- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
He ya bi o yonden iyi sanirimmCocuga kilolu deme eti yumos onun kilosu falan yok paşamin tembellik iyi yoksa dusuyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He ya bi o yonden iyi sanirimmCocuga kilolu deme eti yumos onun kilosu falan yok paşamin tembellik iyi yoksa dusuyorlar
Hayırdır neden verdiniz canım, uyusun hemen inşallah ❤
Hazırlayana kadar uyudu, sofra sererken uyandiGünaydın cnm kan değerlerine mi bakılacak nasıl aldılar kanı.. bizde yapmadık daha kahvaltı merak etme :))
Duse kalka buyuyecekler dusmez kalkmaz bir Allah.He ya bi o yonden iyi sanirimm
Benim saglik ocagi 12.ayda alcakmis kani dr 9da alcak dedim o oyle uygun gormus diyorlar. Saglikta uygulama birligi olmali artik ya. Ben o ayakta iken hazirliyorum kahvaltimi uyudugu an basliyorum max 25dkya uyandigi icin anca oluyorHazırlayana kadar uyudu, sofra sererken uyandi
Kizima dr kan ilaci kullanma dedi dr. 6. AYDA bakariz ona gore veirriz dedi. 8. Ayda da saglik o ocaklari kan aliyormus bende simdi al dedim iste ondan verdik
Bana gelince değerlerime baktırmak istedim. Cok sacim dökülüyor ve pankreas iltihabindan supheleniyorum yine
5 yil once ölümdü benim icin yine ayni agrilari çekiyorum 3 gündür
cok tesekkür ederim inş çabucak iyileşir size de geçmiş olsun Rabbim güzel günlerini göstersinGeçmiş olsun biz de atlattık şükür darisi size inşallah
Zaten socagi bisey anlamıyor kuzum orda acild gotur kafin dogum cocuk binasi varsa oksuruk icn bnde gitmistim tertemiz cigerler dedi ertesi gun dr gittim cocuk bronsit olmus. Cok gecmis olsun herturlu siksyette bupun kesinlikleKizlar acayip sinirliyim
Oğlum iki gündür oksuruyor gece de pek yatmadı sağlık ocağına götürdük
Eşimin memleketindeyiz eşim yok kp ile gittik
Doktorları izindeymis sistem baska doktora yonlendirdi siramizi bekledik girdik doktor ben bakmam sizin doktor yarın gecelecek yarın gelin siz dedi. Ama bebek hasta yarına nasıl bekleyecek dedim o zaman özele gidin bir sürü özel var dedi. Misafir hastalara bakmiyorum dedi buraya özel mi bu uygulama geçen ay benim memleketimdeydik orda da annemlerin doktoru izindeydi başka dojtor misafir hasta olarak baktı dedim. Burası böyle dedi Resmen kovdu bizi. Bu kadar konusacaginiza bakabilirdiniz dedim demek ki bakmak istemiyormusum dedi bana.
O kadar sıra bekledik girdik bakmadı ya boyle bir şey olabilir mi nerde yaşıyoruz babasının çiftliği mi kendi sistemini uyguluyor bakmıyor öyle bir hakkı var mı ??? Bilen var mı
Ablam hemşire ona sordum 184 e şikayet et dedi cimere de yazacağım başka yapabileceğim bir şey var mı
Bir şey olmasa bile başı agrisin yeter. Ne demek küçücük bebeği kapıdan kovmak
ne kanı xanım hayırdırGunaydin kizlar ❤❤❤
Biz ana kiz s. Ocaginda kan verdik geldik. Uyutuyorum suan, kahvalti bile yapmadık daha bakalim.
Geçmiş olsun canım benimki emiyorda gerçi bazen çok az emiyor ya kısmet demek ki bizde böyle büyütecekmisiz bakalım daha böyle nekadar gidecegiz .geçen grupta yazdılar bir yaşına girince inek sütü verip mamayı kesmişler olmadı bende öyle yaparimBenim kız da emmiyor malesef 2,5 ay emdi bıraktı benim ameliyat vs o da neden oldu. Golden goat 1 numara kullanıyorum 6 kutu aldık en son son 3 kaldı sonra 2 numaraya geçerim. 120 ile doymuyor 150 bazen fazla geliyor ama gece 150 içiyor
aynen şikayet et saglık baganlığının ilgili başka birim varsa da yaz biz alerji için oğlanları götürdük bi baktık randevu aldıgımız doktor yok digerleri ful dolu zaten bebekle zar zor çıkıyoruz esim aradı 184 ü anlattı hemen o doktor işe döndü nize de aldımıgımız saate dr ayarladılar terbiyesiz ya bebek bu saglık baska seye benzer mi nasıl şimdi oğlun gecmiş olsun canım defalarca yaz araKizlar acayip sinirliyim
Doktorları izindeymis sistem baska doktora yonlendirdi siramizi bekledik girdik doktor ben bakmam sizin doktor yarın gecelecek yarın gelin siz dedi. Ama bebek hasta yarına nasıl bekleyecek dedim o zaman özele gidin bir sürü özel var dedi. Misafir hastalara bakmiyorum dedi buraya özel mi bu uygulama geçen ay benim memleketimdeydik orda da annemlerin doktoru izindeydi başka dojtor misafir hasta olarak baktı dedim. Burası böyle dedi Resmen kovdu bizi. Bu kadar konusacaginiza bakabilirdiniz dedim demek ki bakmak istemiyormusum dedi bana.
