• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba cnm seninle günlerimiz aynı gibi . İlk defamı gidiceksin sen kan sonucun nasıl hiç baktırdın mı ? Biz herkese söyledik sanırım . Allahım hiç kimseyi üzmez inşallah sağ salim alırız kucağımıza
Bu arada benim eltimde hamile.. uzun bir sure sonra oldu hamileligi. O yuzden simdi hamile oldugumu soylemeye cekiniyorum bozulur diye.. yani ne alakasi var bilmiyorum ama hani sorun olacak diye çekiniyorum..

Yalnız olmadigima sevindim ama keske bu kadar erken başlamasaydı kizima 66 kilo ile hamile kaldim 80 ile doguma gittim 16. Haftada henuz 2 kilo almistim dogumdan 10 gun sonra 70 kiloydum 7 ay sonra 63 e düştüm ama suan 69 kiloyum ;(
Ben de son zamanlarda asiri kilo almıştım, vermeye çalışırken hamile kaldım. Artık doğumdan sonra veririm bir şekilde :)

Bu arada benim eltimde hamile.. uzun bir sure sonra oldu hamileligi. O yuzden simdi hamile oldugumu soylemeye cekiniyorum bozulur diye.. yani ne alakasi var bilmiyorum ama hani sorun olacak diye çekiniyorum..
niye sorun olsun canım yaa şükür o da hamile belki hamile olmasa üzülürmü diye endişeni anlarımda ne güzel aileniz büyüyor

Alaka bile kuramadım ama yadırgamadım da. Öyle acayip şeylere takıyorum kı bu ara normal herhalde:) bozulmaz bence niye bozulsun ki. Aldiği kıyafetin aynısını almak gibi değil sonuçta. Nasıl söylemeden durabiliyorsun hele kendi ailene, ben daha iki çizgi görünce aradım bizimkileri babamla karşılıklı ağladık telefonda:D sizinkileri de arayıp bir dost diye müjdeyi veresim var :D

Ayni ben... oğluma 64 ile hamile kaldim. 82.5 ile doguma girdim... şuan 69 kiloyum.. nasil olacak hiiiiic bilmiyorum... az yemek lazim sanirim..
bende oğluma 68 ile gebe kaldım 95 kilo ile doğum yaptım
bunda 84 kg ile hamile kaldım allahtan boy var yoksa halim duman

Alaka bile kuramadım ama yadırgamadım da. Öyle acayip şeylere takıyorum kı bu ara normal herhalde:) bozulmaz bence niye bozulsun ki. Aldiği kıyafetin aynısını almak gibi değil sonuçta. Nasıl söylemeden durabiliyorsun hele kendi ailene, ben daha iki çizgi görünce aradım bizimkileri babamla karşılıklı ağladık telefonda:KK70: sizinkileri de arayıp bir dost diye müjdeyi veresim var :KK70:
:KK70::KK70:

niye sorun olsun canım yaa şükür o da hamile belki hamile olmasa üzülürmü diye endişeni anlarımda ne güzel aileniz büyüyor
Ya daha onceki senelerde cocuk istedikleri zamanlar yengem hamile idi.. aaa tam biz cocuk dusunuyorduk simdi cocuk hasreti olmayacak zaten ailede bir bebek olacak gibisinden bir laf etti önümde... biraz ilgiyi seviyor o yuzden. Ama acikcasi ben hamileligimi en cok oglum icin istedim yukarda Allah biliyor...

Kizlar bugun devletteki doktora gittim bebisi tekrar gorduk. Kalp atisini dinletmedi ama gorduk sukur. Daha iyi oldu dinletmemesi bir onceki randevum 1 hafta onceydi cunku. Yalniz cok ufak bir kanama alani gördü cok onemli bsy degil dedi tedbir amacli progestan verdi aksam 1 tane vajinal. Canim sikildi bnm cok.nerden cikti bu kanama alani :KK43:( hic lekelenmem kanamam yok bnm. Olursa cok paniklicem. Coraspin den dolayi mi ddm hyr dedi doktor coraspine devam dedi. ://

canım hayırlı olsun kalp atışını görmüşsün allah tamamına erdirsin korkma canım dr önlemi almış geçicidir maşallah miniğine

