- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.211
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #47.561
Farklı uygulama var sanırım canım beni perşembeye çağırdı. Diğer arkadaşlarda sorsun bakalımGünaydın canım şimdi duydum senden bende arıyorum hemen bir soracağım
Şimdi hemşiremizi aradım ben böyle bir söylenti var ama henüz tebliğ yok dedi. Tebliğ geldiğinde arayacağım dedi
Bende bugün konuştum ciddi salgın varmış gün belirleyip ariycaz dedilerArkadaşlar günaydın. Sağlık ocağı ile görüştüm. Kızamık ülkede tekrar görüldüğü için sağlık bakanlığı tekrar aşı başlatmış. 9.ayda dedi bana perşembe gel haftada 1 kere aşı geliyor dedi. İsterseniz sizde bi görüşün
Aman Allah korusun yavrularımızıBende bugün konuştum ciddi salgın varmış gün belirleyip ariycaz dediler
Bi kaç gün bekleyeyim bakalım muhtemelen arayacaktır bizi de hemşiremiz. Olmazsa bende arar sorarım.Arkadaşlar günaydın. Sağlık ocağı ile görüştüm. Kızamık ülkede tekrar görüldüğü için sağlık bakanlığı tekrar aşı başlatmış. 9.ayda dedi bana perşembe gel haftada 1 kere aşı geliyor dedi. İsterseniz sizde bi görüşün
Ben karma aşıda kızamık var diye biliyordum. Siz menenjit aşısını oldunuz mu cnm? Biz onu da olmadık yasini bekliyorum.arkadaşlar merhaba. kızamık aşısı dün tebliğ edildi aile hekimliklerine. aşılar henüz gelmedi. aşılar gelir gelmez planlama yapılıp aranacaksınız.9-11 ay arası aşılacak kuzular. 2016 yılında tüm türkiyede sadece 6 adet görülmüşken 2019 eylül ayına kadar 900 vaka görülmüş daha 3 aylık veri daha gelicek. yani çok vaka var maalesef. allah korusun tüm yavruları
bizde 1 yaş sonrası yaptırcaz canım menenjiti.Ben karma aşıda kızamık var diye biliyordum. Siz menenjit aşısını oldunuz mu cnm? Biz onu da olmadık yasini bekliyorum.
Bizim ki çığlık atarak ağladığında diş çıkarıyormuşkızlar iyi geceler. Birşey sormak istiyorum benim oğlum iki gecedir tam bu saatte bir ağlamaya başlıyor uykusunda. Dün birkaç dakikada sustu. Şimdi 15 dk ancak susturabildim. Göz yaşı yok. Sadece ağlar gibi bağırıyor. Neden olabilir? Ben tamamen böyle durumlara yabancıyım bizde hiç olmazdı
Benimki de bu aralar öyle gece uykusu diye bişey de kalmadı yarım saate bir kalkar oldu. Diş mi ki?Bizim ki çığlık atarak ağladığında diş çıkarıyormuş
Bir dişi vardı çıkmak bilmedi iki gündür başı geldi gibi ondan değil mi canımBizim ki çığlık atarak ağladığında diş çıkarıyormuş
Biz de aynıyız gece iki de bir uyandı dörde kadar devam..kızlar iyi geceler. Birşey sormak istiyorum benim oğlum iki gecedir tam bu saatte bir ağlamaya başlıyor uykusunda. Dün birkaç dakikada sustu. Şimdi 15 dk ancak susturabildim. Göz yaşı yok. Sadece ağlar gibi bağırıyor. Neden olabilir? Ben tamamen böyle durumlara yabancıyım bizde hiç olmazdı
fotodaki senin kuzu dimi? çok tatlı maşallahden bildiriyorum ikimizde alışmaya başladık. Tabiki az yiyor ama en azından severek yiyor. Ne kadar yıpranıyormuşuz ben yediricem o yemicem diye savaş verirkenteşekkür ederim başta sen olmak üzere cesaretlendiren bütün arkadaşlarıma
Günaydın canım ayırabiliyorum ben biraz kendime. En azından rahat rahat kahve içiyorum hakimlik savcılık sınavına biraz hazırlanabiliyorum arada kuaföre gidiyorum bazen arkadaşlarımla çıkıyorum ama çocuktan sonra şunu anladım ki ya insanın evinin altındaki markete gitmesi bildiğin ayrıcalıkmışGünaydın kızlar kendinize özel vakit ayırabiliyor musunuz neler yapıyorsunuz?
Bizimki ataktan gelen hafta çıktı. Sanırım arkadaşın dediği gibi diş yüzünden. Yada benimkinin atak haftasından sonra vuruyor başınaBiz de aynıyız gece iki de bir uyandı dörde kadar devam..ben atak döneminde olmasına bağladım bir önceki atak dönemi de kabus gibi geçmişti hastalanmıştım en sonunda uykusuzluktan
Evet teyzesi teşekkür ederizfotodaki senin kuzu dimi? çok tatlı maşallah
Gerçekten tam yemelik annesi maşallahEvet teyzesi teşekkür ederiz
Baya bir sey yapıyormuşun cnm masallah.Annen yanında idi dimi senin ona mi birakiyorsun? Biz yapışık ikiz gibiyiz ya memeye fazla düşkün oldu hep yanıma gelmek istiyor markete bile çıkmıyorum bırakacak kimsem yok. Ev isi yemek rutin seyler yapiyorum. Büyük oğlumla bazen haftasonu bir seyler yapiyoruz bebegi babasına bırakıp 2 saatlik. Isın başka boyutu çocuklarsiz bir yere çıksam yarim saatliğine bile hemen eve gelesim geliyor ozluyorum:)) ben nasıl ise başlıcam yaaa 2 ay kaldiGünaydın canım ayırabiliyorum ben biraz kendime. En azından rahat rahat kahve içiyorum hakimlik savcılık sınavına biraz hazırlanabiliyorum arada kuaföre gidiyorum bazen arkadaşlarımla çıkıyorum ama çocuktan sonra şunu anladım ki ya insanın evinin altındaki markete gitmesi bildiğin ayrıcalıkmış