- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Amin kuzum darisi sen ve isteyenlerin basinaAa maşAllah çok yakışmış ♥ Ben de düşünüyorum aslında ama cesaret de edemiyorum. Cesaret edemiyorum derken, böyle kapanan sonra açılan tipler oluyor ya. Öyle olmaktan korkuyorumEşim de destekliyor aslında.. Bakalım ya nasip Hayırlı olsun kuzum Rabbim hakkıyla taşımayı nasip etsin ♥
Ben istiyorum kuzum amin insallahT tanem-tane20 canım hayırlı olsun kapanmışsın. Çok ta yakışmış.
Sana bir sorum olacak. Sen mi istedin yoksa eşin istedi diye mi kapandın? Eğer kendi isteğin yoksa lütfen devam etme. Allah için olduğunda anlamlı canım. Kendin istediysen Rabbim yolunda daim etsin.❤❤❤
Ben bunu hergun dusunuyorum benim mesayim hiç bitmiyor nezaman tatil olacakGünaydınn hanımlar:).. biz uyandıkta geri uyumaya bile çalışıyoruz.. bu arada en azından pazar günü tatil olsada geç kalkabilsek diye düşünen tek benmiyim
Herzaman laf soyluyo duymamazliktN geliyorumcanm ilk zamanlar kuserdi yaptim diye onunda vazgecilmesi saclaridir banyodan o saclar yapmadan cikmaz evde bile yapar bende onun wax sprey aldim ondan sonra pek bisey diyemedi yine kimlere susleniyorsun diyor ama eskiden daha iyiT tanem-tane20 boncuk gibisin masallah
Senin öküz seni kiskanip kendine uyuz ettirecegine, biraz bu guzellikten moruklamadan tadina cikarsa ya
Ayrica o kadar kıskanıyor madem nasil makyaj yaptırıyor sahi
Kuzum normal buzdolabı buz kısmı ise 3 ay ömrü sadece. Derin dondurucu varsa 6 ay orada. Bir de taze versen daha iyi gibi sutin içeriği hep değişiyor çünkü su an ki duruma uygun üretiliyorKızlar bana bi fikir verin zamaninda dolaba süt koymustum ve 3ay doldu şimdi napim ben onları az az cıkarıyordum sabahki sagdigim sutu dolaba koyup eskiden iciriyordum cocuga icirmeyip copemi atsam tazesinimj icse kacgundur dusun dusun bi yol ilerliyemedim uc bes poset degil sut baya var
Dondurucu yok kuzum en iyiisi copteki yerini alsinlar okadarda emek emek sagmistim tuh gidecekKuzum normal buzdolabı buz kısmı ise 3 ay ömrü sadece. Derin dondurucu varsa 6 ay orada. Bir de taze versen daha iyi gibi sutin içeriği hep değişiyor çünkü su an ki duruma uygun üretiliyor
Ne güzel olmuş tatile çıkmanız. Ömer girmeyecek mi annesi.?
Uyurken kahkaha çok şirin ya maşallah
Bence yine dis etkisi var kuzum yaa kiyamam ben ona bak gor. Ust dislerden kaynakli minik pasam boylegünaydın hanımlar
Gece küçük odada sıpa ağlamaktan benide babasinida abisinide helak etti en son otelin koridirunda volta attık gözler küçüldü odaya geldik kucakta emdi pış pısladim yatağına koydum gözler yine açıldı ağlayarak bu gece saat 3 e kadar devam etti beynim zonkladi sabah saat 6 da uyandı şimdi yeniden uyudu
Atak kaç gün sürecek dahabsebse vallahi her atak bir öncekini aratir modda
Bende epey kisalttim canim belimdeydi omuzlarima kadar cikardim sirf dokuluyo muhabbetine ama dahada artti resemnBen küt kestirdim saçım hep açık kestirdikten sonra dökülmesi azaldı.
Hayallerim yikildiiMalesef canım. Ben de o kadar sevinmiştim ki çare buldum süper herkes çok memnun demiştim. Açıkçası bir tane bile olumsuz yorumun olmaması da işkillendirdi beni. Yine başka bir Forum sitesinde rastladım ürünle ilgili yorumlara. Kimisi faydalı olduğunu söylemişti ama çoğunluk fayda göremediğini yazmıştı.Sonra hepten vazgeçtim ben de.
Kiizini saglam doyuguna emin olduktan sonra biri görevi devralip o uytmasi lazim benceKizlar ya memede uyutmayi nasil keserim ? Uykusundan 20dk once emzirdim yataga koydum kitap okuyayim sakinlessin dedim ama ordan oraya donuyor ordan oraya durmadan. Kitabi gordu parmakliklardan kitaba uzanmaya calisiyor falan yok 1sn durmuyor cocuk sabit ki uyusun.. artik yoruldugumda esim veya arada geldiginde annem uyutsun istiyorum memeyi kesmek lazim hele ben isteyken zaten nasil uyur bu cocuk ayakta sallama denedim orada da durmuyor oturuyor saga sola atiyor kendini
Ben de ona sasiriyorum cok yorulan bebek hareketten dolayi uyuyor uyuyakaliyor yeni hedefi tirmanmak bi yerlere tutunup kalkma cabasinda surekli kucagima bile alinca basamak cikar gibi yapip yukseliyor. Oyle bi yurekli baba da yok nasil uyitcam uyumuyo diyor kucagina alio 5dk onda da dik pozisyonda aliyor sagolsun sonra olmuyo diye geri bana pasliyorKiizini saglam doyuguna emin olduktan sonra biri görevi devralip o uytmasi lazim bence
Diger kalkmalarinda da o tekrar dondurmesi lazim
Sen sadece besleme kisminda acikinca.meydana cikacaksin
Ama buna hangi yurekli cesaret eder orasida muamma
Sutunde doping mi var nedir masallah harektinden uyumuyor senin cadi dedigin gibi
Aynı sorun bizde de var. 5.ayda tam bir meme delisi oldu. Öyle bir böğürüyorki meme dışında hiçbirşey sakinleştirmiyor. Yaptığın şeyler sadece anlık dikkatini dağıtıyor. Geçen doyurdum çıktım ablayı doktora götürdüm.Kizlar ya memede uyutmayi nasil keserim ? Uykusundan 20dk once emzirdim yataga koydum kitap okuyayim sakinlessin dedim ama ordan oraya donuyor ordan oraya durmadan. Kitabi gordu parmakliklardan kitaba uzanmaya calisiyor falan yok 1sn durmuyor cocuk sabit ki uyusun.. artik yoruldugumda esim veya arada geldiginde annem uyutsun istiyorum memeyi kesmek lazim hele ben isteyken zaten nasil uyur bu cocuk ayakta sallama denedim orada da durmuyor oturuyor saga sola atiyor kendini
Yoğurt yap muhallebi yap canımDondurucu yok kuzum en iyiisi copteki yerini alsinlar okadarda emek emek sagmistim tuh gidecekkeske yogurt olsaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?