• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bugun evdeydim çalışmadım yıllık izinden kullandım. Sabahtan akşama kadar midem bulandı baygın gibiydm. Geceler 4-5 kez uyanıyorum. Sabahın 5inde kalktım bir saat uyuyamadım. Bir de uykuya düşkünüm bıraksanız 15 saat uyurum. Ama sabah 8de uyandım. Her gün böyleyim. Neyse 20 gündür kahve içmiyorum. Kendime orta şeker kahve yaptım akşam. Kafein mide bulantısını dindirir diye. İnanın kendime geldim. 3 saat sonra yavaştan başladı gerçi ama halsizlik sürekli uyku hali dayanılmaz oldu. Hiç bi işimi yapamıyorum çamaşırı zor astım :(

Kizlar baska bir konu acmak istemedim sizin tecrubelerinizden faydalayim 2 haziranda tatile cikacagim ve bildiginiz uzere hamileyim valizimde neler olmasi lazim 9 saatlik bir yol ve kendi aracimizla cikacagiz 1 hafta bodrum da 4 gun izmirde ne almam sart yardimci olur musunuz
biz de temmuzda cıkacagız egeden baslayıp akdenız yapıcaz tekrar gerı donucez 20 günü bulur heralde aslında tereddutlyum kımı gıt dıyor kımı yorar diyor doktorum onaylarsa gıdecegım tabı ya da sureyı azaltcam.cok uzun yol olucak ama umarmizın verır ve gücüm olur ben de gecen gun araştırdım. Kesinlikle yolculuk esnasında 2saatte bir araçtan inip 15dk yürüyüş şart. Çogu zman arac arkasında uzanmalısın ayakların ustte olsa daha ıyı olur. Tatıl yerınde denız,havuz gırmemenı tavsıye ederım sahsen ben halka acık yerlerde asla gırmıcem mıkrop ıhtımalı yuksek. hazır gıdaları secerek ye, sanırım en zorlancagımız sey bu. su markalarına dıkkat et ve guneste cok kalma bu kesınlıkle ıyı degıl cildımız için.

biz de temmuzda cıkacagız egeden baslayıp akdenız yapıcaz tekrar gerı donucez 20 günü bulur heralde aslında tereddutlyum kımı gıt dıyor kımı yorar diyor doktorum onaylarsa gıdecegım tabı ya da sureyı azaltcam.cok uzun yol olucak ama umarmizın verır ve gücüm olur ben de gecen gun araştırdım. Kesinlikle yolculuk esnasında 2saatte bir araçtan inip 15dk yürüyüş şart. Çogu zman arac arkasında uzanmalısın ayakların ustte olsa daha ıyı olur. Tatıl yerınde denız,havuz gırmemenı tavsıye ederım sahsen ben halka acık yerlerde asla gırmıcem mıkrop ıhtımalı yuksek. hazır gıdaları secerek ye, sanırım en zorlancagımız sey bu. su markalarına dıkkat et ve guneste cok kalma bu kesınlıkle ıyı degıl cildımız için.
Biz de sizin gibi temmuz başında arabayla ege ve akdeniz yapacaktık ama vazgeçtik. Riske atmak istemedik çünkü daha 2 aylık olmuş olcak 3 ay her zaman risklidir. Belki eylülde yaparız hem daha temiz oluyor deniz ve sakin

Biz de sizin gibi temmuz başında arabayla ege ve akdeniz yapacaktık ama vazgeçtik. Riske atmak istemedik çünkü daha 2 aylık olmuş olcak 3 ay her zaman risklidir. Belki eylülde yaparız hem daha temiz oluyor deniz ve sakin
benım de tam 3bucukk ay olucak kuzum oyuzden bakalım dr ne dıcek temmuzun ortasından sonrası olcak muhtemelen. Sen yıne de bır sor benım eşimin kuzenlerıngttı eşi hamıleydı 2bucuk aylık yuruyusler yapmıs fln cokrahat gecmıs dr.un ızın vermezse tabı gıtme. benım de vermezse artık sabıt bıyere gıdecegız

Kizlar sizde de var mi? Hamilelikle mi alakasi var bilmiyorum ama ben buaralar herşeye çabucak sinirleniyorum, yoruluyorum, halsizim... ve bu durum yordu beni... resmen bazen kimseyi görmek istemiyorum ya... ayh..
bende de aşırı sinirlilik var bu ara 6.5 yaşında bir oğlum var o da bu ara aşırı bir yaramaz hiç tahammül edemiyorum yaa ama yorgunluk yok

Sanki kendimi gordummmm:KK70: kendimden başka kimseyle uğraşamıyorum hatta bazen insanların kalbini kırıyorum sonra af dilemek zorunda kaliyom

Ben de öyleyim eşim sabrediyor Allah yardımcısı olsun :110:

bende cabuk parliyorum senin gbi rabbim sabtini veriyo bide cocukta var yaramazlikda cok genellile alttan aliyorum kizmiyorum

bende de aşırı sinirlilik var bu ara 6.5 yaşında bir oğlum var o da bu ara aşırı bir yaramaz hiç tahammül edemiyorum yaa ama yorgunluk yok

