desteksiz çok güzel oturuyor canım dünde instagramda bir sayfada gördüm 8 9 aylıkken mutlaka emeklemeli diye iyice kafama takıldı çocuğu rahat bıraksam iyi olacak galiba
ay her kafadan bir ses çıkıyor bitmediler valla insanin kafasını karıştırıyorlar hepsinin çocuğu hüseyin bold sanki 8aylık koşuyordu bana konuşuyorlar.
Kendi yemesi konusunda önce yumuşak meyvelerle basladim ilk seftaliyi eline aldı sonra armut karpuz kolaylıkla damagiyla ezebilecegi şeylerle alıştı kendi yemeye sonra birgün israftan kesildi çok canım sıkıldı baktım meyve saatinde önüne koydgumu yiyor ama benim elimde kaşığı görünce ağlıyor. Kabak patates havucu rendenin ince tarafıyla rendeledim suyunu sıktım 1 yumurta sarısı 1 kaşık yoğurt yaklaşık 2 kaşık karabuğday unu ekledim . Un konusu karışık sen hangisini tercih edersen onu kullan karabuğday unu glutensiz olduğu için özellikle aldim. Tavada az zeytinyağıyla kızarttım havada kaptı yedi simdi herşeyi köfte olarak yapıyorum birtek tarhana mercimek çorbası ve yoğurdu benim elimden yiyor .
Yumuşak meyvelerle ne kadar koparması gerektiğini öğrendi yaklaşık 20 gün içinde köfteye geçiş yaptık ilk baslarda büyük ısırıp tukuruyordu sonra sonra kemirmeyi küçük isirmayi öğrendi. Ağzına büyük geleni tukuruyor merak etme en olmadı bütün halinde yutuyor bol bol ilk yardim videosu izle o videolarda tam olarak çocuk nasıl tıkanırsa mudahele etmen gerektiğini hangi durumlarda sakince beklemen gerektiğini anlatıyor kendine ve bebeğine güven yaparsın tabi kendine ekstra güvenmen gerekli etraf inanılmaz batıyor
çabası var dizlerini kırıyor poposunu havaya dikiyor ama daha emekleme pozisyonuna geçemedi zamanla yapar herhalde
Blw sagolsun son 1 aydır dogru düzgün yemek yapıyorum çocuk mama sandalyesinde yemeğini yerken ama temizlik sadece mama sandalyesi temizliğinden ibaret süpürmek silmekten çoktan vazgeçtim haftalık esim evdeyken ne yaptıysam o kadarla kalıyor gerçekten tebrik etmek lazim yapabilenleri