2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İnşallah misafirlerin anlayışlı olurlarda işlere yardım ederler rahat atlatırsın canım kilo konusu bu ara benim de kafama takılıyor ilk bebekte çok süt vardı akıyordu ve ben sadece emzirerek ilk yılda 25 kg verip eski halime dönmüştüm ama 2. De hem sütüm az hem hiç kg veremedim cesaret edemiyorum daha çok azalacak gibi geliyor aynaya bakmak istemiyorum =( sütün azaldı mı katı bir diyet mi yapıyorsun başlasam mı cesaret istiyorum @Sevimlipanduf sende yapıyordun nasıl gidiyor
bir kısmını tanıyorum son yılında ev arkadaşı olanları tanımıyorum.
para biriktiriyorum şimdiden onlar gelmeden evi temizleteceğim, çok sıkıştığım günlerde de dışarıdan yemek söyleyeceğim.
önce kafama çok taktım ama şimdiden stres olmaya değmez o gün gelince bakacağım :)

ilk bebede doğumdan sonra 1 hafta içinde hamilelik kiloları gitmişti.
tedavi kiloları vardı.
9 ay sonra sıkı diyetle vermiştim.

ikincide doğum oldu kilo gitmedi üstüne de aldım 85 oldum.
şimdi çayın yanında yediğim aburcuburları kestim.
ekmek, pilav, makarna vb şeyleri yiyorum.
bu şekilde kilo vermem durunca sırasıyla bunları keseceğim.
benim yaptığıma henüz diyet denemez onun için sütümde sorun yok.

Canım ya sende mi mama veriyorsun kaç CC veriyorsun senide emiyor mu?
Ben 4 kez 120 CC veriyorum hipp in 2 numaraya geçtik

Benim kız da emmiyor malesef 🙄 2,5 ay emdi bıraktı benim ameliyat vs o da neden oldu. Golden goat 1 numara kullanıyorum 6 kutu aldık en son son 3 kaldı sonra 2 numaraya geçerim. 120 ile doymuyor 150 bazen fazla geliyor ama gece 150 içiyor

Yaz gelemedi yaz yürüteceğiz hava soğuk evde otuedukça yiyor insan 15 gün yaz yaşadık mı bilmem hava şuan o kadar kapalı ki bikdiğiniz moralim bozuk sürekli aklımdan ne yesem geçiyor
Temmuz ayı benimsen hiç bu kadar serin olmamıştı geceleri uzun kollularla yatırıyorum akşam yürüyüşlerine çıkmaya korkuyorum soğuk diye, aynen yaşlarında yürüdüklerini düşünürsek Aralık ocak gibi ayaklanacaklar, ben de tam o aralar da oruç borçlarımı tutmaya başlıcam umarım eririz peşlerinden koşmaktan

ben kız kardeşimin nişanında 7 aylık hamileydim Ömer'e fil aslında benim hayatım sendin 😄🤣🤣

Misafir zor olacak ama gelenler inşallah senin için yardımcı olan tiplerden olur

Süper Bir ayda 5 kilo verdin helal olsun neler yapıyorsun neler yiyorsun içiyorsun

Ben kilo veremeden 3 Ağustos'ta düğüne gideceğim
kardeşimiz için katlanacağız artık :)

henüz diyete başlamadım herşeyi her saat yiyorum.
sadece çayın yanında yediğim aburcuburu kestim.
bu şekilde kilo vermem durunca ekmek pilav makarna vb. sırayla keseceğim.

Beni de sevin çığlığı bence o anlık, bebeği seven kişi farkında olmuyor çoğu zaman ya da ayy bebek çirkin abla güzel diye saçmalıyor. Ben sarılıyorum öyle anlarda kızıma, hayattaki ilk imtihanları bu, küçük de uyandırılıyor hırpalanıyor hepsinin bi diyeti var :) bize koşulsuz sevmek düşüyor.
kesinlikle koşulsuz sevmek yetiyor.
ben çalıştığım için her an koruyamıyorum :KK43:

ben salatalığın büyüklüğüne göre ikiye ya da dörde bölüp veriyorum altta minicik iki diş var minik minik koparıp yiyor.
kayısıyı ikiye bölüp veriyorum onu da yiyor.
havuç veriyorum hem diş kaşıyor hem minik parçalar halinde yiyor.
elmayı dilimleyip veriyorum.

