2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

yaa ne güzel bir sürpriz olmuş sanaa, sağlıkla kucağına al inşallah tam mucize olmuş gerçekten

bizde keseyi gördük, dış gebeliği eledik, doktorum pazartesi gel dedi bana da, kalp atışı için, inşallah sıkıntısız alırız kucağımıza evlatlarımızı

çok dikkat et kendine, kocaman öpücüklerr

Pazartesi günü güzel haberlerini bekliyorum canım sende kendine iyi bak öpüyorum seni

[/QUOTE]
Vay Be ne güzel bir insansın ve ne güzel bir gelinsin sen onlar için. Asla senin gibi olup senin gibi ılımlı dusunemem gerçekten. Taktir ettim.

Rabbime şükür bırakın aynı evi aynı ilde bile değiliz. kız çocugu olmayan anneler malesef oğullarını kanı canı karşı tarafı sadece gelin el kızı olarak değerlendiriyo. bunu hep hissettirdiler bende hep mesafeli oldum. laf söylerler cevap bile vermem eşimde böle olunca bakıyo benm hanım saygısızlık yapmıyo hemen araya gırer benm karım bitek ne yaparsa doğrusunu yapar ses çıkmıyo. annesi babası eşimin canı ciğeri. ama eşimden çekiniyolar emele laf etsek oğlumuz bizden uzaklaşır algısı oluştu. laf sokarlar genede açık hep arıyılar önemli olan eşimin tutumu. aynı evdesin tabiki cevap vermemk daha zor olabilir ama ilerde sabrınızn karşılığını alırsınız. eşinize güvenin ve onun yanında olun oda sizin yanınızda olmayı tercih edecektr. anne tek oldugu için ayrı eve çıkmak zor bir karr olabilir ama en azından o evde seni koruyan olmasını sağlamak ilk adım olabilir. Allah herkese evinde huzur sevgi saygı versin . hep mutlu olun:)

Günaydın bende erkenden uyananlardanım yine :) midem bigün bulanıyo bigün hiç bişeyim yokmuş gibi hissediyorum manyak etti bu hamilelik beni :) dün baş dönmesinden ayağa bile kalkamazken bugün enerjik hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…