlar karantinaya almışlar. Tabi bu eşimin iş yeri whatsapp gurubundan bir haber ben gözümle görmedim ama gitmeyin oralara, önlem önlemdir....
 
ya çok güzel olmuş, bende yapmak istiyorum ama becerebilir miyim ki? ışıltılar var ya onlardan asarım arkaya olmazsa dedim.
O kadar basit ki canım benim gibi sıfır becerisi olan biri yaptıysa herkes yapar. Zİncir için plastik aparat var, 15 Dkmı aldı yapmak.
çok güzel olmuş. bunları duvara mı aşacaksınız? ben de şimdiden başlamalıyım ama neler yapabilirim bilmi yorum sen neler düşünüyorsun? nasıl süsleyeceksin evi?
Ben bir sürü süs aldım valla, cupcake üzerine süslü çubuklar, onları dizmek için stand, büyük bir yaş balonu, oğlumun isminin yazılı olduğu gümüş çerçeve, renkli bardak ve tabaklar, masayı süslemek için püsküller. Desenli peçeteler aldım bir de.
 

Hadi gözün aydın canım. Çok değişiyor düzenleri. Benimki de 2 uyku yapsa gündüz, gece 10da uyuyor belki daha gec. Bi uyku yapsa gece 12 de uyuyor ne yapıcagımı şaşırdım

Canım çok geçmiş olsun ağırlaştılar aynen dikkat etmekte fayda var. Allah korusun corona inşallah ülkemizde yyaılmaz Allaha emanetiz
 
4 köpek dişi birden geliyor Herşey bozulacak yakında çok yakında
inşallah öyle olmaz diyelim bari.
Canım pes etme öğrenir az daha sabret Shop valla shoparyum instagramda çok güzel işler çıkarıyorlar
ya bayıldım, bakayım hemen bende.
O kadar basit ki canım benim gibi sıfır becerisi olan biri yaptıysa herkes yapar. Zİncir için plastik aparat var, 15 Dkmı aldı yapmak.
ya nette gördüm o zaman deneyim bende alayım da. çok güzel olmuş eline sağlık.


Avalon80 canım çok geçmiş olsun, hemen farkedilip ameliyat mı dediler? korkarım ben beklese miydin biraz? emziriyosun bi de engel değil dimi?
 
ben öğretemedim yaa, nasıl yaptınız alıştırmak için? en temizi pipet aslında.
Özel bi çaba göstermedim aslında. Hüüüp hüüüp diye piletle kendim gösterdim ayran içerken ona da denettim. Bir iki yaptı. Ayran ağzına gelince keşfetmiş gibi oldu :) ve devam etti.
 

valla ben artık düzensizliğin düzen olduğunu kanaatine vardım şu anki düzenin her an bozulacağını biliyorum
 

Evet, ben hemen gidince iyi oldu. Fıtık ameliyat harici tedavisi yokmuş canım. daha çok yırtılıp büyürse hem iç organların oraya sıkışıp kangren olma riski varmış, hem de yama yapmak için ameliyat daha ağırlaşıyormuş, hem de o zaman iki ay denizi kucağına alma diyebilirim şimdi 1 haftayla kurtarırsın dedi. Ben doğumdan sonra iki kere daha anestezi aldım, ilk sütümü sağıp döküyorum sonra emzirmeye devam... Bir şey olmuyor.
 
Zaman ne kadar

Oyun grubu mu o nerelerde var cnm
her ilde vardır sanırım, ben izmir balçovada iki tane buldum, hangi ildesin?
genelde haftada bir saat çocuklar anneleriyle katılıyor, aynı aydan çocukları grup yapıyorlar. biz 12-18 ay grubuna dahil olacağız. muhtemelen sınıfta büyük çocuklar olacaktır, sınıflar 6 kişilik. henüz başlamadık, başlayınca detayları yazarım, fiyatları bilmiyoruz henüz, ön görüşme yaptım ama fiyatları gelince yüz yüze konuşuruz dediler, iki saat de olabiliyormuş
 
Masalalh benım oglum 7 dısı var bır tane cıkmak ızere
 
Kızlar merhaba çalıstıgım için fazla gıremiyorum 10 nda oglum 1 yasına gırdı kutladık guzeldı tum 1 yasına gıren bebeklere uzun saglıklı ve mutlu bır omur dıyorum oglum 1 yas asılarını vuruldu bugun boyu 74 cm kılosu 10.5 bas cevredi 47. 5 boyunkısamı sızce kızlar cok talı bı gorsenız
 
Maşallah annesi güzel Sağlıklı mutlu uzun yılları olsun inşallah
 
Sütüm az
Solgar tableti kullansam olan sütten de olmam dimi? Korkuyorum
 
benim oğlumun da boyu 74.5 miş. bende kısa mı diye üzüldüm açıkçası. k
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…