- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
Yoğurt gibi sulu şeyleri fincanla içiyoruz canımPapatyamaviss fincanla vermişti sanırım o da blw yapıyor cnm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoğurt gibi sulu şeyleri fincanla içiyoruz canımPapatyamaviss fincanla vermişti sanırım o da blw yapıyor cnm..
Kizim kan ilaci kullanmiyor dr istedi 6. Ayinda bakip ona gore ilaca baslatalim dedi. Bende genel neyim var neyim yok baktiriyim dedimne kanı xanım hayırdır
gecmiş olsun güzel çıkar inşallah sonuçlar mideye kekik çayı çok iyi geliyor bir dene istersen canımKizim kan ilaci kullanmiyor dr istedi 6. Ayinda bakip ona gore ilaca baslatalim dedi. Bende genel neyim var neyim yok baktiriyim dedim
Z zeLina sagol canim insallah temizdir. Yemek yedim yine vurdu midem ama kivrandirmiyor. Dun aksam 18.30da bi basladi agri 22.30a kadar nasil kivrandiriyor
Acile gittik kicimiza baka baka geri döndük full dolu
:)Bende senden gaza gelip salatalık soyup verdim baya ısırdı ama koparmadi ara ara yumurta sarısı peynir zeytin domates verdim ağzına bildiğin kahvaltı yaptı bizim tabi çok az az
Malesef kuzum. Oğlum için çok üzülüyorum uyumlu sakin kuzum gitti yerine hırçın, hiç birşey kabul etmeyen, söz dinlemeyen kuzu geldi. Evde yine bir nebze iyi ama anneanne babaanne insan içinde deli olup çıkıyor. Sınırlarını zorluyor bazen çok bunalıyorum. İnşallah geçici bir dönemdir.tüm düşen bebelere gecmiş olsın Allah korusun alıntılardan görebildim
bu arada 2 çocuklu arkadslar bi sorum olacak büyük çocuklarınız 3 4 yas grubundakiler bagırıyor mu özellikle kardesten sonra büyük oğlum çok bagırır oldu artık sinirden basıma agrılar giriyor uyardık kuzdık görmezdwn gwldik yok gecmiypr bagırıyor ve aglıyor sürekli sınıfta 40 öğrenciyi idare ediyoruz bacak kadar oğlan parmagında ceviriyor bizi
Süpersin canım. 60 olursun düğüne kadar sen. Tartı benim de yüzümü güldürdü bu sabah. Uzun süre sonra 77.7 gösteriyordu. Bugün 75 gördüm çok şükür. Sağlıksız beslendiğim hâlde. Emzirmenin etkisini gördüm sanırım ilk defa.1 kasımda da benim kardeşimin var düğünü.
29 ekimden sonra izin al diyor üni den arkadaşları gelecekmiş ben de kalacaklarmış
2 bebe ile bir misafir ağırlayacağım şimdiden kara kara düşünüyorum.
bu arada kilo vermeye devam ediyorum.
nişan fotoğraflarında fil gibiydim.
düğün beni motive ediyor.
85 ile başladım bu sabah 80.8 geldim daha 1 ay olmadı :)
çok işimiz var bu minik insanlarla çooookKucucuk sey ne anliyorsa cocuklar hep baskasinin esyasinda gozu olur bu cok erken baslamis cok fena olacak annesi ❤
düğüne kadar 67 olsam yeter :)Malesef kuzum. Oğlum için çok üzülüyorum uyumlu sakin kuzum gitti yerine hırçın, hiç birşey kabul etmeyen, söz dinlemeyen kuzu geldi. Evde yine bir nebze iyi ama anneanne babaanne insan içinde deli olup çıkıyor. Sınırlarını zorluyor bazen çok bunalıyorum. İnşallah geçici bir dönemdir.
Süpersin canım. 60 olursun düğüne kadar sen. Tartı benim de yüzümü güldürdü bu sabah. Uzun süre sonra 77.7 gösteriyordu. Bugün 75 gördüm çok şükür. Sağlıksız beslendiğim hâlde. Emzirmenin etkisini gördüm sanırım ilk defa.
çocuklar ev işleri büyüdükçe işlerde büyüyoKiiizz grubu açtın nereye kaçtın
Bardakla nasıl canım sulandirarakmi acaba
İçine irmik katmıştı az sonra küçük bir kaseyle verdi diye hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıyorum acaba Papatyamaviss kuzum semizotunu nasıl vermiştin gelde bize bir deyiver:))Yoğurt gibi sulu şeyleri fincanla içiyoruz canım
Hazırlayana kadar uyudu, sofra sererken uyandi
Kizima dr kan ilaci kullanma dedi dr. 6. AYDA bakariz ona gore veirriz dedi. 8. Ayda da saglik o ocaklari kan aliyormus bende simdi al dedim iste ondan verdik
Bana gelince değerlerime baktırmak istedim. Cok sacim dökülüyor ve pankreas iltihabindan supheleniyorum yine
5 yil once ölümdü benim icin yine ayni agrilari çekiyorum 3 gündür
Geçmiş olsun canım benimki emiyorda gerçi bazen çok az emiyor ya kısmet demek ki bizde böyle büyütecekmisiz bakalım daha böyle nekadar gidecegiz .geçen grupta yazdılar bir yaşına girince inek sütü verip mamayı kesmişler olmadı bende öyle yaparim
Heh geldim semiz otu pisirdim azcik irmikle pisnce zeytinyagi birazcik ilk gun tabaktan yalanarak yedi 2.gun kasikla uzattım kasigi tuttu agzina soktu yedi o sekilde 3 4 kez pesine dee su verdim her kasigin yapraklari yapisiyo cunku ince kiydigim icin hala semizotu cikiyo kakadanİçine irmik katmıştı az sonra küçük bir kaseyle verdi diye hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıyorum acaba Papatyamaviss kuzum semizotunu nasıl vermiştin gelde bize bir deyiver:))
Ben de bunu merak ediyordum. Biz de yeni mamaya basladik da emiyor da ama az emiyor. Doktorumuz 90 cc gunde 3 kere dedi de merak ediyordum ne kdr veriyor hem emzirip hem mama gidenler diye:)
Oyy masallahhh yaaa❤Saçlarımızı merak edenler nasıl kestireyim Ya resmen 5 yaşında çocuk gibi saçı var minnakımın taradım pek bi havalı oldu
Sagol kuzum vakti gelinve insallah❤bsebse Maşallah Azra fıstık yürüyüp koşacak az kalmış
Sagolasin, aslinda ameliyat oldum safra kesesi alindi ama o agri dayanilmazdi gun geçtikçe.Geçmiş olsun canım ya inşallah yenilenmemiştir