- 26 Temmuz 2011
- 1.071
- 1.474
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.121
Normalmiş aslında takmasak evet :)Dun bende de oldu yuruyusten sonra normal deniloyor ama insan tedirgin oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalmiş aslında takmasak evet :)Dun bende de oldu yuruyusten sonra normal deniloyor ama insan tedirgin oluyor
Selam cnm hayirli olsun bebisinİnşallah
Bu 5 mg ihtiyacimiz olan 400 mcg dr lar iki hamileligimdede bu dozda verdiler dr na sor istersn biArkadaşlar bu folik asiti kullansam olur mu
Kaçıncı haftada 10binlerde gördünüz acaba çoğul gebelik olabilir miArkadaşlar ya şu an değerleriniz kaç hep 500 lerde 3000lerde falan uazmışsınız da benim ki mi çok yüksek onbinlerdeydi bi sıkontı mı var acaba
5.hafta dedi canım benim adetlerimiz düzensiz di o yüzden tam gün olarak falan bilmiyorum en son adetten 37gün geçince doktora gittik yani onda da gebelik var diye değil de acaba noldu artık bu kadar gecikmedi diye gitmiştik kese 1 tane canım çoğul olsaydı kese 2 tane mi olurdu hiç bilgim yok :)Kaçıncı haftada 10binlerde gördünüz acaba çoğul gebelik olabilir mi
Ben 5 haftalikken keseyi gordum 7 haftalikken kalp atışını duydum çok şükür5 haftalıkta kese görünür mü benim son bat 22 mayıs tı hamilelik günlüğü 5 hafta diyor
Beyaz olması gayet normal.canm benim kahverengi mesela ama sorun yapma dedi doktorbenim dünden bu yana beyaz akıntım var biraz kafama takıldı normaldir diye düşünüyorum gerçi sonuçta gebelik oluşuyor ama akıntısı olan var mı acaba böyle beyaz şekilde ?
Öyleymiş canım teşekkür ederimmm sağlıkla sıhhatle geçsin günlerimizBeyaz olması gayet normal.canm benim kahverengi mesela ama sorun yapma dedi doktor
Hayır daha gitmedim temmuz başı gibi gidicem kalp atisinida duyarız insallahSelam cnm hayirli olsun bebisin
Seninle ayniyiz kese gormeye gittinmi ?
Cnm benmde iki gundur agriyor ama ilac kullanmam yasakti. Nane yagiyla alnina masaj yapinca cok iyi geliyormus denemedim ama netten bakip alip denicemKızlar başım çok ağrıyor hangi ağrı kesici kullaniyorsunuz acilll cevap bekliyorum
5 haftaya göre değer yüksek çıkmış. Acaba ikiz mi diye düşündüm ben. Adet düzensizliği de diyorsun belki de 5 haftadan daha ileri bir haftada da olabilir tabi. Bu arada tek kese içinde tek yumurta ikizleri olabiliyor. İlerleyen haftalarda daha da netleşir tabi bazı çoğul gebelikler için 3 aydan sonra öğrenenler oluyor. Hayırlısı olsun5.hafta dedi canım benim adetlerimiz düzensiz di o yüzden tam gün olarak falan bilmiyorum en son adetten 37gün geçince doktora gittik yani onda da gebelik var diye değil de acaba noldu artık bu kadar gecikmedi diye gitmiştik kese 1 tane canım çoğul olsaydı kese 2 tane mi olurdu hiç bilgim yok :)
Benimde beşinci haftanın içindeyken başlamıştı bulantı ve kusmam. Şu andaysa hiçbir şey kalmadı tuhaf bir şekilde5. hafta icerisinde olup mide bulantilari baslayan war mi 2 gündür çok kötüyum ben 6.haftada başlar diye düşünürdüm erken geldi
Allah korusun merak etme bir şey yoktur. Güzelce dinlen sakinleşKızlar çok korktum otururken bian kapı kapandı çığlık attım çok korktum kalktım su içtim sakinleştim fakat bebeğe bi şey olmuş mudur aklım çıktı başına böyle bir şey gelen var mı ben mı panik oldum yardımcı olur musunuz
birşey olmaz canım sakin ol benimde üstüme kaynar su sıçradı 2 gün sonra kontrolün vardı pit pit kalp atışını duydukKızlar çok korktum otururken bian kapı kapandı çığlık attım çok korktum kalktım su içtim sakinleştim fakat bebeğe bi şey olmuş mudur aklım çıktı başına böyle bir şey gelen var mı ben mı panik oldum yardımcı olur musunuz
Benim hiç miğde bulantım Yok sağlıksız mı demek ilk defa duyuyorum miğde bulantısına göre sağlıklı olup olmadığı anlaşıldığını.kimi hamilelerde miğde bulantısı oluyormuş kimisinde olmuyormuşMide bulantisi saglikli gebelige isaret derler.sevinin bence :) kesenizi gordunuz mu.kac hafta kac gunluksunuz