• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bnce de bi arastiriyim hemde 2 tane
Canım bak toksoplazma testi iste doktorundan. Eğer pozitifse daha önce geçirmişsin demektir kedilerin bi zararı olmaz. Eğer megatifse geçirme olasılığın var ve kedilerine toksoplazma için aşı vurdur. Kediler insanlardan daha temiz ve hastalıkları insanlara geçmez. Kedin hasta ise veterinere götür. Ayrıca toksoplazma en çok da az pişmiş ya da çiğ ette bulunur. O yüzden etleri her hamile kadın iyi pişmiş yemeli. Ben kedilerin içinde büyüdüm arkadasım suan hamile ve 2 kediyle geçti hamileliği inan ki hiç bi zararı olmadı. Hatta aylarca düşük tehlikesi olduğu için kedileriyle vakit geçirmek iyi geldi sürekli uzandığı için. Fotoğraflarda üstünde gezip karnına sarılıyordu kediler çok tatlılar :)

Bende selda hanima gidecektim ama temmuz ayina kadar doluymus ,sanem hanimada baktim ikiside cok yogun,memnun kaldimizmi hastaneden ve betul hanimdan,bi de reyapta meryem gencer varmis iki hastane arasında kaldım
Selda hanımdan bende çok beklemiştim önceki gebeliğimde randevuyu aldım zorla 2 ay sonrasına ama nasip olmadı bebeğimin kalbi durmuştu randevu günü gelene kadar,Selda hanım çok ünlü Sanem hanımı tanımıyorum ben açıkcası, Meryem hanımı duydum ama muaneye ücretleri fazlaydı sanırım oranın, medilife ortalama düzeyde bir hastane fiyatlar da uygun Burcu hanım en son 80 tl idi muayene ücreti, prof olan Ramazan beyin de 120 olması lazım, asistanları falan da çok ilgileniyor, evimin karşısında hastane benim için çok rahat oldu temiz pak yer seviyorum kısaca orayı ☺️☺️

Ahhh ahhhh keşke her annemlere gittiğimde içim burkuluyor oğlum sokakta akşama kadar oynuyor eşimin iş yeri zeytinburnunda malesef benim için hayalden ötesi değil beykozda taşınmak bizimkiler medistatenin orda oturuyorlar siz nefesindesiniz beykozun

:D aklıma gelmişti sen malatyaliyim dediğinde. Komşuyuz kuzum Cennet ablayı tanıyorsun dimi :))

Bende selda hanima gidecektim ama temmuz ayina kadar doluymus ,sanem hanimada baktim ikiside cok yogun,memnun kaldimizmi hastaneden ve betul hanimdan,bi de reyapta meryem gencer varmis iki hastane arasında kaldım
Burcu betül hanımın instagram hesabı var oradan da bakabilirsiniz sempatik bi hanım ☺️ Bi de bence Meryem hanıma da gidin betül hanıma da hangisine içiniz ısınırsa ona devam edin, ben sevmişimdir ama belki sizin elektriğiniz uymaz olur yani bi 'evet bu kesin benim doktorum' diyebilmek için biraz zaman geçmesi gerekiyor diye düşünüyorum

Canım bak toksoplazma testi iste doktorundan. Eğer pozitifse daha önce geçirmişsin demektir kedilerin bi zararı olmaz. Eğer megatifse geçirme olasılığın var ve kedilerine toksoplazma için aşı vurdur. Kediler insanlardan daha temiz ve hastalıkları insanlara geçmez. Kedin hasta ise veterinere götür. Ayrıca toksoplazma en çok da az pişmiş ya da çiğ ette bulunur. O yüzden etleri her hamile kadın iyi pişmiş yemeli. Ben kedilerin içinde büyüdüm arkadasım suan hamile ve 2 kediyle geçti hamileliği inan ki hiç bi zararı olmadı. Hatta aylarca düşük tehlikesi olduğu için kedileriyle vakit geçirmek iyi geldi sürekli uzandığı için. Fotoğraflarda üstünde gezip karnına sarılıyordu kediler çok tatlılar :)
bende toksoplazma cikti doktora ben demeden yapmisti tum testleri tekrar kan verdim toksoplazma icin yarini sabirsizlikla bekliyorum arayip soracagim sonucunu insallah temiz cikar hic kedim yok ugrasmadim ama kopegimiz vardi baskasina verdik bakimi icin :( allahim nolur temiz ciksin bebegime zarar vermesin

Burcu betül hanımın instagram hesabı var oradan da bakabilirsiniz sempatik bi hanım ☺️ Bi de bence Meryem hanıma da gidin betül hanıma da hangisine içiniz ısınırsa ona devam edin, ben sevmişimdir ama belki sizin elektriğiniz uymaz olur yani bi 'evet bu kesin benim doktorum' diyebilmek için biraz zaman geçmesi gerekiyor diye düşünüyorum
Haklisin cnm,sen gittinmi betul hanima
son zamanda ,randevularinyogunmu

bende toksoplazma cikti doktora ben demeden yapmisti tum testleri tekrar kan verdim toksoplazma icin yarini sabirsizlikla bekliyorum arayip soracagim sonucunu insallah temiz cikar hic kedim yok ugrasmadim ama kopegimiz vardi baskasina verdik bakimi icin :KK43: allahim nolur temiz ciksin bebegime zarar vermesin
Canım etleri iyi pişmiş ye. Ben de söylemeden doktorum tüm testleri istedi 6 tüp kan aldılar. Haftaya gidicem doktora o zaman öğreneceğim. İnşallah sonuçlar temiz çıkar

Hayirli akşamlar canim bebegini sag salim kucagina alirsin insallah. Seninle tarihlerimiz bire bir ayni ve ayni problemi yasiyoruz bugun biraz okudum. Doktorun kanaman icin bisey soyledi mi? 2 gundur pembe pembe bendede var merak ettim Ygz2008 Ygz2008

sizleri okuyorum burada. benim hiç bulantım yok :KK43:
bu cuma dr kontrolüm var kalp atışı için. umarım bir sorun yoktur ..:KK17:

Canım benim oğlumda hiç hamile gibi degildim
Midem bulanmadi cumaya insallah güzel haberler alırız birbirimizden

Canım bende de oldu. Sarımsı kahveye dönük. İş yerinde çok ayakta kaldığımda 2-3 kez oldu baktım devamı yok çok takmadım. Akşam bi tane progestan almıştım bi daha olmadı
Progestrani düzenli içeyim ben benimde dün az bugün biraz oldu

Back
X