2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aynen bende yüksek bulfun o yüzden sormuştum hatta tabi hayırlısı neyse o olsun dediğin gibi hiçbişeye belli olmaz ama allah biliyo içimi bi tane olsun krndşm bakayım şimdi ikiz olursa karışan çok olucak başta kv o yüzden allahım tek tek versin inşallah :)) kontrole gittiğimde belli olur herhalde

Hayir kizlar oyle dusunmeyin.elbette her bunye farkli.kimisinin midesi bulanir kimisinin bulanmaz.bi arkadasim vardi hamileydi ama kosuyodu zipliyodu avaz avaz bagiriyodu yiyodu iciyodu hic midesi bulanmadi.yani hamile deilmis gibi yasadi.cok sukur tosun gibi bi oglu olfu.cok masallah

Bana dua edin kızlar yarın hem tahlil sonuçlarımı alıcam hemde kalp atışını duymamız lazım. Çok korkuyorum. Bana ve kontrolü olan herkese güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin Allah
Aminnn cnm insallah duyarsn sornsuz bir sekilde bende kese gormeye gidecegim insallah guzel haberlerle mutluluk gozyaslariyla cikariz hastaneden

Selam kızlar benim de yarın iki farklı hastane iki farklı doktor muayenem var bakalım.nasil geçecek igm ile ilgili neler diyecekler içim çok rahat şükür ama eski tahlillerimi de getirdim birde şu bulantılar baş dönmeleri olmasa ilk bebeğini bekleyen arkadaşlar keyfini çıkarın gerçekten ilk çocuk olduktan sonra diğer gebeliklerde dinlenmek lüks oluyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…