2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252
Canım onların belirli bir düzenleri yok şuan, bir bakmışsın bir hafta çok iyi bir bakmışsın çok kötü, zamanla düzene girecek merak etme

Kızlar benim kız mama da memede almiyor dr agidicem simdi cok üzgünüm
Canım benim ya noldu senin bu kuzuya böyle
 
Canım onların belirli bir düzenleri yok şuan, bir bakmışsın bir hafta çok iyi bir bakmışsın çok kötü, zamanla düzene girecek merak etme


Canım benim ya noldu senin bu kuzuya böyle
Canım abiden falan mı bişi bulaştı acaba? Bence iyi yapıyosun götürmekle.
Abi yide getirmisken Zehra yi gosterdim 2 aylık bebege hicbisey veremem dedi çok sukurcigerlerinde bisey yokmuş öksürük hirilti olursa getir dedi bir de ıhlamur bile verme dedi sadece anne sütü ve gerekirse calpol verebiliriz dedi ama ben tatmin olmadım ya
 
Evet banada fotoğrafını gönderince probiyoktik kullan dedi biogaia kullanıypduk zaten 5damlayı 10a çıkarttı zaten sadece 1 kez öyle yaptı teşekkür ederim yinede
 
geçmiş olsun canm,ciğerlerini dinlediyse birşey yoktur burnunu açık tutmaya bak ateşi de yok heralde birde sen kendin ıhlamur kuşburnu zencefil karıştırıp iç ozaman daha çabuk iyileşiyorlar
 

Canım biz aşıları özelde yaptırıyoruz. Serbest bırakmışlar tekrar...

Daha geçen ay konuştuk hastanede bu konuyu doktorla. Ne ara serbest bırakmışlar? Eşime sorayım bakayım. Sağolun, iyi oldu öğrendiğim.

Kızlar ben doğum yaptığımdan beri sağ göğsümde daha az süt oluyo sanki neden böyle olurki 5 dk emıyo cekelemeye başlıyor sinirlenıyo mama takvıyesıde alıyo mecbur

İlla ki bir memede daha çok diğerinde bir tık az olur. O memeyi sık sık ver ki o da terbiye olsun:))

Ohh siz kurtuldunuz aşıdan darısı bize olsuj insallah Elif rahat gecirir geceyi

Sağol canım. Gece rahattı çok şükür. Ateş de olmadı. Ağlamadı bile aşıda doğru düzgün. Canı sağlam bu seferkinin maşallah :)
Darısı başınıza.


Evet canım her giden aynı cevapla geliyor doktordan. Bebişlerin kakalarını rahat bırakmak gerek artık :)))
Maşallah senin oğluş da ne güzel büyümüş :)
Gözün aydın sonuçlarınız da iyiymiş. Evine gitmek yaradı size :)



Benim kız 5 yaşını 2 hafta geçerken doğdu kardeşi. Oyunlarına hiç yansımadı. Öyle bebekle oynamaz zaten hiç. Arabalarımız falan var bizim :)))


Canım nasıl oldun iyi misin? Valla ben kıytırıktan iki ev işine anca yetişiyorum. Misafir ağırlamak çok zor şu an. Vücudun yorulmuştur.

Arkadaşlar gece emzirdikten sonra gaz çıkarıyor musunuz ? Ben çıkartınca uyanıyor sonra bi ton uğraş.

Gece emzirdikten sonra en az sarsıntı ile yatırıp, kıvrılıyorum yanına. Birkaç kez denedim ama uyurken gaz çıkarmıyor zaten ne kadar uğraşırsam uğraşayım. Ben de artık uğraşmıyorum :)


Dedim ya ben sana dün, ağlamaktan olmuştur diye. Fena valla bu bebeler.
Verme bir şey boşver, emzir bol bol. Hastalık sebebiyle değilse düzelir zaten 2 güne.
 
Gaz için ne öneriyor pekı bi de ben sıcak suya kımyom koyuyorum kendim içiyorum o da zararlı mı
Canim birsey vermedi ne verirsem vereyim gaz sorununuz geçmeyecek ilk aylar dedi boşuna ilaç almasin ama çok zorlarsa maflor verebilirsin dedi senin ictiklerinin bebege bir zararı olacağını düşünmüyorum önemli olan minicik bebeklere vermemek..
 
Kızlar şimdi Aile Hekimliği'nden geldik. 2. Ay aşılarımızı olduk. Korktuğum gibi olmadı birazcık ağladı sonra sustu. Ateşi de çıkmazsa bugünü sağsalim atlattık demektir. Kilosu 6.250 gr olmuş boyu 61 cm kafa çevresi de 40,5 cm çıktı. Geçen aya göre tam 1 kilo almış. İlk ay 1750 almıştı demekki bundan sonra bu civarlarda alacak. Gayet iyi dedi Aile hekimi 2 aylık gibi durmuyor daha büyük duruyor dedi. Cidden ikinci çocuklar daha iri oluyormuş. 2 gün banyo yapma dedi 1 yaşına kadar da sol koluna yani verem aşısının yapıldığı yeri süngerle ovma, kabuk bağlarsa da koparma dedi. Cuma günü de asıl doktor kontrolü olacak, kalça ultrasonu çekilecek ve rota aşısı olacak zaten rota ağızdan damlatılan bir damla aşı gibi ağlamazlar diye düşünüyorum.
 
Çok geçmiş olsun çabucak toparlasın inşallah Zehracık
 
Kızlar benim oglus tükürük çıkarıyor dudaklarında görüyorum dünden beri ağzından su gelmeye basladi erken değil mi sizde var mi ?
Aynen birkaç gündür Barışın da ağzında köpük gibi tükürükler var salya akıyor bazen de. Özellikle emzirme zamanına yakın tükürük görüyorum. Susuyorlar mı acaba bana da erken geldi cuma doktora sorucam. Ellerini ağzına sokuyor ondan da olabilir.
 

Benim doktorum da ne kullanırsak kullanalım 4-5 aylık olup da sindirim sistemleri tam gelişene kadar bu sıkıntıların yaşanacağını anlattı. Çok ağlıyor dedim. Ağlayacak dedi, normal dedi :)
 
Biz de tükürük başladı ve kusması var beslenmeden sonra çok fazla değil ama biraz çıkartıyor. Yüzünü ekşitip, yutkunma da oluyor demekki reflüsü var.
 

Geçmiş olsun hadi siz de atlatmışsınız. Darısı kalanların başına. Maşallah bebişlerimize ne güzel büyüyorlar :) Daha dün karnımızdaydılar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…