2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım ben migrosun büyüyo ondan yapıyorum sonra onunla mayalamaya devam edince yoğurt zamanla daha iyi mayalaniyor ama sütü soğuk mayalarsan tutmuyor süt gibi kalıyor ısısını iyi ayarlamak lazım .

Uyusun uyusun inşallah ❤

Benim kız da aynı ellerini uzatır avuç içini öpünce çok hoşuna gidiyor. Tek fark var mama yerken yapıyor

Kıyafetten cikacagini sanmiyorum kuzum halıdan çok guzel çıktıda Highgenic sirkelim

Sagolun kizlar
Sonuclarin tamami cikmamis
Amilaz lipaz onemli benim icin o henuz cikmamis daha
Ama bugun bir kahvaltidan sonra agri vurdu hafif iyiyim onun disinda
Insallah klsik bi mide usutmesidir
Sagolun
Geçmiş olsun ben de kaçırmışım bugün mü çıkacak sonuçlar

Canım ben migrosun büyüyo ondan yapıyorum sonra onunla mayalamaya devam edince yoğurt zamanla daha iyi mayalaniyor ama sütü soğuk mayalarsan tutmuyor süt gibi kalıyor ısısını iyi ayarlamak lazım .
Büyüyo ile denedim hatta hala var kavanozda sanırım ısısını tam ayarlayamıyorum ondan katı olmuyor

Geçmiş olsun umarım birşey yoktur
Nilufer_3457 güzel haberini bekliyoruz ❤
Ben kaçırmışım canım, şimdi gördüm. Çok geçmiş olsun. Nasılsın şimdi?
Geçmiş olsun ben de kaçırmışım bugün mü çıkacak sonuçlar

Cok sagolun hepiniz
Sonuclarima sabah baktim korktugum degerler yuksek degil cok şükür
Minnosumun da b12si dusuk onun disinda kani normal seviyede
Artik o agri beynime nasil kazindiysa oylr bir korktum ki nüksetti diye

Büyüyo ile denedim hatta hala var kavanozda sanırım ısısını tam ayarlayamıyorum ondan katı olmuyor
Biraz sıcak mayala tutuyor bende ilk yaptım tuttu ikincisi tutmadı bence soğuk mayaladim ondan üçüncü yine tuttu .tutunca ama çok katı olmuyor o tutturdugunla ikinci üçüncü mayaladigimda daha sert oluyor

Kızlar Çarşamba günü bende muayene kontrol oldum Bursa’da doktoruma. Sezeryan yerimde scar mı ne diyorlar ona hafif yükseklik olmuştu. Dikiş ipinin kalitesi ile alakalıymış. Diğer Doğuma halledecek hiç iz kalmayacak dedi sevindim gerçekten. Muayenemde sıkıntı çıkmadı hala regl olmadığımı söyledim en geç 8. Aya kadar normalmiş. Yakın zaman da olursun dedi. Kısmet olursa Ocak 2020 sonra hamile kalacağım onun planlamasını da yaptık. Dilerim allah çok bekletmeden ikinci bebeğimi de sağlıkla kucağıma verir. Sezeryan sonrası 1 yıl yeterli dedi. Sağlık sıkıntılarım ve yaşım gereği ikinciye hemen hamile kalmak istiyorum.

Gönlünce olsun herşey insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…