ben de güzel haberler vereyim. iki gündür geceleri 4-5 kere uyanıyoruz ama öyle 2-3 saat ayakta değiliz. çook uzun zamandır bu kadar iyi dinlenmedim. ayakta dik duruyor ve kelimeler arka arkaya gelmeye başladı. ben de annemherseyim gibi düşünüyorum, birşeyleri öğrenip içselleştridğinde bebeklere rahatlama geliyor, ama gecici tabiii, bizimki yürümek üzere, bakalım kaç gece de dinlendirecek annesini.
dünkü menümüz: sabah 1 çay kaşığı tarhana çorbası, 1 ufak parça muz (3 küçük lokma aldı), öğleden sonra 1 çay kaşığı bulgur pilavı, üzerinde azıcık yoğurt vardı, 1 lokma köfte, akşam eşim 1 kase yoğurt yedirmiş.
Dün geçit töreni gibi çocuğun önüne getirmediğim şey kalmadı, tadına bakıp ağzını kilitledi. bir türlü ne istediğini bulamadım. örneğin elma ve muzu rendeleyip karıştırıp veriyordum, onu çok severdi, onu bile yemedi. tuzsuz et köftesi yaptım bir lokma aldı sadece. yoğurt çok severdi, üç kere getirdim yemedi. çorba severdi, 1 kaşık aldı sonra kaçtı ağzını kilitledi. ona uygun ince bulgurdan bulgur pilavı yaptım yoğurt yedirebilmek için, en çok onu yememesine üzüldüm. sinirden ağlayacaktım son çare puding yaptım hem muzlu hem kakaolu, kakaolu olanın tadına baktı, onu da yemedi ama dolapta gördüğü limonu yaladı onun yerine. ben de birşey yemiyorsan limon da yok deyip limonu aldım elinden, midesine zarar verir diye korktum. yemedi ama maşallah tüm gün yarım saatte bir emdi, üç kere süt artırıcı damla kullandım çok su içtim