- 20 Mayıs 2018
- 487
- 476
- 34
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.301
Günaydın kuzum :) ne güzel işte ya belki de yavaş yavaş azalıyor bulantilarin. Aşırı şanslısın. Keşke bende de bir tık azama olsa. Buzdolabın kapağını bile açamıyorumbulanmıyo dicektimm :)
cnm şimdiye kadar tam olarak bulantı hissedemedim biteceğini sanmıyorum daha yeni başlıyor diyo sanki bana :) hissedeli 3 4 gün oluyor oda bigün arayla mesela dün zor kalkıp evi topladım çok kötü gözüm karardı oğlumdada oluyodu göz kararmam bayılmam evde tekiz korktum bayılırım çocuğum korkar diyeGünaydın kuzum :) ne güzel işte ya belki de yavaş yavaş azalıyor bulantilarin. Aşırı şanslısın. Keşke bende de bir tık azama olsa. Buzdolabın kapağını bile açamıyorumo denli yani
Insallah Amin canim bende subat ve ocak anneleri olarak ikiye ayirdim kendimi♥ ordanda burdanda faydali bilgiler ediniyorum Allah herkesten razi olsunHosbuldum donemdasimtanıdığım 4 kişiden biride sensin ikisi tüp Bebek sayfasından biri dış gebelik sayfasından Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizi sağlıkla
Rahmin sürekli büyicek o yüzden kasık ağrın bitmez canım ara verir sadece :)Günaydın Kızlar bugun kasık agrılarım bitti galiba suan gayet iyiyim dun akşamda cok iyidim mide bulantım filanda yok hala
Benim hic kasık ağrım olmadi canimRahmin sürekli büyicek o yüzden kasık ağrın bitmez canım ara verir sadece :)bitmiyceeğğğkkk bitemezzz :d
Günaydın kuzum :) ne güzel işte ya belki de yavaş yavaş azalıyor bulantilarin. Aşırı şanslısın. Keşke bende de bir tık azama olsa. Buzdolabın kapağını bile açamıyorumo denli yani
şanslısın canımBenim hic kasık ağrım olmadi canim
Rahmin sürekli büyicek o yüzden kasık ağrın bitmez canım ara verir sadece :)bitmiyceeğğğkkk bitemezzz :d
Hemde fazlasıyla beni goren diyor biz senin gibi hamilelik gecirsek 5tane dogururdukşanslısın canım
Hade bakalım cnm hayirlisi insallah kesenide goreceksin♥dr dan geldim. 5 hafta 5 günlük. kese 14 mm . ama henüz bebeği göremiyorum dedi. çok erken haftaya tekrar bakalım dedi.
devlet hastanesine gittim . folik asit verdi. kullanıp haftaya tekrar gidicem. s
vay be ne şanslı anneler varmışOlsun Olsun şuan cok iyim bulantılarımda başlamadı dahaİlk hamileligim cok sorunsuzdu sadece sonlarına dogru bel sıkıntısı çekmiştim inşallah buda öyle olur Sizde ne var ne yok cinsiyet tahmini sitelerine bakmaktan helak oldum ben sürekli ne olursa ne olabilir die bakıp duruyorum ne olursa olsun sevicem tabiki ama başka türlü geçmiyo zaman
Kese demisim ya şaşkinmiyim neyimHade bakalım cnm hayirlisi insallah kesenide goreceksin♥
doğru diyorlar valla canım yat kalk şükret :Hemde fazlasıyla beni goren diyor biz senin gibi hamilelik gecirsek 5tane dogururduk
dr dan geldim. 5 hafta 5 günlük. kese 14 mm . ama henüz bebeği göremiyorum dedi. çok erken haftaya tekrar bakalım dedi.
devlet hastanesine gittim . folik asit verdi. kullanıp haftaya tekrar gidicem. s
Aslinda ilki gibi olsak daha iyi zamanda gecer bende oyleydim hic bisey bilmiyodum ama bunda artik daha bilincliyiz♥doğru diyorlar valla canım yat kalk şükret :bende adet sancısı gibi ağrı devam ediyor doğuma kadar gider diye düşünüyorum dün karnıma elledim sertti biraz sanki nasıl korktuumm ilk bebeğimde hiç bişey araştırmamıştım düşük riskim vardı ona rağmen hiç takmadım kafama hastanede yattım yine bişey anlamadım gün saymadım kafama takmadım acaba kalbi atıyomudur boş gebelikmidir limyasalmıdır hiç düşünmedim bilmiyodum zaten bişey olmadı şükür paşalar gibi girdim çığlık çığlığa doğurdum bunda hergün araştırıyorum cinsiyetini anlamaya çalışıyorum kurcalıyorım günler geçmiyo gızzz
LÜTFEN HERKES FİKRİNİ SÖYLESİN BUNA İHTİYACIM VAR!!!
Ben 3 aylık evliyim, eşimi çok severek evlendim kayınvalidem ile yaşıyorum. Çok eleştiren biri herkesin çekindiği biriydi ama oğlunu sevdiğim için gözüm bir şey görmedi Evde hiçbir şey yapmıyorum içimden gelmiyor sürekli sen şöylesin böylesin diyip duruyor. Değersiz hissediyorum. En son eşimle konuştum annem benim en hassas noktam ne olursa olsun asla annemi bırakmam ondan ayrılmam dedi, sonra zaman geçti senden de dedi. Bu deveyi güdeceksin bu diyardan gitmek yok dedi. Bugün kendi anne evimdeyim olanları babam ve anneme anlattım babam arkanda ben varım çocuğuna bile bakarım kimse seni ezemez dedi ama yeni evliyim ve eşim annesine çok bağlı. Hamilelik yüzünden mi böyle hassas oldum bilmiyorum. Eşim hergün bana masaj yapar karnımı sever ama başka kardeşi de yok napıcam diyor ama annesiyle ayrı oturmayı da kabul etmiyor napayım bilmiyorum
vay be ne şanslı anneler varmışdaha çok erken cinsiyet için cnm anlamamız zor ama bende araştırıyorum mide bulantım bigün arayla oluyor bugün yok gibi mesela :) dün kötüydüm baş dönmem vardı doğuma kadar böyle giderse deliririm heralde bigün iyi bigün kötü ilk hamileliğim buna göre çok zor geçmişti canım oğlum var 4 yaşında bakalım bu ıızmı olcak erkekmi hayırlı evlat olsun sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama gönlüm hep kız olsun diyo