bugün de fena değiliz. şu ana kadar 8 saat uyudu (hala uyuyor) eğer dünkü gibi 9 da yatarsa mükemmel olur ama akşam misafirler var, sevincim bir günlük kalacak gibi. yoğurt+meme ikilisi inşallah yetiyordur. gelişimi fena değil, baya baya söyleniyor konuşuyor, azimli, yürümeye çalışıyor sürekli ayağa kalkmaya çalışıyor, ağlamıyor da. ama insan üzülüyor işte. şu saate kadar 6-7 çay kaşığı yoğurt, 2 çay kaşığı (biraz zorla) şehriyeli çorba, bir ekmeğin ucundan iki ufak parça yedi. o kadar çok emdi ki midem yanıyor su anda
sizin alerji konusunda yazdıklarınızı hatırlıyorum, benim diyet sürecim 6. ayda başladı 1,5 ay sürdü. sarımsak dışında net bir şey bulamadık, öncesinde 2, ayından itibaren süt ve süt ürünlerini kesmiştim. sizin gittiğiniz alerji doktorunu araştırdım ama izmirde olduğumuz için gidemedik. kendi doktorumuza güvenmek zorunda kaldık. bizim doktor alerji konusunda hem rahat hem sıkıydı. alerji testi döneminde benim yediklerimi whatsuptan kontrol etti falan. ilk 3 gün aç kalmıştım. sonra ekleye ekleye 1 ayı tamamladık, süt ürünlerine alerjisi olmadığını anlayınca yoğurda başladık, hala da yoğurt seviyor. ilk 2 ay günde 1-2 ölçek mama veriyordum doktor onunla ilgisi olabilir dedi, ayrıca başlarda alerji olup sonradan geçebiliyormuş. bir de bizim doktor alerjilerin bebeklikte tedavi edilebileceğine dair çalışmalar olduğundan bahsetti. bazı araştırmacılar tolere edilebilir düzeyde alerjiyi önemsemeyerek o gıdaya karşı alerjinin bebeklik sonrasında geçebileceğini iddia ediyormuş. bize çalışma göstermedi, sadece bahsetti ama ben not almıştım. özetle, ufak tefek döküntülerde yedirmeye devam edin diyor ama ben kıyamıyorum. döküntü gördüğüm anda şundandır deyip hemen kesiyorum o besini