Yalnız olmadığımı bilmek güzel:deli: ilk hamileliğimde de çok sinirliydim patronumu tersliyordum ama başım ağrımıyordu en azindan ve bu kadar yorgun değildim sanki... 1 saat kadar öncede içimden sebepsiz bir ağlama geldi... birşeyleri özleyip ağlama geldi... duygu gecislerim bayağı değişik oluyor :deli:

Cok tesekkur ederim cok tatlisiniz

Kızlar bugun evdeydim çalışmadım yıllık izinden kullandım. Sabahtan akşama kadar midem bulandı baygın gibiydm. Geceler 4-5 kez uyanıyorum. Sabahın 5inde kalktım bir saat uyuyamadım. Bir de uykuya düşkünüm bıraksanız 15 saat uyurum. Ama sabah 8de uyandım. Her gün böyleyim. Neyse 20 gündür kahve içmiyorum. Kendime orta şeker kahve yaptım akşam. Kafein mide bulantısını dindirir diye. İnanın kendime geldim. 3 saat sonra yavaştan başladı gerçi ama halsizlik sürekli uyku hali dayanılmaz oldu. Hiç bi işimi yapamıyorum çamaşırı zor astım :KK43:
Seninle aynı durumdayım kuran okurken bile aşırı midem bulanıyor yorgunluk baş ağrısı o biçim ama kusma yok mide bulatışı sadece

Benim de mide bulantım bugün artmaya başladı. Şükür henüz kusmadım ama çok direniyorum çıkartmamak için. Bir de bende çok baş dönmesi oluyor uzun zamandır böyle. Baş dönmesi sizde de var mı kızlar :110: ve inanılmazzzzzz uykuuuu, akşam yemeği yer yemez oracıkta sızıyorum. Gece eşim uyandırıyor yatağa geçmem için. Normalde çok geç yatan ben akşam 9 u zor görüyorum :olamaz:

Benim de mide bulantım bugün artmaya başladı. Şükür henüz kusmadım ama çok direniyorum çıkartmamak için. Bir de bende çok baş dönmesi oluyor uzun zamandır böyle. Baş dönmesi sizde de var mı kızlar :110: ve inanılmazzzzzz uykuuuu, akşam yemeği yer yemez oracıkta sızıyorum. Gece eşim uyandırıyor yatağa geçmem için. Normalde çok geç yatan ben akşam 9 u zor görüyorum :olamaz:
Aynen bende uyku zaten severdim hep çokta geç yatardım ama şimdi gözlerim açılmaz hale geldi ve senin gibi bende kusma maya özen gosteriyorum

benim uyku 5 ve 6.haftada coktu sımdı daha cok mıdeye bıraktı yerını ztn öğlen1 e kadar uyudugum ıcın cok uyku basmıyor ama yemek.yesem bıleyoruluyorm gozlerımı kapayasım gelıyor.:)

Gunaydin kizlar AdanaliHiko'dan selam sevgi..

Bu gece az da olsa rahat uyudum. Grip hala gecmedi hafif bas agrisi... sabah 5de mide bulantısı ile kalktim Bir bardak sut aldim. Onu bile almiyor ki. Kraker yicem cunku cok fena. Oglanda hic boyle değildim. Her gecen gun farklilik yaşıyorum. Allah büyük. Hicbir sey yememeyi planliyorum. Korkuyorum bulanti artacak diye.

Mutlu gunlerrrrrr hepimize:KK200::anneadayı:

Ben doğma büyüme beykozluyum bahcelievlerde yasıyorum ama kavacıkya harika bi kadın doktoru var eğer doktorunu bulamadıysan şiddetle tavsiye ederim kavacık polk. Ömer bey var kliniğin sahibi aynı zamanda
Anladim cnm. Omer beyin adini cok duydum bizim is yerinden cok giden vardi ona. Ben Medistate de Sadiye Hnma gidiyorum simdilik memnunum ama aklimda olsun

günaydıııın:anneadayı:
nasılsınız bakalım. ben oğlumdayken eve gider bişeyler yer uyurdum şimdi evde minik canavar var saat 10 olsun diye gözünün içine bakıyorum :KK48: oğlumu uyuturken bende uyuyorum. çalıştığım için gündüz uyuma şansım yok :KK12:

midem de gayet iyi oğlumda 10. hafta bitene kadar tatlı bişey yiyememiştim şimdi ne varsa silip süpürüyorum:olamaz:

pazartesi beta 3324 dü bugun gidip kan versem katlanma takibi için diye niyetleniyorum ama sıcakta üşeniyorum. daha hiç doktora gitmedim.

:kusmuk:midesi kötü olan arkadaşlar beyaz leblebi öneririm. ben cebime koyuyordum kötü oldukça atıyordum ağzıma. bunda henüz ihtiyaç hissetmedim. inşallah böyle sorunsuz gider.

Back
X