2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gezmek istiyormus demekki evde durmayin artik kalabalik cok iyi oluyor biri biri bakiyor cocuk aglmiyor

Gezmek istiyormus demekki evde durmayin artik kalabalik cok iyi oluyor biri biri bakiyor cocuk aglmiyor
Kız annemlerde kimse bakmıyor canım çıktı en azından eşim bakıyordu, dün akşam ablamın dükkana gittik demiştim Ya ciğköfteci dükkanı var ee güneşin de akşam saatlerind huzursuzluğu başlıyor orada 3 saat kucağımda gezdirdim kimse almadı koptu kollarım

Of gerçekten dayaklık. Biz yaptık bişey olmadı. Bir de öyle bi söylerler ki çocukları çok mükemmelmiş gibi.. zaten böyle olmasın diyesi geliyor insanın

Eskiden annem var iken rahattim yemek temizlik çocuk bakımı yapardı şimdi mesela bakıyorum ben yapmışım hepsini o varken kıyamıyorum galiba seviyor annemler de

Canım resmen bizi anlatmışsın.. gece uykularımız çok güzeldi mahvoldu, en geç saat başı kalkıyor, dişi çıktı biraz da benden nezle geçti. Misafirler , yorgunluk uykusuzluk derken kendimi çok kötü hissediyorum, bitmeyen bi baş ağrısı kimsenin ne dediğini algılayamıyorum, birkaç kez tekrarlıyorlar . İnş toparlarız bian evvel
Yoğurdu ilk verdiğimde Kayra da sevmedi, ama şuan seviyor. Alışma süreci diye düşün, farklı bi tat sonuçta .. bizimde idrarda hafif koku vardı, bgn küçük bi pembelik de gördüm demekki susuz kalmış, ona dikkat edeceğim. Sen ne kadar su veriyorsun?

Eskiden annem var iken rahattim yemek temizlik çocuk bakımı yapardı şimdi mesela bakıyorum ben yapmışım hepsini o varken kıyamıyorum galiba seviyor annemler de
Annemin gücü yetmiyor güneşi kaldırmaya falan ama dediğin gibi en çok da gene annem bakıyor oyalıyor en azından oturduğu yerden Ya da ne biliyim bi banyo bi wc ye gitsem annem bakıyor o arada başka kimseden fayda yok, havalarda bayağı serin burada annemlerin evi bayağı soğuk uzun kolluyla yatırıyorum 2 gecedir, bahçeli evimiz bahçemizde tavuklarımız kedilerimiz var domatesimiz salatalığımız ekili küçük bir alanda herkes oturuyor orada ama güneşle inemiyoruz çok dün akşam indik kapüşonlu hırkayla falan yüzü üşüdü mecburen içeri girdik

Tosun olsa ayri ciliz olsa ayri herseye spyliceklero bisey varr

defne-28 benim kız 5. Ayını bir gun geçince dönmeye başladı şimdi 6 ay 11 günlük geri donmeye yeni başladı donup yüzüstü kalıyordu oyle ayaklarını daha yeni yeni tutuyor çoraplarını çekip çıkarıyor hatta ama ağzına götüremiyor ama oturmayı tövbe allah sevmiyor atıyor kendini kaydırıp yatar pozisyona geçiyor tabi çok bilmiş yengelerimiz ablalarımız aa birazcık oturması lazımdı tüh geç oturacak moduna giriyorlar ne olacaksa erken oturunca sanki takılmıyorum yeter ki sağlık sorunu olmasın

Dün gece bizim oğlanın tüm vücudu aniden kızardı apar topar çocuk acile gittik. Döküntü olmuş dedi doktor. Bi şurup verdi. Yatmadan içirdik, sabah geçmişti. Dışarda kahvaltı yapmıştık, bi beğenmedim yeri zaten, mecbur kalıp girdik. Sosis salam yumurta falan yedim kesin onlar bozuktu, çünkü hamileyken de doğumdan sonra da hep yedim bir şey olmamıştı. Bir daha emzirirken dikkat edicem nerede ne yediğime

Niye kimse bakmiyor. Cok da kalabaligiz diyorsun ilgincmis
Sen de daraldiginda gozune birini kestir at kucagina, al az bak diye
Bu arada defneyi yanlis etiketlemissin
Gecmis olsun canim

[/QUOTE] Çişi kokuyorsa enfeksiyon olabilir.

Hamileyken bana yasaklamıştı doktor şimdi de yemiyorum. Hele hamileyken çok zararlı salam sosis sucuk.

Niye kimse bakmiyor. Cok da kalabaligiz diyorsun ilgincmis
Sen de daraldiginda gozune birini kestir at kucagina, al az bak diye
Bu arada defneyi yanlis etiketlemissin

Gecmis olsun canim
Anası olmasam ben de bakmam kız sürekli cırlayan ağlayan zırlayan bi bebek gezdir ağlar hoplat ağlar oturt ağlar yatır bi tarafını yırtar vallaha bende bakmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…