2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben dayanamadim doktor randevum 7sinde daha 1 hafta var. Pazartesi devletten randevu aldim. Cok umitli degilm ama gitmisken testleri yapip yapmadiklarinida ogrenirim dedim. Ozelde pahali cunku. Baya buyudu sanirim devlettekide kalp atisini duyar herlde

Süt içemiyorum duyarlılık var sanırım bende. Mide ağrısı karın ağrısı beni mahvetti. Kalsiyum hapi istesem doktordan olur mu sizce?

Ben dayanamadim doktor randevum 7sinde daha 1 hafta var. Pazartesi devletten randevu aldim. Cok umitli degilm ama gitmisken testleri yapip yapmadiklarinida ogrenirim dedim. Ozelde pahali cunku. Baya buyudu sanirim devlettekide kalp atisini duyar herlde
Duyar canım seninle haftamiz aynı ben pazartesi gittim duyduk

Haftamiz ayni seninle hatta tahmini doğum günü de aynısende ne gibi belirtiler var
Yaaa bende çok bi belirti yok... ilki kabızım ki hiç olmam. İkinci çok suyuyorum. Üçüncü ağzımın içinde sürekli bi metalik tat var... şimdilik bunlar bulantım yok, aşermam yok... arada baş dönmem oluyor oda hipoglisemim olduğu için sanırsam... sende ne belirtiler var canım?

Yok canım bulantı olup diyelim birşey yiyemedin inan vücudundaki rezervler bebeğe yeter sana da yeter... benim anlatmaya çalıştığım bebeğe gitmiyor sanıp günde 5-6 fincan kahve içer, aman nasılsa bebeğe gitmiyor dip balığı yiyeyim ne var birley olmaz midye dolma yiyeyim nasılsa ilk üç ay bebeğe gitmiyor imajı olmasın diye bildiklerimi yazdım... ayrıca bu kadar şeyi bilmenin sebebi üniversitede insan embriyolojisi dersi vermem... doktorların işine karışmamak için çok ayrıntılı bilgi yazmıyorum ama ne yapayım dayanamadım.... yiyememek çok sorun değil yanlış besinler yemek sorun bence... mesrla şeker problemin varken aşırı tatlı yemek bebeğe ve sana zarar vermesi gibi....
harika bi açıklamaydı teşekkürler zaten bebeğe gitmiyor dense bile insan içinde kimyasal olduğunu bildiği şeylerden uzak duruyor o minnacık şeye neler yapmaz katkı maddeleri plasentadan geçiş muhakkak vardır diye düşünüyorum sonuçta rahime yerleşme başladıktan sonra anne ve bebek arasında kan akışı başlıyor yediğimiz herşey bebeğe gidiyordur

bende persembe cumaya alıcam 6+ 5 oluyo duyulur heralde artık

Tam da ben gidecegim zaman bu buyuklukte olucak bebegim. Insaallah duyarsin sen de.

evet canım senin normalde bugün 860 larda olması gerekiyor değerinin ama daha yüksek artmış
bir ikizlerimiz daha geliyor :KK73: önümüzdeki hafta tekrar git canım

Baska kimde ikiz var ki?

Merhabalar... Ben dün doktora gittim geçen hafta kan değeri artışım gayet iyiydi ama doktora gidince vajinal ultrasonla 3 mm bir kese göründü çok küçük geç gebelik değilse sanırım bir travma daha bekliyo beni :110: cuma günü tekrar gideceğim bakalım gelişme varmı bu bebeğimde beni terk ederse 4. Düşüğüm olacak :KK14:

Insaallah bebegin iyidir yerinde nazli nazli buyuyodur. Guzel haberler alirsin umarim.

solenta prigna hamilelik için kullanılan kremmiş. bnm doktor bunu önerdi dedım pigmenta kullanıyorum devam etsem dedi. oda olur solenta ıyıdr dedı.

Pigmenta olanjndan memnun musun, leke karsiti deniyor ama mevcut lekeleri de hafifletiyor mu peki?

Aslinda zor bisey deil ultrason cihazini karinda gezdirmek neden oyle yapmiski.ozelmiydi doktorunuz

Yok ozel degildi. Ozele gitmeden yakindaki devlet hastanesine bir gideyim demistim dayanamayip.

galiba bulantı yüzünden beslenme dengesi kaçan anne adayları üzülmesin diye öyle diyorlar öyle düşünmek zorundayım yoksa bulantulardan o kadar bozuldu ki beslenmem bebeğe etkisi var diye kahrolurum o benden alacağını alıyor bak aksam yemeği yiyemedim ama sabah yumurta yemiştim süt içmiştim yarar bebeğe diyorum kendimi gazliyorum galiba doktorlarda bizi gazliyor yoksa bu hormonların etkisiyle ben iyi bi anne olamıcam diye kendimi yerlere atabilirim

Ilk gebeligimde benim de cok bulantim vardi. Doktor bana da bu sekilde demisti. Ilk 3 ay anne beslenemese dahi annenin depolarindan faydalanir bebek. Zarar gorur mu diye dusunme. Icemiyorsan su dahi icme. Onemli olan bu donemi mjmkun oldugunca rahat atlatman demisti.

Yaaa bende çok bi belirti yok... ilki kabızım ki hiç olmam. İkinci çok suyuyorum. Üçüncü ağzımın içinde sürekli bi metalik tat var... şimdilik bunlar bulantım yok, aşermam yok... arada baş dönmem oluyor oda hipoglisemim olduğu için sanırsam... sende ne belirtiler var canım?
Kabızlık oluyor bende de ama bulantı kusma sürekli bi şey yesemde yemesemde midem bulanıyor bide bugün mandalina hayali kurdum durdum en son portakal da orta yolu bulduksu da çok icemiyorum kahvaltı hic yok diyebilirim zeytin yumurta peynir yiyemiyorum

Kabızlık oluyor bende de ama bulantı kusma sürekli bi şey yesemde yemesemde midem bulanıyor bide bugün mandalina hayali kurdum durdum en son portakal da orta yolu bulduksu da çok icemiyorum kahvaltı hic yok diyebilirim zeytin yumurta peynir yiyemiyorum
Allah kolaylık versin canım yiyememek çok kötü umarım yakında geçer sağlıklı mide bulantısı olmayan bir hamilelikle devam edersin...

Allah kolaylık versin canım yiyememek çok kötü umarım yakında geçer sağlıklı mide bulantısı olmayan bir hamilelikle devam edersin...
Yiyememeye raziyim da bulantı çok kötü etkiliyor benim ikinci bebeğim olacak inşallah ilki de böyleydi ama bu daha agir sanki bide çocukla ilginiyorum evde 2,5yasinda kızım var

Inss cnmm ayniyiz sen duydun mu
Ben 5+6 da kalp atışını gördüm yanıp sönen ışık olarak, 6+3 te de hem gördük hem duyduk canım. Pazartesi tekrar randevumuz var 8. Hafta bitişinde sonra birde 10. Hafta biterken görecek doktor yaşım 37 olduğu için temkinli davranıyor doktorum birde ilk hamileliğim daha önce 8-9 haftalık düşüğüm var, kalp atışıduyarım diye ısrarla beklemiştim o zaman hiç kalp atışı duymamıştık... bu sebepten doktorum biraz temkinli davranıyor, crinone jel yapıyorum sabah akşam vajinal birde cronex iğne göbekten kan sulandırıcı olarak...

X