merhaba, 2019 şubat annesiyim. bu konuyu hamileliğimin 20. haftasından beri takip ediyorum, sizlerden çok şey öğrendim, bazen cevabını bildiğim sorular soruluyor veya benim cevap aradığım konularda kimse yazmıyor, bu nedenle üyeliğimi aktifleştirdim.
örneğin son zamanlarda kimse boy kilo paylaşmıyor. benim kuzum 12 şubat doğumlu. 9 kiloda kaldık, boy 77 cm 9 tane dişi var, 5. aydan beri dişle uğraşıyoruz, son 2 haftadır sağlam bir diş geliyor ibufen bile kesmiyor. yeşil soğan midesini bulandırdı, kereviz sapı vermeye başladık, bugün yanlışla kereviz sapını yedi. midesi bulandı sanırım. soğuk havuç veriyorum, bir süre sonra boğazına kaçıyor. soğuttuğum emziklerini artık istemiyor, çubuk diş kaşıyıcı aldım, istemiyor, diş kaşıyıcılarını buzdolabında soğutup veriyordum artık onları da istemiyor, diş etlerine kantaron sürüyordum, onu da kabul etmiyor. şu ana kadar güzel geldik ama iki haftadır dinlenme haram oldu, sürekli memede kalmak istiyor. ağzını kilitledi mi açmıyor
ağzından gelen salyalar koyulaştı, bir hafta içinde 10. diş çıkar diyorum ama bakalım artık. çok erken başladık bu diş işlerine