Alaka bile kuramadım ama yadırgamadım da. Öyle acayip şeylere takıyorum kı bu ara normal herhalde:) bozulmaz bence niye bozulsun ki. Aldiği kıyafetin aynısını almak gibi değil sonuçta. Nasıl söylemeden durabiliyorsun hele kendi ailene, ben daha iki çizgi görünce aradım bizimkileri babamla karşılıklı ağladık telefonda:KK70: sizinkileri de arayıp bir dost diye müjdeyi veresim var :KK70:
Yukarida acikladim durumu... yani biraz ilgiyi seven bir insan.. o yuzden... heh eltisini kiskandi da yapti diyecekler diye acikcasi canim sıkılıyor... benim icin once bem hamile kalsam hic sorun etmezdim ama iste onumde soyledigi bir kac laf var

Ya daha onceki senelerde cocuk istedikleri zamanlar yengem hamile idi.. aaa tam biz cocuk dusunuyorduk simdi cocuk hasreti olmayacak zaten ailede bir bebek olacak gibisinden bir laf etti önümde... biraz ilgiyi seviyor o yuzden. Ama acikcasi ben hamileligimi en cok oglum icin istedim yukarda Allah biliyor...
canım boşver ne düşünürse düşünsün ben uzun yıllar kız kardeşim ilk bebeğine sahip olamadı diye üstüne düşmedim oüzülür diye neyse şükür tüp bebekle kavuştu kuzusuna ben istedim bu sefer benim olmadı ne kadar uğraytığımı biliyordu ve o arada o hamile kaldı kızı 1,5 yaşında oldu ben yeni hamile kalabildim bunlar nasip işleri bize bağlı değil
bende bu kuzuyu en çok oğlum için istiyorum bizim paşalar çok tatlı abi olacak inşallah

canım boşver ne düşünürse düşünsün ben uzun yıllar kız kardeşim ilk bebeğine sahip olamadı diye üstüne düşmedim oüzülür diye neyse şükür tüp bebekle kavuştu kuzusuna ben istedim bu sefer benim olmadı ne kadar uğraytığımı biliyordu ve o arada o hamile kaldı kızı 1,5 yaşında oldu ben yeni hamile kalabildim bunlar nasip işleri bize bağlı değil
bende bu kuzuyu en çok oğlum için istiyorum bizim paşalar çok tatlı abi olacak inşallah
Insallah canim... ben de ilk cocugum ailede.. annem benden sonra bebek isteyince olmadi senin durumunda ki gibi.. kardesimle aramda 7 yil var mesela benimde... sonra pit pit kucuk kardeşlerim oldu 2 tane daha... şükür varliklarina.. bende annemin başına geldiginden acaba olur mu ikincisi hemen diye korktum. Allah a şükür oldu ama işte bu durum canımı sıktı biraz...

Yukarida acikladim durumu... yani biraz ilgiyi seven bir insan.. o yuzden... heh eltisini kiskandi da yapti diyecekler diye acikcasi canim sıkılıyor... benim icin once bem hamile kalsam hic sorun etmezdim ama iste onumde soyledigi bir kac laf var
Keşke birisini kıskanıp yapacak kadar kolay olsaydı. Öyle düşünenlerin cahilliklerine üzül, geç. Kafana takma hicbir şeyi bu dönemde. Her şey bebeğe yansır.

Keşke birisini kıskanıp yapacak kadar kolay olsaydı. Öyle düşünenlerin cahilliklerine üzül, geç. Kafana takma hicbir şeyi bu dönemde. Her şey bebeğe yansır.
Takmamaya çalışıyorum. Eşim de kiziyor niye bu kadar kafana takiyorsun diye.. ne dusunurse dusunsun birak diyor... insallah cunartesi saglikli oldugunu ogrenip soyledikten sonra butun stresim gececek :dua:

amannn takma canım yaa öyle bir şey derse de evet bilerek aynı zamanda yaptım hangimizin ki daha güzel olacak diye de gec dalganı :))

bende aynı en çok oğlum için istiyorum nasıl istiyor yavrum 6,5 yaşında sürekli dua ediyor Allah'ım nolur annemin karnına bebek ver diye :))
bide ben henüz söylemedim kalp atışını bekliyorum sen söyledin mi?

bende aynı en çok oğlum için istiyorum nasıl istiyor yavrum 6,5 yaşında sürekli dua ediyor Allah'ım nolur annemin karnına bebek ver diye :))
bide ben henüz söylemedim kalp atışını bekliyorum sen söyledin mi?
dün kalp atıyını duyunca nevşehirdekilere ve mersindekilere haber verdik
iş yerinede söyledim
benim oğlana söyledik canım ne derse beğenirsen erkekse doğur diyor bana :KK70:

Back
X