2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın kuzum :) ne güzel işte ya belki de yavaş yavaş azalıyor bulantilarin. Aşırı şanslısın. Keşke bende de bir tık azama olsa. Buzdolabın kapağını bile açamıyorum o denli yani
cnm şimdiye kadar tam olarak bulantı hissedemedim biteceğini sanmıyorum daha yeni başlıyor diyo sanki bana :) hissedeli 3 4 gün oluyor oda bigün arayla mesela dün zor kalkıp evi topladım çok kötü gözüm karardı oğlumdada oluyodu göz kararmam bayılmam evde tekiz korktum bayılırım çocuğum korkar diye zorla kalktım evi topladım midem ağzımdaydı ama istifra edemedim kuru ekmek yedim biraz hafifledi :) ayran iyi geliyo bide. Ve baş ağrım var bikaç gündür korkudan ilaç alamıyorum. Ama bugün bulantım baş dönmem yok enerjiğim biraz baş ağrım var sadece :) allah yardımcımız olsun sağ salim alalımda kucağımıza zaten doğar doğmaz görünce bütün acısı gidiveriyo :)

Hosbuldum donemdasim tanıdığım 4 kişiden biride sensin ikisi tüp Bebek sayfasından biri dış gebelik sayfasından Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizi sağlıkla
Insallah Amin canim bende subat ve ocak anneleri olarak ikiye ayirdim kendimi♥ ordanda burdanda faydali bilgiler ediniyorum Allah herkesten razi olsun

Günaydın kuzum :) ne güzel işte ya belki de yavaş yavaş azalıyor bulantilarin. Aşırı şanslısın. Keşke bende de bir tık azama olsa. Buzdolabın kapağını bile açamıyorum o denli yani

Offff cok fena bi durum. Bakalim bende baslayacak mi beklemedeyim. Bu arada dun dusunuyosan ikinciyi ara verme demissin. Benim bu ikinci olacak zaten nasib olursa. 3yasini geckin kizim var. 4 yas olacak aralari insaallah. 3.yu de yine aralari 4 yas olacak sekilde dusunuyorum nasib olursa.

Rahmin sürekli büyicek o yüzden kasık ağrın bitmez canım ara verir sadece :)bitmiyceeğğğkkkbitemezzz :d

Olsun Olsun şuan cok iyim bulantılarımda başlamadı daha İlk hamileligim cok sorunsuzdu sadece sonlarına dogru bel sıkıntısı çekmiştim inşallah buda öyle olur Sizde ne var ne yok cinsiyet tahmini sitelerine bakmaktan helak oldum ben sürekli ne olursa ne olabilir die bakıp duruyorum ne olursa olsun sevicem tabiki ama başka türlü geçmiyo zaman

vay be ne şanslı anneler varmış daha çok erken cinsiyet için cnm anlamamız zor ama bende araştırıyorum mide bulantım bigün arayla oluyor bugün yok gibi mesela :) dün kötüydüm baş dönmem vardı doğuma kadar böyle giderse deliririm heralde bigün iyi bigün kötü ilk hamileliğim buna göre çok zor geçmişti canım oğlum var 4 yaşında bakalım bu ıızmı olcak erkekmi hayırlı evlat olsun sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama gönlüm hep kız olsun diyo

Hemde fazlasıyla beni goren diyor biz senin gibi hamilelik gecirsek 5tane dogururduk
doğru diyorlar valla canım yat kalk şükret :bende adet sancısı gibi ağrı devam ediyor doğuma kadar gider diye düşünüyorumdün karnıma elledim sertti biraz sanki nasıl korktuummilk bebeğimde hiç bişey araştırmamıştım düşük riskim vardı ona rağmen hiç takmadım kafama hastanede yattım yine bişey anlamadım gün saymadım kafama takmadım acaba kalbi atıyomudur boş gebelikmidir limyasalmıdır hiç düşünmedim bilmiyodum zaten bişey olmadı şükür paşalar gibi girdim çığlık çığlığa doğurdumbunda hergün araştırıyorum cinsiyetini anlamaya çalışıyorum kurcalıyorım günler geçmiyo gızzz

Aslinda ilki gibi olsak daha iyi zamanda gecer bende oyleydim hic bisey bilmiyodum ama bunda artik daha bilincliyiz♥

bekara kari bosamak kolay diye bir laf var ya hani bence bu durumlar icin uygun bir laf. evlenmeden onceki duygular o kdr yogun oluyor ki bazi yanlislari gormezden gelebiliyor insan. ya evlenince degisebilir,iste sudud budur diyerek yola cikiyosun. malesef buyuk ihtimalle degismiyor da! durumun cok zor cok uzuldum. sen de arada kalmissin esin de arada kalmis. ama su an senin elin daha az guclu cunku her seyi kabul edip gelmissin. oncelikle kv biraz ilimli olsa sana bunlari hissettirmese bnece sen idare edersin,bunu hissettim. insanin yuvasi her seyden once gelmeli diye dusunuyorum ben. yani kimse annesini babasini bi koseye atmasin ama kendi yuvasina da bakmakla yukumlu. devamliligini saglamali. insallah hamileligin getirdigi o ruhsal yuk,ara sira stres,duygusal degisimler evin icindeki bireylerin gozune de batar da az daha anlayisli olurlar. keske ailene de demeseydin hemen,ben de sknti yasadim cok ama hicbirini yansitmadim. artik onlarin bakis acisi da degisyor biliyo musun? onlar da aralarina set kurarlar falan ve hep akillarinda sen olursun. sen iyiyiz desen de onlarda artik ihtimal hep olacak.Allah yuzune baksin ins cnm,herkesi ayni anda mutlu etmek cok zor

Ayy hadi inşallah cnm benim de 4 yaşında bi kızım var gönül buda erkek olsun ikisindende olsun istio ama nasip tabi saglıklı olsun önceligimiz
Mide bulantıları içn benden öncesin belki haftaya benimde başlar ama hepimiz için kısa sürsün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…