- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 38
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #48.021
Kızlar kuzum cuma günü ameliyat oldu. Ameliyat saatinin sarkmasıyla yaklaşık 12 saat aç kaldı. Canı her istediğinde çoğu zaman saat başı emen bir bebek 12 saat aç ağzından tek Damla girmedi. Üstüne tombişlikten damar yolunu zor buldular. En son yenidoğan hemşiresi geldi o buldu. O kadar ağladı, o kadar ağladım ki ikimizde mahvolduk. Aynı yatakta aldılar ameliyathanenin kapısından sonra onu kucağımdan alıp beni çıkardılar. Canımı alsalar daha iyiydi. Sonra narkozun etkisinden bir türlü çıkamaması, bizi duymaması, kucağımızda kendini ordan oraya atmaya çalışması... çok şükür geçti ama gerçekten çok zor bir gündü. Sünnet sonrası yapışıklık açıldı kıpkırmızı açık bir yara gibi orası. Sürekli etini sıyırıp krem sürmek gerekiyor. Dokunduğumuz anda basıyor çığlığı
Allahtan beterinden saklasın, dermansız dert vermesin daha neler yaşayanlar var ama herkesin evladı kendine kıymetli işte. Tırnağına zarar gelse dayanamıyoruz
Çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Allah’ta kimseyi evladının gözyaşıyla bile sınamasın.Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Deniz idrar yolu enfeksiyonu ve öpücük hastalığı bir arada geçirince 3 gün hastanede yatmıştık. Seni çok iyi anlıyorum. O ayrı ağladı ben ayrı ağladım, iki hastalık bir arada olunca, ne olduğunu bulamadılar bir türlü, bir ara biz çıkamıcaz buradan diye düşünmeye başlamıştım. Gelen geçen deldi her yerini kızımın, 1 ay sürdü sıçrayarak uyanması. Resmen travma yaşıyorlar. Kucağından ve memeden ayırma annesi, en çok sana ihtiyacı var.