- 20 Mayıs 2018
- 487
- 476
- 34
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #2.721
Ay çok geçmiş olsun. Yerleşme kanaması falandır sanıyorum ki. Haber ver bize e olur mu?Bekleyemicem canım gelmeye devam ediyo doktora gidiyorum dua et bişey olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok geçmiş olsun. Yerleşme kanaması falandır sanıyorum ki. Haber ver bize e olur mu?Bekleyemicem canım gelmeye devam ediyo doktora gidiyorum dua et bişey olmasın
Rus takvimide kiz.... o zaman erkektir canim yari yariya verdiyseJapon takvimi bende %50 erkek %50 kız çıktı :)
Agrin var mı çok peki bir de sat neydi seninBekleyemicem canım gelmeye devam ediyo doktora gidiyorum dua et bişey olmasın
InsaAllah tatlim hayirlisi oyle düşün...belki ilk asamada yakalayinca onelyici birseyler yapilabilir .... birsey olmasin insaAllahGidiyorum simdi canım dua edin bişey olmasın
Dualarim seninle canim saglikla, iyi haberlerle dönersin insallahŞimdi doktora gidiyorum canım dua edin bişey olmamış olsun hala devam ediyo az az
Şimdi doktora gidiyorum canım dua edin bişey olmamış olsun hala devam ediyo az az [/QUOTE
Canim inşallah kotu birsey degildir Allah yardimcin olsun
bende de aynısı çıktı:))Japon takvimi bende %50 erkek %50 kız çıktı :)
Bana da her takvim kiz gosteriyor canim bakalim bekleyecez hayirlisiylaTakvimlere göre
ÇİN: Erkek
RUS:Erkek
JAPON:%91 Erkek %9 Kız
Rüyamda maviler eşim erkek diyor:)) AMAAA
BENCE KIZZ
O zaman erkek yari yariyalarda grneldw erkek oluyormusbende de aynısı çıktı:))
inşallah güzel haberlerle gelirsin canımmŞimdi doktora gidiyorum canım dua edin bişey olmamış olsun hala devam ediyo az az
ama rus ve çinde kız çıktı:))O zaman erkek yari yariyalarda grneldw erkek oluyormus
Haaa o zmaan kizama rus ve çinde kız çıktı:))
Yok cnm kalp atisi icin gelince bazi testler isteyecem dedi doktor bana ..hadi gozun aydin ilk asama selametle gecmisbugün sonunda rahmimde gördüm bebeğimi 5+2miş:) size bu haftalarda test yaptı mı hiç kızlar ya bana bir şey demedi hiç.
ayyy önce sağlıklı olsun bebişlerimiz sonra da istediğimiz cinsiyet inşallah:)Haaa o zmaan kiz
Oyle oyle canim saglicakla gelsinler insaAllahayyy önce sağlıklı olsun bebişlerimiz sonra da istediğimiz cinsiyet inşallah:)
iyi bari canım ya benim doktor çok konuşmuyor da :) ama kalp atışı için bir tarih vermedi. neyse akşama doğru sekreterine sorayım:)Yok cnm kalp atisi icin gelince bazi testler isteyecem dedi doktor bana ..hadi gozun aydin ilk asama selametle gecmis
evt hayırlısı olsun hepimiz için :)Bana da her takvim kiz gosteriyor canim bakalim bekleyecez hayirlisiyla