- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah çok sevindim iyi olmana canım bende şükür atlattım gribi 7-8 günde geçiyorGünaaaaaydinnnnn hamişcanlaaarrrr..
Bugun sabah bulanti ile kalktim ama cok fazla degil. Gribi yavas yavas atlatiyorum. Allahim hepimize kolaylıklar versinler.
ben ikiz bekliyorum
Kizlar kasiklarim sancilaniyo ya
Benimm de bugun asiri bel agrim var yatiyorum dinleniyorum yok gecmiyor kasiklarim da degisik arada sanki guruldar gibi ince bi sizi var Allah esirgesin
kaçlık kullanıyorsun canım bana dr bire indirdi gece yatarken 200lük kullanıyorumBENIM DE BAŞ DÖNMEM ÇOK OLUYO YANI OLDUGUNDA COK SAĞLAM OLUYO PROGESTRONDAN MI NEYDEN ACABA
hayırlı olsun canım hayırlı olsun allah sağlıkla tamamına erdirsin.Merhaba kızlar . Bende ocak annesi olucam inşallah . Nasipse 26 ocak görünüyo doğum . Test ğozitif çıktı kan verdim salı günü 456 çıktı sonuç . Doktorum tekrar etmene gerek yok testi dedi pazartesi görülür kese dedi ben çarşambaya ramdevu aldım çarşamba 5+3 oluyoruz keseyi görürmüyüz sizce
canım rahat ol ben oğlumda öyle idim hiç belirtim yoktu birde belirtiler 6. haftaya girme ile kendini gösteriyor senin minik kadarlıkGünaydın hamişler.... yarın kontrol var insallah herşey yolundadır. Okudukça şaşırıyorum ya arkadaşlar bende tik yok hiç bi belirti yok unutuyorum hamile olduğunu şimdi ben tamam o şanslı adaylardan oluyorum ama küçücük bi belirti olsun yaaaa
Edacım o üşüme bende de var canım işe gelmek zormuşGunaydin kizlar..bende hic iyi degilim..kanim cekilmis gibi cok usuyorum..midemde cok kotu..yemek zorla yiyorum.suyu da aynen oyle..sabah ise zor geldim...
7+5 annemde ben 3 aylık olana kadar hamile olduğumu bilmezdim diyo ona çekmişim heralde 3 düşük olunca korkuyorum sanki en ufak bi belirti anne ben burdayım korkma anlamına gelecekcanım rahat ol ben oğlumda öyle idim hiç belirtim yoktu birde belirtiler 6. haftaya girme ile kendini gösteriyor senin minik kadarlık
Valla mide bulantisida halsizlik yapiyo ya.uyurgezer gibiyim..kalkmaya halim yok..bugunde saatleri sayicam..aslinda isim.cok ama .. bu haldeyken vakit gecmiyoEdacım o üşüme bende de var canım işe gelmek zormuş
200 LÜK SANIRIM GÜNDE BI KEZ ICIYORUM ODA GECE YATARKEN SAHURA KALKINCA BASIM DÖNUYO HERGUN OLMUYO TABI AMA OLUNCA COK KÖTU OLUYOkaçlık kullanıyorsun canım bana dr bire indirdi gece yatarken 200lük kullanıyorum
progestran ilacı mide bulantısı ve baş dönmesi yapar
GÖRÜRSUN CNM MUHTEMELEN HAYIRLI OLSNMerhaba kızlar . Bende ocak annesi olucam inşallah . Nasipse 26 ocak görünüyo doğum . Test ğozitif çıktı kan verdim salı günü 456 çıktı sonuç . Doktorum tekrar etmene gerek yok testi dedi pazartesi görülür kese dedi ben çarşambaya ramdevu aldım çarşamba 5+3 oluyoruz keseyi görürmüyüz sizce
anladim canimmarkadaşlar bende de aynı şikayetler var dr sordum dün dr rahim en çok kanı toplayan ve büyüme yapmaya başlayan bir organ ondan bu şikayetleriniz var dedi
200 LÜK SANIRIM GÜNDE BI KEZ ICIYORUM ODA GECE YATARKEN SAHURA KALKINCA BASIM DÖNUYO HERGUN OLMUYO TABI AMA OLUNCA COK KÖTU OLUYO
Canim ilk bebeginmi olacak korkma bende 4 dusuk yasadim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah hepimizedr7+5 annemde ben 3 aylık olana kadar hamile olduğumu bilmezdim diyo ona çekmişim heralde 3 düşük olunca korkuyorum sanki en ufak bi belirti anne ben burdayım korkma anlamına gelecek
Bende de kabızlık dışında hiçbir belirti yoktu ama 2 gündür uyandığım an uykum gelmeye başlıyor hepinizin yazdıklarını okuyorum ama okurken kitap okumuşum gibi gözlerim kapanıyor, yazamıyorumGünaydın hamişler.... yarın kontrol var insallah herşey yolundadır. Okudukça şaşırıyorum ya arkadaşlar bende tik yok hiç bi belirti yok unutuyorum hamile olduğunu şimdi ben tamam o şanslı adaylardan oluyorum ama küçücük bi belirti olsun yaaaa