2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hayırlısı olsun darısı başıma bende pazaetesi kalp atışı için gidicem doktora çok heycanlıyım ilk gebeliğimde duyamamıştım:KK43:
Aylardır kimyasal gebelik bile yaşamamıştım artık tüplerimin tıkalı olduğunu düşünmeye başlamıştım ki hamile kaldım. Ama o kalp atışını duyanamaktan kötü bir haber almaktan nasıl korkuyorum anlatamam :KK43: inşallah duyarız ikimizde

Aylardır kimyasal gebelik bile yaşamamıştım artık tüplerimin tıkalı olduğunu düşünmeye başlamıştım ki hamile kaldım. Ama o kalp atışını duyanamaktan kötü bir haber almaktan nasıl korkuyorum anlatamam :KK43: inşallah duyarız ikimizde
İnşallah tek duam hepimiz için hayırlısıyla sağlıklı bebişler.şu dönemlerde sinir stres durumlarınız nasıl ben çok gerginim ve sinirliyim :KK43:

Arkadaşlar bu folik asiti kullansam olur mu

Eklentiler

• Screenshot_2018-06-24-10-07-51-968.jpeg
    Screenshot_2018-06-24-10-07-51-968.jpeg
    51,2 KB · Görüntüleme: 30
Alttan muayeneden cok korkuyorum yaklaşık 2 sene olacak bebek istiyorduk olmuyordu o yüzden korkuyorum
hayır canım korkma alttan muayene etmesı daha detaylı gormesı demek daha ıyı yanı normal ultrasonda goremıyor ayrıca bende cok korkuyordum ama sımdıye kadar her gıttıgımde alttan muayene ettı doktor benı en son kalp atısını dınlerken bıle normal ultrasonda duyamadı alttan muayene edıcem dedı oylelıkle duyduk kalp atısını rahatla canım sende bebegınde ıyı olucaksınız Allahın ıznıyle hep ıyı dusunmek lazım benımde ılk gebelıgım ama eşim demişti kendını ne olursa olsun herşeye hazırla diye

X