aslında biraz buharda haşlamamız söyleniyor ama iki bebe ile ona vaktim yok.
büyüğe bişeyler yedirmek için uğraşırken küçüğü de mamasandalyesine oturtuyorum o an ne geçerse elime veriyorum.
Akilli cocuk kendi kendini besliyor 🧿

bir kısmını tanıyorum son yılında ev arkadaşı olanları tanımıyorum.
para biriktiriyorum şimdiden onlar gelmeden evi temizleteceğim, çok sıkıştığım günlerde de dışarıdan yemek söyleyeceğim.
önce kafama çok taktım ama şimdiden stres olmaya değmez o gün gelince bakacağım :)

ilk bebede doğumdan sonra 1 hafta içinde hamilelik kiloları gitmişti.
tedavi kiloları vardı.
9 ay sonra sıkı diyetle vermiştim.

ikincide doğum oldu kilo gitmedi üstüne de aldım 85 oldum.
şimdi çayın yanında yediğim aburcuburları kestim.
ekmek, pilav, makarna vb şeyleri yiyorum.
bu şekilde kilo vermem durunca sırasıyla bunları keseceğim.
benim yaptığıma henüz diyet denemez onun için sütümde sorun yok.
O zaman bende suyu artırıp ıvır zıvırı keseyim başarırım inşallah çok güzel gitmiş canım darısı bana

O zaman bende suyu artırıp ıvır zıvırı keseyim başarırım inşallah çok güzel gitmiş canım darısı bana
ben çayın yanında sürekli bişeyler yiyordum.
çikolata, simit,çerez, tatlı ....
gün içinde hem işyerinde hemde akşam evde çay faslında sürekli yiyordum.
bunu bırakmak büyük başarı benim için.
şimdilik iyi gidiyor kilolar:)
durunca başka yöntem deneyeceğim.

ben çayın yanında sürekli bişeyler yiyordum.
çikolata, simit,çerez, tatlı ....
gün içinde hem işyerinde hemde akşam evde çay faslında sürekli yiyordum.
bunu bırakmak büyük başarı benim için.
şimdilik iyi gidiyor kilolar:)
durunca başka yöntem deneyeceğim.
Ben çay içmiyorum ama elimden kek kurabiye eksik olmaz yemeyeyim biraz

Kizlar acayip sinirliyim
Oğlum iki gündür oksuruyor gece de pek yatmadı sağlık ocağına götürdük
Eşimin memleketindeyiz eşim yok kp ile gittik
Doktorları izindeymis sistem baska doktora yonlendirdi siramizi bekledik girdik doktor ben bakmam sizin doktor yarın gecelecek yarın gelin siz dedi. Ama bebek hasta yarına nasıl bekleyecek dedim o zaman özele gidin bir sürü özel var dedi. Misafir hastalara bakmiyorum dedi buraya özel mi bu uygulama geçen ay benim memleketimdeydik orda da annemlerin doktoru izindeydi başka dojtor misafir hasta olarak baktı dedim. Burası böyle dedi Resmen kovdu bizi. Bu kadar konusacaginiza bakabilirdiniz dedim demek ki bakmak istemiyormusum dedi bana.
O kadar sıra bekledik girdik bakmadı ya boyle bir şey olabilir mi nerde yaşıyoruz babasının çiftliği mi kendi sistemini uyguluyor bakmıyor öyle bir hakkı var mı ??? Bilen var mı
Ablam hemşire ona sordum 184 e şikayet et dedi cimere de yazacağım başka yapabileceğim bir şey var mı
Bir şey olmasa bile başı agrisin yeter. Ne demek küçücük bebeği kapıdan kovmak

Kizlar acayip sinirliyim
Oğlum iki gündür oksuruyor gece de pek yatmadı sağlık ocağına götürdük
Eşimin memleketindeyiz eşim yok kp ile gittik
Doktorları izindeymis sistem baska doktora yonlendirdi siramizi bekledik girdik doktor ben bakmam sizin doktor yarın gecelecek yarın gelin siz dedi. Ama bebek hasta yarına nasıl bekleyecek dedim o zaman özele gidin bir sürü özel var dedi. Misafir hastalara bakmiyorum dedi buraya özel mi bu uygulama geçen ay benim memleketimdeydik orda da annemlerin doktoru izindeydi başka dojtor misafir hasta olarak baktı dedim. Burası böyle dedi Resmen kovdu bizi. Bu kadar konusacaginiza bakabilirdiniz dedim demek ki bakmak istemiyormusum dedi bana.
O kadar sıra bekledik girdik bakmadı ya boyle bir şey olabilir mi nerde yaşıyoruz babasının çiftliği mi kendi sistemini uyguluyor bakmıyor öyle bir hakkı var mı ??? Bilen var mı
Ablam hemşire ona sordum 184 e şikayet et dedi cimere de yazacağım başka yapabileceğim bir şey var mı
Bir şey olmasa bile başı agrisin yeter. Ne demek küçücük bebeği kapıdan kovmak
peşini bırakma canım
bunun hipokrat yemini yok mu acaba nasıl iş anlamadım.
bu arada çoook geçmiş olsun.

X