2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bende bugün konuştum ciddi salgın varmış gün belirleyip ariycaz dediler

Bi kaç gün bekleyeyim bakalım muhtemelen arayacaktır bizi de hemşiremiz. Olmazsa bende arar sorarım.

arkadaşlar merhaba. kızamık aşısı dün tebliğ edildi aile hekimliklerine. aşılar henüz gelmedi. aşılar gelir gelmez planlama yapılıp aranacaksınız.9-11 ay arası aşılacak kuzular. 2016 yılında tüm türkiyede sadece 6 adet görülmüşken 2019 eylül ayına kadar 900 vaka görülmüş daha 3 aylık veri daha gelicek. yani çok vaka var maalesef. allah korusun tüm yavruları

Ben karma aşıda kızamık var diye biliyordum. Siz menenjit aşısını oldunuz mu cnm? Biz onu da olmadık yasini bekliyorum.

kızlar iyi geceler. Birşey sormak istiyorum benim oğlum iki gecedir tam bu saatte bir ağlamaya başlıyor uykusunda. Dün birkaç dakikada sustu. Şimdi 15 dk ancak susturabildim. Göz yaşı yok. Sadece ağlar gibi bağırıyor. Neden olabilir? Ben tamamen böyle durumlara yabancıyım bizde hiç olmazdı

Bizim ki çığlık atarak ağladığında diş çıkarıyormuş

Biz de aynıyız gece iki de bir uyandı dörde kadar devam.. ben atak döneminde olmasına bağladım bir önceki atak dönemi de kabus gibi geçmişti hastalanmıştım en sonunda uykusuzluktan

fotodaki senin kuzu dimi? çok tatlı maşallah

Günaydın kızlar kendinize özel vakit ayırabiliyor musunuz neler yapıyorsunuz?
Günaydın canım ayırabiliyorum ben biraz kendime. En azından rahat rahat kahve içiyorum hakimlik savcılık sınavına biraz hazırlanabiliyorum arada kuaföre gidiyorum bazen arkadaşlarımla çıkıyorum ama çocuktan sonra şunu anladım ki ya insanın evinin altındaki markete gitmesi bildiğin ayrıcalıkmış

Biz de aynıyız gece iki de bir uyandı dörde kadar devam.. ben atak döneminde olmasına bağladım bir önceki atak dönemi de kabus gibi geçmişti hastalanmıştım en sonunda uykusuzluktan
Bizimki ataktan gelen hafta çıktı. Sanırım arkadaşın dediği gibi diş yüzünden. Yada benimkinin atak haftasından sonra vuruyor başına

Baya bir sey yapıyormuşun cnm masallah.Annen yanında idi dimi senin ona mi birakiyorsun? Biz yapışık ikiz gibiyiz ya memeye fazla düşkün oldu hep yanıma gelmek istiyor markete bile çıkmıyorum bırakacak kimsem yok. Ev isi yemek rutin seyler yapiyorum. Büyük oğlumla bazen haftasonu bir seyler yapiyoruz bebegi babasına bırakıp 2 saatlik. Isın başka boyutu çocuklarsiz bir yere çıksam yarim saatliğine bile hemen eve gelesim geliyor ozluyorum:)) ben nasıl ise başlıcam yaaa 2 ay kaldi(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…