- 3 Kasım 2017
- 4.439
- 4.073
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.381
Hepimizin canim insaAllahBen 6yıl tedavi gördüm olmadı ama kendiliğinden oldu çok şükür Allahım sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimizin canim insaAllahBen 6yıl tedavi gördüm olmadı ama kendiliğinden oldu çok şükür Allahım sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah
İyi geceler, değeriniz ne zaman 2300 dü, ilk randevunuz ne zaman?Merhaba amin herkesin hamileligi hayirli olsn yok daha kalp duyulmaz zatn bugn keseyi gormeye gidecegiz insallah. Siz gordunzmu degerlerinz nasl bnm en son 2300 du
Hayirli gclerİyi geceler, değeriniz ne zaman 2300 dü, ilk randevunuz ne zaman?
Allahim insallah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsn uzun ömürlü hayirli olsn insallah aminnnBen 6yıl tedavi gördüm olmadı ama kendiliğinden oldu çok şükür Allahım sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah
Ben 6yıl tedavi gördüm olmadı ama kendiliğinden oldu çok şükür Allahım sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah
Bakalım yarin gidecegim. inşallah bir daha yaptirmak zorunda kalmam herşey yolundadır. Teşekkürler.Pruloton dusuk onleyicidir.gunasiri yapilir duruma gore degisebilir de.
bende bugun basladim canim 2 hafta ptesi persembe yaptir dedi kanamam var ve kesem düzensizmis.....
Canım geçmiş olsun. İnşallah hersey yoluna girer. Benim de yarin belli olur. İnşallah hersey yolundadır.
Canım geçmiş olsun. İnşallah herşey yoluna girer. Benim de yarın belli ilur. İnşallah herşey yolundadır.bende bugun basladim canim 2 hafta ptesi persembe yaptir dedi kanamam var ve kesem düzensizmis.....
Geçmiş olsun bende daha tık yok acaba hiç başlamayacak mı o kadar şanslı miyim yaBeeinn ben de 6+4 ümm bu gece cok kotu oldum sade soda ve Tuzlu kurabiye cokk iyi geldi aklınzda olsn
Canım şuan gidiyoruz . 12 saatlik hemde bol su arada mola bı sıkıntı olmaz. Bu arada kızlar tabloya gelince ekleyeceğim .Kızlar tatil için memlekete gitmem gerek 6 saatlik yol.ozel arabamla gitsem bir sıkıntı olur mu benim gibi gidecek olan var mi
Yani benim kanamam falan yok . ilk gebeliğimde de doktorum 12haftaya yok dwmişti gittiğimde 10haftalık hamileydim ve biz yaşantımıza devam etmiştik. Bi sıkıntı olmadı . şuanda aynı şekilde devam ediyoruz. Haftada bir kısıtlamamız yok .Merhaba kızlar size bir şey sormak istiyorum. Eminim hepimizin aklını, içini, ruhunu meşgul eden bir soru...
HAMILELIKTE CINSELLIK!
Ben 2 farklı doktora gidiyorum. Biri normal yaşantınıza devam edebilirsiniz dedi. Diğeri ise biz hamilelere ilk 3 ay haftada en fazla 1 kere izin veririz dedi.
Bu konuda kafam çok karışık. Herhangi bir kanaması olmayan arkadaşlar sizin doktorlarınız nasıl tavsiyede bulundu ve sizler bu konuda nasılsınız ?
Konuşulması gerek diye düşünüyorum çünkü bi yandan evladım için vicdan yaparken bi yandan da eşimi ihmal etmek istemiyorum. Eminim bir çoğunuzun aklında benim gibi deli sorular vardır.
Kızlarda bende de aksine ayak isisindan uyuyamiyorum resmen yaniyorlar ayaklarimin ucuna pet sisede buz koyuyorum umarim tahlil sonuclarim iyidir bugun alacam bakalım bicanım bende aynı şekilde çok üşüyorum titriyorum hatta en çokta ayaklarım üşüyor.fön makinasıyla ısıtıp rahatlıyorum :) sanırım hormonlardan
Ben öğrenmeden önce görüyordum hamileliğimi. Ama şuan yok.Kızlar kötü rüya gören varmı ya devamlı ben kötü rüyalardan bıktım ya
Hayırlı olsun, darısı kalp atışlarına inşallah, sağlıkla gelsin minik melekler Benim de 24.06da 2885 ti, randevum 3 temmuzda, çok da tezcanlıyımdır ama inşallah o gün kalp atışı da duyulur, ilk bebeğimde 6. Haftamda duyulmuştu, bir de aralıkta 8 haftalık kayıbım var, 6+5 Haftada kalp atışı duyulmuştu, sonrasında durmuş, Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsinHayirli gcler
Degerm 23.06 da 2300 du bugn keseyi gordm ck skur siz ne durumdasnz
Evet canım valla insanın günü gününü hiç tutmuyorInşallah bir sıkıntı yoktur. Hamilelik garip bir süreç ya her an herşey olabiliyor çoğu anormallikte normal oluyor bu da öyledir insallah
Amin canım basın sagolsunneden durmuştu neden duruyormus anne karnında bebek kalbi acabasaglıklo hamilelik geçirirsin inşallah duyulur 3temmuzda gibi ama benimkinde daha duyulmadı 7deyim sanırım pkoluyum diye tam tarih bilmiyorumdaHayırlı olsun, darısı kalp atışlarına inşallah, sağlıkla gelsin minik melekler Benim de 24.06da 2885 ti, randevum 3 temmuzda, çok da tezcanlıyımdır ama inşallah o gün kalp atışı da duyulur, ilk bebeğimde 6. Haftamda duyulmuştu, bir de aralıkta 8 haftalık kayıbım var, 6+5 Haftada kalp atışı duyulmuştu, sonrasında durmuş, Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin
Ay ben soğudum böyle olan va rmı kızımda tam tersi eşime düşmüştüm simdi adam sacıma elini sürsün istemiyorum3.bebişime hamileyim hiç uyarılmadım ilk 3 ay için bi sıkıntı yoksa eşleri de ihmal etmemek.gerekir
Dondurma kız derler amakizimda cilgin gibi dondurma istiyodum bundada tavuktan tiksindim gormek istemiyorum duymadim istemiyorum var mi oyle olan sanirim kisiden kisiye degisiyo bide salatalik yoyorum cilgin gibi hic sevmem normaldeSenin bebek erkek gibi dondurma döner
Ahahaha salatalık ve balık bende normalde pek aramam ama deli gibi canım geçen çekmişti mevsimi değil ama balıkçı aramıştık Allahtan buldukta :))Dondurma kız derler amakizimda cilgin gibi dondurma istiyodum bundada tavuktan tiksindim gormek istemiyorum duymadim istemiyorum var mi oyle olan sanirim kisiden kisiye degisiyo bide salatalik yoyorum cilgin gibi hic sevmem normalde