O kadar sıra bekledik girdik bakmadı ya boyle bir şey olabilir mi nerde yaşıyoruz babasının çiftliği mi kendi sistemini uyguluyor bakmıyor öyle bir hakkı var mı ??? Bilen var mı
Ablam hemşire ona sordum 184 e şikayet et dedi cimere de yazacağım başka yapabileceğim bir şey var mı
Bende senden gaza gelip salatalık soyup verdim baya ısırdı ama koparmadi ara ara yumurta sarısı peynir zeytin domates verdim ağzına bildiğin kahvaltı yaptı bizim tabi çok az azhep gözüm üstünde oluyor şükür henüz yutamayacağı kadar büyük parça koparmadı.
Tamam canım teşekkür ederim. Bende blw nasıl verilir bilemedim. Seninde blw yaptığını bildiğim için sorayım dedim.Buharda pişirip çatalla ezdim canım iyice blwsi olmuyor semizotunun mecburen kaşıkla daha sonrada pankeklerle veririm inşallah sevmedi zaten kaşıkla verdiğim için belkide yumurtayı normal haşlayıp sarısını miniminnacık koycam ağzına
Kucucuk sey ne anliyorsa cocuklar hep baskasinin esyasinda gozu olur bu cok erken baslamis cok fena olacak annesiabi de ne görürse hemen uyguluyor.
dün eşim işyerinden beni almaya gelirken kızı abisinin otokoltuğuna oturtmuş hatun bir mutlu.
inmek istemedi, etrafı izliyor gülücükler atıyor.
kendi koltuğuna oturmak istemiyor ama :)
Cnm o anlamadigindan bakmamistir. Bende götürmüştüm ben anlamam çocuk doktoruna goturseniz daha iyi olur demişti. İlaçta veremem küçük dedi. Aciller hemen alıyor ilgili yere yönlendiriyor yakında varsa devlet acile git.Kizlar acayip sinirliyim
Ben de bunu merak ediyordum. Biz de yeni mamaya basladik da emiyor da ama az emiyor. Doktorumuz 90 cc gunde 3 kere dedi de merak ediyordum ne kdr veriyor hem emzirip hem mama gidenler diye:)Canım ya sende mi mama veriyorsun kaç CC veriyorsun senide emiyor mu?
Ben 4 kez 120 CC veriyorum hipp in 2 numaraya geçtik
Canım bence sen yine hep emzirmeye bak mamada ver ama emzirmeyi de ihmal etme .ne ile veriyorsun mamayı .Ben de bunu merak ediyordum. Biz de yeni mamaya basladik da emiyor da ama az emiyor. Doktorumuz 90 cc gunde 3 kere dedi de merak ediyordum ne kdr veriyor hem emzirip hem mama gidenler diye:)
Cnm geçmiş olsun bende bir kere annemlerin orda kan vermek için gittim almadı misafirim diye sadece ilaç yazarım dedi.. kardeşime de aynısını yaptı o aradı şikayet için geri döndüler onun kaydı aynı ilde başka bir s.ocağındaydı o yüzden bakmayabilir dediler benimki başka ildeydi onu da söyledi kendisi arayıp şikayet oluştursun dediler de ben şikayet etmedim ama bebek bu yani anlamıyorsan bile bir yere yönlendir yani.. başlarından savıyorlar mutlaka yap şikayetini geri dönüşü oluyor..Kizlar acayip sinirliyim
Anladım cnm bende mama veriyorum onda demir var diye daha başlamadım ama kan değerlerine bakılsın istiyordum düşükse vereyim aşıya gidince söyleyeyim bende..Hazırlayana kadar uyudu, sofra sererken uyandi
Kizima dr kan ilaci kullanma dedi dr. 6. AYDA bakariz ona gore veirriz dedi. 8. Ayda da saglik o ocaklari kan aliyormus bende simdi al dedim iste ondan verdik
Bana gelince değerlerime baktırmak istedim. Cok sacim dökülüyor ve pankreas iltihabindan supheleniyorum yine
5 yil once ölümdü benim icin yine ayni agrilari çekiyorum 3 gündür
Anne ucuna yakin aventin biberon ucu var ya onunla verdim canim. Ben de iki aydir emzirmekle ugrasiyorum da canim adam gibi kilo almadi alt sınıra yaklasinca verdim gitti napalim buna da sukur :)Canım bence sen yine hep emzirmeye bak mamada ver ama emzirmeyi de ihmal etme .ne ile veriyorsun mamayı .
Ben ne kadar emerse kardir gözüyle bakıyorum . çünkü alabileceği en faydalı şey anne sütü
Papatyamaviss fincanla vermişti sanırım o da blw yapıyor cnm..Tamam canım teşekkür ederim. Bende blw nasıl verilir bilemedim. Seninde blw yaptığını bildiğim için sorayım dedim.
Bardakla nasıl canım sulandirarakmi acabaPapatyamaviss fincanla vermişti sanırım o da blw yapıyor cnm..