- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.211
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #47.801
Dün kvlere gittik. İşyerinde biri kp e bebek şampuanı vermiş. Çok kaliteli imiş öyle diyor kv. İlk defa duyduğum Bi marka. Çocugu büyümüş te gerek kalmamış mış artık o şampuana. Eve geldim inceledim. Üretim tarihi 2011 son kullanma tarihi 2014. Çıldırmamak elde değil. Cahillik okumamakla değil derler. Bizim kv ve kp e bedava olsun da ne olursa olsun. Birde ben bu kadına Çocuk bakıracaktım. Cahilin en önde gideni. Oğlumun eline akşam minicik Bi lego vermiş sert ucları var pikacu. Gözüne sokabilir eline almkşta oda bişe diyememiş. Sevmeye gelmedileri gibi biz çok sık götürmediğimiz içinde ayrı Bi suratla karşılaştım. O kadar renklerini belli ediyorlar ki gözleri ile dövüyorlar sanki. Karnım yoktu annem canınız çekmesin sarma getirmiş yedim de gittim var siz yok gelmişsiniz de. Arkadaş Çoğu zaman gittiğimizde açmısınız diye soran insanlar. Yemek olur olmaz. Böyle insanlar. Birde diyor kp bizde böyle bebektik. Herşey Allahın bizim burnumuz cok büyük. Küçük dağları biz yarattık sanki. Bunu diyenler durumları olmasına ragmen çocuga hiç birsey almayan insanlar. Öyle Doluyum ki görmek istemiyorum bu insanları. Ne zaman gitsem geriliyorum mutsuz oluyorum keza oğulları da öyle. Hep Bi laf sokma derdindeler. Oğlum doğduğundan beri yapmadıkları kalmadı. Hakkınızı helal edin biraz içimi döktüm
Son düzenleme: