- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #2.761
dikkat et kendine o iğne çok etkili korkma ağır bir iğne ama kanamaya çok iyi geliyor stres yapma geçmiş olsunAmin canım inşallah çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dikkat et kendine o iğne çok etkili korkma ağır bir iğne ama kanamaya çok iyi geliyor stres yapma geçmiş olsunAmin canım inşallah çok teşekkür ederim
Çok sevindim arkadaşım ya çok şükür bebeğin seninle..peki o parça neden gelmiş bir şey dediı doktorArkadaşlar geldim doktordan kese götündü kanama alanı yok dedi kalp atışını duymadan bişey yapamayız dinlen iğneni vurdur dedi progestan verdi 3cocuklubirana @Pozitifstyle yzgyzg @Moon1224 Fatma Ersin Elif dogakir @ankamir @Umutherzaman ve unuttuğum arkadaşlarım varsa sağolun
sakin ol canım sen elinden geleni yap da gerisi Allah'a kalmış. stres yapmamaya çalış olur mu. iyi düşünelim iyi olsunİnşallah canım yicek ekmek suyu varsa allah verir ama insan çok korkuyo sabah 5ten beri uyuyamadım
Benim gögusler gecen haftaya kadar sizliyordu ama bu hafta pek bisey yok, sadece ustleri kas gibi dert baska da bir det yok , neyseki senin rahatsiz etmeyecek sekilde baslamis hafif hafifaynen cnm en başta sağlık :) sende hiç belirti yokmu benim göğüslerim aşırı derece acıyo yatamıyorum bide bugünlerde başladı gibi sanki bulantım ama kusturcak derevede değil şükür :)
Coook sevindim canim insallah saglikla devam etsin hamileligin .Arkadaşlar geldim doktordan kese götündü kanama alanı yok dedi kalp atışını duymadan bişey yapamayız dinlen iğneni vurdur dedi progestan verdi 3cocuklubirana @Pozitifstyle yzgyzg @Moon1224 Fatma Ersin Elif dogakir @ankamir @Umutherzaman ve unuttuğum arkadaşlarım varsa sağolun
Kuzenim de geçen sene bir düşşk yapmıştı 4 ay önce bir tüp bebek denemesi olmuştu başarısız. Kendiliğinden hamile şuan o da 7+4 kalp atışları duyuldu geçen gün. Aynı zamanda doğuracaksınız inşallah :)))Kizlar bende dr dan geliyorum bebegimin kalp atisini duydum 7+4 deymisim rutin tahlilleri istedi sali günü dr a gosterecem simdilik hersey yolunda♥
Sağol canım yatıyorum işte progestanı hap olarak verdi iğne pruloton depotdikkat et kendine o iğne çok etkili korkma ağır bir iğne ama kanamaya çok iyi geliyor stres yapma geçmiş olsun
Yok demedi canım olabilir dedi kanama alanı da yok çok şükür neyse o bilmiyoruz kalp atışı duyulmadan bişey yapamam dedi agrım da geçti inşallah gelmez bidaha o neyseÇok sevindim arkadaşım ya çok şükür bebeğin seninle..peki o parça neden gelmiş bir şey dediı doktor
Aynen öyle canım biz elimizden geleni yapalım sonrasını allah bilir sağolun valla içimi rahatlattınız dualarınız için hepinize çok teşekkür ederimsakin ol canım sen elinden geleni yap da gerisi Allah'a kalmış. stres yapmamaya çalış olur mu. iyi düşünelim iyi olsun
Sağol canım benim yatıyorum artık yazık eşim de çok korktu allah büyük beklicez bakalımAsel09 cok sukur senin adina sevindim canim yat bol bol dinlen
İnşallah canım benim hepimizin sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağımıza alalımCoook sevindim canim insallah saglikla devam etsin hamileligin .
progestanı hap olarak alırsan çok yan etkisi var yinede dene bakalım baş dönmesi vs yapıyormuş ben fitil olarak kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım. hatta alınca çoğu kez kasık ağrımı azaltıyor çok iyi geliyor.Sağol canım yatıyorum işte progestanı hap olarak verdi iğne pruloton depot
Cok duyuyorum tup bebek basarisiz olunca kendiliginden hamile kalanlari Allah tamamina erdirsin insallah cnm benim ilk sezeryandi ya muhtemel 1 2 hafta erkenden alirlarKuzenim de geçen sene bir düşşk yapmıştı 4 ay önce bir tüp bebek denemesi olmuştu başarısız. Kendiliğinden hamile şuan o da 7+4 kalp atışları duyuldu geçen gün. Aynı zamanda doğuracaksınız inşallah :)))
Benim de ocak ayında aynı şekilde kalp atışlarını duyamamıştık sonra kürtaj olmak zorunda kalmıştım şimdi de çok korkuyorum pazartesi gününden beri midem bulanıyordu bugün bişey yok endişeleniyorum çok inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinNe mutlu canım bende hiçbirşey kalmadı 6yıl İstanbul Memoriale hastanesinde tüp bebek tedavisi oldum tutmadı bu kendiliğinden oldu çok heycanlıyım umarım sağlıklı olur.tüp bebek öncesi yine kendiliğimden hamile kalmıştım ama malesef gelişimi durdu kalp için gitmiştik duyamadan döndüm Allahım o günleri bidaha yaşatmasın
Mesela bn uc basarisiz tupbebek (biri dusukle sonuclandi) ve cok skur kendiligmden hamileym :)Cok duyuyorum tup bebek basarisiz olunca kendiliginden hamile kalanlari Allah tamamina erdirsin insallah cnm benim ilk sezeryandi ya muhtemel 1 2 hafta erkenden alirlar
Bende Aralikta kurtaj oldm cok gecmis olsn Rabbime sukur tekrr nasip etti. Bnde arada hicbisey hissetmiyorum arada hamile gibiyim karisikBenim de ocak ayında aynı şekilde kalp atışlarını duyamamıştık sonra kürtaj olmak zorunda kalmıştım şimdi de çok korkuyorum pazartesi gününden beri midem bulanıyordu bugün bişey yok endişeleniyorum çok inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin