2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
cevap için teşekkürler ama işte insan meraktan ve bir şey olursa diye korkmaktan duramıyor.ultrasonla görene kadar rahat edemicem galiba.acaba 385 beta 9 gün sonra kaç olmuş olur
En az 6.160 civari olur cnm mutlaka gorulur diye dusunuyorum hatta en son 22 de baktirmissin 1 inde 12.320 civari bile olabilir
o telas hepimizde vr Dua edip beklemekten baska yapacak birseyimiz yk

LÜTFEN HERKES FİKRİNİ SÖYLESİN BUNA İHTİYACIM VAR!!!

Ben 3 aylık evliyim, eşimi çok severek evlendim kayınvalidem ile yaşıyorum. Çok eleştiren biri herkesin çekindiği biriydi ama oğlunu sevdiğim için gözüm bir şey görmedi Evde hiçbir şey yapmıyorum içimden gelmiyor sürekli sen şöylesin böylesin diyip duruyor. Değersiz hissediyorum. En son eşimle konuştum annem benim en hassas noktam ne olursa olsun asla annemi bırakmam ondan ayrılmam dedi, sonra zaman geçti senden de dedi. Bu deveyi güdeceksin bu diyardan gitmek yok dedi. Bugün kendi anne evimdeyim olanları babam ve anneme anlattım babam arkanda ben varım çocuğuna bile bakarım kimse seni ezemez dedi ama yeni evliyim ve eşim annesine çok bağlı. Hamilelik yüzünden mi böyle hassas oldum bilmiyorum. Eşim hergün bana masaj yapar karnımı sever ama başka kardeşi de yok napıcam diyor ama annesiyle ayrı oturmayı da kabul etmiyor napayım bilmiyorum
Bu bağımlılık bence. Artık anne başka siz başka yerde olmalısınız. Annesiyle arasına kesinlikle ve kesinlikle sinir koyabilmeli. ikinizden de vazgeçmek zorunda değil zaten ama ilk tercihi bence her zaman ailesinden yani sizden yana olmalı. Bence aile olmak bunu gerektirir. Benimde annem ve babam ayrı. Annem yapayalnız yaşıyor. Kardeşim de var evde ama ruh gibi..bir gün var baska gün yok. Öyle her gün gidip gornem. Hafta da 1 yeter diyorum bazen 2 hafta da 1. Böyle daha rahat ve daha huzurluyuz. Benim eşimde ailesine bağımlıydi anlatmıştım ya siz tartistiginizda sana. Psikologa gitmiştim yoksa baya baya boşanmayı ve ılayi da aldırmayı düşünüyordum o ara. Psikologdan sonra digru olan ve yanlış olanı daha iyi farkında olmaya başladı ve istanbulda yaşarken de mesela 3 hafta da 1 gidip görüyorduk. Babası sürekli trip atıyordu o ayrı. Annesi de ağlıyordu mesela gekmedigimizde ama berkan net bir tavrını koydu ortya ve yavaş yavaş alıştılar. Eşinin net bir şekilde çizgilerini belirlemesi lazım diye düşünüyorum. Aileler karışmış çünkü sizde

Oy ne zor olsa gerek. Bazen huzursuz bacak sendromu bende yaşıyorum. Hamilelikte gösteriyor kendisini bitek. İllet bir şey ama tüm vücutta bunu hissetmek dehşet verici bir şey olsa gerek. Çok geçmiş olsun
Çok sağ ol vallla zor zapt ettim. Geçti biraz daha. Allahım bu neymiş ya böyle? Allah yaşayanlara sabır versin.

En az 6.160 civari olur cnm mutlaka gorulur diye dusunuyorum hatta en son 22 de baktirmissin 1 inde 12.320 civari bile olabilir
o telas hepimizde vr Dua edip beklemekten baska yapacak birseyimiz yk
evet Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.2 temmuzda gideceğim dediğin gibi 6 binler olursa görülür o zaman inşallah.

