- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.211
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #46.821
Kızlar ben tekrar uyku eğitimine başlıcam yoksa çıldırıcam off
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben tekrar uyku eğitimine başlıcam yoksa çıldırıcam off
Yav benım oglum 3 saatde bı 120,,_150 cc mama yıyor ek gıda alıyor ama gene de ıstıyor mamayı cok mu sızceArkadaşlar dün aylık kontrole gittim. Doktor her ay artık gelmene gerek yok dedi. 400 gr almış 9800 olduk. Biraz hırıltısı ve öksürüğü vardı prospan şurup verdi ama öksürüğü artarsa verirsin dedi. 10. Ayda bexsero ikinci aşısı var. Bu kadar şimdilik. Blw ye göre iyi almış kilo eskiye göre Maması çok çok azaldı 3 saatte bir 90lık içen çocuk şimdi 30 şık 3 kere anca içiyor blw olunca da aç gibi geliyor insana ama emiyor kilo alımı da iyi artık kafama takmıyorum
Canım her çocuk farklıdır. Ama sanırım benimki ek gıdadan sonra mamayı sevmedi. Mamayı anca uyku aralarında içiyor. Yoksa katiyen içmiyor meme emiyor iş mamaya geldi mi istemiyor. Mamayı mı değişsem acabaYav benım oglum 3 saatde bı 120,,_150 cc mama yıyor ek gıda alıyor ama gene de ıstıyor mamayı cok mu sızce
Değiştirme canım.birçok bebek öyleymiş benimkide öyle günde bir kere belki 60 cc alıyorCanım her çocuk farklıdır. Ama sanırım benimki ek gıdadan sonra mamayı sevmedi. Mamayı anca uyku aralarında içiyor. Yoksa katiyen içmiyor meme emiyor iş mamaya geldi mi istemiyor. Mamayı mı değişsem acaba
Ek gıda ve emmesi nasıl canım günaydın bu aradaDeğiştirme canım.birçok bebek öyleymiş benimkide öyle günde bir kere belki 60 cc alıyor
Bu Arada günaydın kızlar ♥
Ek gıdayı sevdi emme de tabi az azaldı ama emiyor günde 4 defa falan bazen 5Ek gıda ve emmesi nasıl canım günaydın bu arada
Belki geçici bir durumdur o zamanEk gıdayı sevdi emme de tabi az azaldı ama emiyor günde 4 defa falan bazen 5
Sanmıyorum canım artık ek gıda tadını aldıktan sonra birçok bebek özellikle mama istemiyor.Belki geçici bir durumdur o zaman