Canım ben migrosun büyüyo ondan yapıyorum sonra onunla mayalamaya devam edince yoğurt zamanla daha iyi mayalaniyor ama sütü soğuk mayalarsan tutmuyor süt gibi kalıyor ısısını iyi ayarlamak lazım .Evde yoğurt mayalayan anneler hangi marka günlük süt ve hangi marka yoğurt mayası kullanıyorsunuz
Daha önce taze inek sütüyle mayalamıştım maya da ev yoğurdu mayasıydı taş gibi olmuştu. Günlük sütle yoğurt süt arası birşey elde ediyorum kaçıncı denemem. Tadı da kötü oluyor. Var mı öneriniz. Maya olarak activia denedim migrosun büyüyo probiyotik mayasını denedim yok olmuyor
Yok ya gündüzleri genel olarak hiç uyumuyordu doğduğundan beri öyleydi geceleri uyuyordu şimdi normale döndük gibi yani gündüzleri gene çok darlıyor o ayrı uyumak istiyor yoruluyor ama uyumuyor geceleri uyusun en azından
oğlum meme emdiğinde direk parmaklarını uzatıyor parmaklarımla ellerimle oyna ki bende meme emeyim, beni oyala, eğer oyalamazsam hemen oturur vaziyette ayaklanıyor kalkmaya çalışıyor memeyi emmiyor. aklı sağı solu incelemekte oynamakta. Sanki yürümeyi biliyorda kalkıp gidecek o şekil
Kıyafetten cikacagini sanmiyorum kuzum halıdan çok guzel çıktıda Highgenic sirkelimDemir ilacı lekesi neyle çıkıyorduT tanem-tane20 yazmıştın ama hatırlayamadım. Benim oğlan ilacın tadını sevmediği için ağzında tutup yuttu sandığım an tükürüyor bütün kıyafetlerde damlalar var şu an
Sağol olsun bi deniyimKıyafetten cikacagini sanmiyorum kuzum halıdan çok guzel çıktıda Highgenic sirkelim
Ben kaçırmışım canım, şimdi gördüm. Çok geçmiş olsun. Nasılsın şimdi?Sagolun kizlar
Sonuclarin tamami cikmamis
Amilaz lipaz onemli benim icin o henuz cikmamis daha
Ama bugun bir kahvaltidan sonra agri vurdu hafif iyiyim onun disinda
Insallah klsik bi mide usutmesidir
Sagolun
Geçmiş olsun ben de kaçırmışım bugün mü çıkacak sonuçlarSagolun kizlar
Sonuclarin tamami cikmamis
Amilaz lipaz onemli benim icin o henuz cikmamis daha
Ama bugun bir kahvaltidan sonra agri vurdu hafif iyiyim onun disinda
Insallah klsik bi mide usutmesidir
Sagolun
Büyüyo ile denedim hatta hala var kavanozda sanırım ısısını tam ayarlayamıyorum ondan katı olmuyorCanım ben migrosun büyüyo ondan yapıyorum sonra onunla mayalamaya devam edince yoğurt zamanla daha iyi mayalaniyor ama sütü soğuk mayalarsan tutmuyor süt gibi kalıyor ısısını iyi ayarlamak lazım .
Günaydın ❤❤ bu karanfilli zeytinyağ uygulaması ne kadar süre ile yapılabilir acaba bilen var mı bir zarari var mı
Ben koska sıvıyı sulandırıp üstüne sıkıyorum şimdiye kadar hiç leke kalmadı.Demir ilacı lekesi neyle çıkıyorduT tanem-tane20 yazmıştın ama hatırlayamadım. Benim oğlan ilacın tadını sevmediği için ağzında tutup yuttu sandığım an tükürüyor bütün kıyafetlerde damlalar var şu an
Başka bişey deneyip attım makineye yine de gitmezse koslayı deniym teşekkürlerBen koska sıvıyı sulandırıp üstüne sıkıyorum şimdiye kadar hiç leke kalmadı.
Geçmiş olsun umarım birşey yoktur
Nilufer_3457 güzel haberini bekliyoruz ❤
Ben kaçırmışım canım, şimdi gördüm. Çok geçmiş olsun. Nasılsın şimdi?
Geçmiş olsun ben de kaçırmışım bugün mü çıkacak sonuçlar
Büyüyo ile denedim hatta hala var kavanozda sanırım ısısını tam ayarlayamıyorum ondan katı olmuyor
Biraz sıcak mayala tutuyor bende ilk yaptım tuttu ikincisi tutmadı bence soğuk mayaladim ondan üçüncü yine tuttu .tutunca ama çok katı olmuyor o tutturdugunla ikinci üçüncü mayaladigimda daha sert oluyorBüyüyo ile denedim hatta hala var kavanozda sanırım ısısını tam ayarlayamıyorum ondan katı olmuyor
Saat basi uyanmiyorum 2gundur en azından kuzumİşe yaradı mı canım? Bende yapıyorum ama pek anlayamadım.
Saat basi uyanmiyorum 2gundur en azından kuzumİşe yaradı mı canım? Bende yapıyorum ama pek anlayamadım.
Çok şükür kuzum çok sevindimCok sagolun hepiniz
Sonuclarima sabah baktim korktugum degerler yuksek degil cok şükür
Minnosumun da b12si dusuk onun disinda kani normal seviyede
Artik o agri beynime nasil kazindiysa oylr bir korktum ki nüksetti diye
Gönlünce olsun herşey insallah canimKızlar Çarşamba günü bende muayene kontrol oldum Bursa’da doktoruma. Sezeryan yerimde scar mı ne diyorlar ona hafif yükseklik olmuştu. Dikiş ipinin kalitesi ile alakalıymış. Diğer Doğuma halledecek hiç iz kalmayacak dedi sevindim gerçekten. Muayenemde sıkıntı çıkmadı hala regl olmadığımı söyledim en geç 8. Aya kadar normalmiş. Yakın zaman da olursun dedi. Kısmet olursa Ocak 2020 sonra hamile kalacağım onun planlamasını da yaptık. Dilerim allah çok bekletmeden ikinci bebeğimi de sağlıkla kucağıma verir. Sezeryan sonrası 1 yıl yeterli dedi. Sağlık sıkıntılarım ve yaşım gereği ikinciye hemen hamile kalmak istiyorum.