LÜTFEN HERKES FİKRİNİ SÖYLESİN BUNA İHTİYACIM VAR!!!

Ben 3 aylık evliyim, eşimi çok severek evlendim kayınvalidem ile yaşıyorum. Çok eleştiren biri herkesin çekindiği biriydi ama oğlunu sevdiğim için gözüm bir şey görmedi Evde hiçbir şey yapmıyorum içimden gelmiyor sürekli sen şöylesin böylesin diyip duruyor. Değersiz hissediyorum. En son eşimle konuştum annem benim en hassas noktam ne olursa olsun asla annemi bırakmam ondan ayrılmam dedi, sonra zaman geçti senden de dedi. Bu deveyi güdeceksin bu diyardan gitmek yok dedi. Bugün kendi anne evimdeyim olanları babam ve anneme anlattım babam arkanda ben varım çocuğuna bile bakarım kimse seni ezemez dedi ama yeni evliyim ve eşim annesine çok bağlı. Hamilelik yüzünden mi böyle hassas oldum bilmiyorum. Eşim hergün bana masaj yapar karnımı sever ama başka kardeşi de yok napıcam diyor ama annesiyle ayrı oturmayı da kabul etmiyor napayım bilmiyorum
Bu arada psikologdan önce de hafta da en az 2 kere gidiyorduk gittiğimiz yer de biz kadiköyde yaşıyorduk esımın ailesi kocaeilinde. Düşün onca trafik onca şey çekiyordu hafta da 2 kere. Kendileri zahmet edip 1 kere bile gelmiyorlardi bize. Ay ne günlerdi. Yavaş yavaş koydu ama tavrını birden pat diye degol. Sende eşine yavaş yavaş anlat durumu anlaşamadığıni ayrı eve çıkmak istediğini busekilde evliliğin sonunu göremediğini falan şöyle. Seviyorsa zaten bir şeyler yapacaktır. Anneden vazgeçmesi gerekmiyor annesidir sevsin saysin ama ayani evin üstüne de başka bir ev kurulmuyor bence. Stresli bir süreç. Umarım huzurla atlatirsiniz

Canım bu konuda biraz farklı düşünüyorum. Çok yeni bir evliliginiz var ve birde hamilesin şuan muhtemelen birçok şeyi yadırgıyor alışamam diyorsun. Eşinle birbirinizi sevmenize çok sevindim. Eşinin tavrı da olması gerektiği gibi. Şuan şartları annesini yalnız birakmamaktan yana belli ki ve bunu sırf sen istedin diye değiştiremez. Tam da anne olacağımız zaman bunu tüm kalbimle hissediyorum. Çocuğumun mutluluğu herşeyden önce gelir ama sırf eşi için benden vazgeçtiğini düşünsem ağır gelirdi. Inşallah ayrı kalmak fikri kayinvalidenden gelir. Rabbim büyüktür olmaz diye birşey yok. Ben anlaşmazlık yaşadığım hicbir konuyu eşime iletmedim.direk kayinvalidem ve kayinbabamla konuşurdum. Şimdi onları annem ve babamdan farksız seviyorum. Eminim evlenirken bunu göze aldıysan bunu başarabilecek güçte olduğun icindir[/QUOTE]

yaa inanılmaz sevindim, yürekten yazıyorum bunu.

iyiyim bende, biraz korku biraz sevinçle geçiyor günler işte. sen nasılsın? cinsiyeti bile öğrenme vaktin gelmiş neredeyse :KK68:
Aynen canim bende :KK200:dış gebelik kabusu sonrasında korkular ile başladı gebelik kese gorunecekmi diye ben Mart'ta tüp Bebek tedavisi ile pozitif gördüm nisanda düşük yaptım ondan sonra doğal yoldan hamile kaldım inanamadim önce kese kalp atışı derken bu günlere geldik keseyi gördün mü kalp atisini gördün mü
Benim cinsiyet belli değil pazartesi Dr gideceğim bakalım hayırlısı

X