- 28 Ocak 2013
- 1.213
- 975
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #2.701
aa biliyor musun benim çin takvimi erkek diyor ve etrafımdaki herkes erkek olacak diyor. bende erkek gibi hissediyorum ama öncelik sağlık. bakalım ne çıkacak cinsiyeti.Bende aynen senin gibi düşünüyorum. zorlamak istemiyorum kendimi. Yoğurt istemiyor mesela canım. Yiyemiyorum yada kefir içemiyorum. Fena oluyorum yabi yumurta falanda yok.hamileliğimin en başından beri yumurtadan tiksinmiştim zaten entresan bir şekilde. Doktorunun söylediği rahatlattı beni acikcasi
Aaa ilk defa duyuyorum böyle yasaklar. Benim ki hiç bir şey demedi bana.
Çin takvimi yaptın mı? Kızımda da asla peynir yiyemedim merak ettim cin takvimo sonucunu
Ah kuzum ya. Uraz da öyle. Kanguruda taşıyorum zaman zaman ben urazi hala. Yere inmek ve emeklemek için cirpiniyor kucağımda. Gele uyutmaya çalışırken kucağımda baya baya tekmeler atıyor Bana da. Ama bu bebeler öyle bir korunaklı ki keselerinde, hiç bir şey olmuyor şükür ki onlara iyi düşün sende olur mu?
Aminn çokca. Teskkur ederim
Karatayin candır ya. Çok severim karatayin bende. Delidır falan ama tezleri baya doğru bence
Bence erkek. Ama kız olsa dünyalar benim olurdu gerçekten :)
Bende tatlıyı duşununce bile iykkk yaoanladsanim..Hele kakaonun kokusu bile beni mahvediyor. Sen cin takvimi yaptın mı?