- 11 Ocak 2015
- 735
- 626
- 38
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.141
Aynen bende yüksek bulfun o yüzden sormuştum hatta tabi hayırlısı neyse o olsun dediğin gibi hiçbişeye belli olmaz ama allah biliyo içimi bi tane olsun krndşm bakayım şimdi ikiz olursa karışan çok olucak başta kv o yüzden allahım tek tek versin inşallah :)) kontrole gittiğimde belli olur herhalde5 haftaya göre değer yüksek çıkmış. Acaba ikiz mi diye düşündüm ben. Adet düzensizliği de diyorsun belki de 5 haftadan daha ileri bir haftada da olabilir tabi. Bu arada tek kese içinde tek yumurta ikizleri olabiliyor. İlerleyen haftalarda daha da netleşir tabi bazı çoğul gebelikler için 3 aydan sonra öğrenenler oluyor. Hayırlısı olsun
bence bi alakası yok sağlıklı gebelikle :) mide bulantısı olmayıp sağlıklı gebelik geçiren çok kişi war,keseyi gördüm 5.haftadayim sıra kalp atisindaMide bulantisi saglikli gebelige isaret derler.sevinin bence :) kesenizi gordunuz mu.kac hafta kac gunluksunuz
Ben bel agrim var akimtimda bazen oluyo doktor dinlen yeterli dediKahverengı kanaması olan arkadslar az önce bnmde başıma gwldıdw. Doktoru aradık yarın gelsın demiş.Doktora ne zmn gıttınız. Bel ağrısı var mı
İnsallah ben oncekinde 6+2 de duymustm herkesin degisiyor tabi ama cogunluk en erken 6. Haftada duyuyorHayır daha gitmedim temmuz başı gibi gidicem kalp atisinida duyarız insallah
Teşekkür edwrim cok sağolBen bel agrim var akimtimda bazen oluyo doktor dinlen yeterli dedi
Yarin doktor neler dedi yazarsn bizede cnmTeşekkür edwrim cok sağol
Evet cok erken gitme gorenlerde vr erkenden ama nadir bn 4+6 da erken gittim gorulmedi bu gnler bna olum geldi oyuzdn 5+2 gibi gitKızlar yarın erken olur mu kese için
Aminnn cnm insallah duyarsn sornsuz bir sekilde bende kese gormeye gidecegim insallah guzel haberlerle mutluluk gozyaslariyla cikariz hastanedenBana dua edin kızlar yarın hem tahlil sonuçlarımı alıcam hemde kalp atışını duymamız lazım. Çok korkuyorum. Bana ve kontrolü olan herkese güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin Allah
Aminnn cnm insallah duyarsn sornsuz bir sekilde bende kese gormeye gidecegim insallah guzel haberlerle mutluluk gozyaslariyla cikariz hastaneden