• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hayirli akşamlar canim bebegini sag salim kucagina alirsin insallah. Seninle tarihlerimiz bire bir ayni ve ayni problemi yasiyoruz bugun biraz okudum. Doktorun kanaman icin bisey soyledi mi? 2 gundur pembe pembe bendede var merak ettim Ygz2008 Ygz2008
Amin canım sağolasın teşekkür ederim hepimiz için iyiki burası var birbirimize destek oluyoruz :nazar:

Ben doğma büyüme beykozluyum bahcelievlerde yasıyorum ama kavacıkya harika bi kadın doktoru var eğer doktorunu bulamadıysan şiddetle tavsiye ederim kavacık polk. Ömer bey var kliniğin sahibi aynı zamanda
Oo beykoz lular varmis burda :) ben de beykozluyum kizlar. Hangi doktora gidiyorsun?

Ben doğma büyüme beykozluyum bahcelievlerde yasıyorum ama kavacıkya harika bi kadın doktoru var eğer doktorunu bulamadıysan şiddetle tavsiye ederim kavacık polk. Ömer bey var kliniğin sahibi aynı zamanda

Ömer kardeşimin dr.u ve doğum zamanı Kıbrıs'ta tatildeydi ulaşamadık bile.. medistate de sultan hanim var ondan memnun kalmıştı.

Kizlar sizde de var mi? Hamilelikle mi alakasi var bilmiyorum ama ben buaralar herşeye çabucak sinirleniyorum, yoruluyorum, halsizim... ve bu durum yordu beni... resmen bazen kimseyi görmek istemiyorum ya... ayh..
Sanki kendimi gordummmm:D kendimden başka kimseyle uğraşamıyorum hatta bazen insanların kalbini kırıyorum sonra af dilemek zorunda kaliyom

Kizlar sizde de var mi? Hamilelikle mi alakasi var bilmiyorum ama ben buaralar herşeye çabucak sinirleniyorum, yoruluyorum, halsizim... ve bu durum yordu beni... resmen bazen kimseyi görmek istemiyorum ya... ayh..
Ben de öyleyim eşim sabrediyor Allah yardımcısı olsun :110:

Kızlar bağırsak problemleri yaşayan var mı. Afedersiniz bir kabızım bir ishal. Şimdiden wc den çıkamaz oldum
Benimde öyle canım geçen haftalarda daha kotuydum, doktora gittim ne olduğum belli değil karnım sis kabizim ama ishal gibi de oluyorum vs. Diye, hamilelikte normal olduğunu söyledi. Birde zeytinyağı iç biraz rahatlatır dedi

bende cabuk parliyorum senin gbi rabbim sabtini veriyo bide cocukta var yaramazlikda cok genellile alttan aliyorum kizmiyorum

Haklisin cnm,sen gittinmi betul hanima
son zamanda ,randevularinyogunmu
Ben 13 Haziran'a randevu aldım aradığımda da Haziran'a kadar doluyuz demişti yAni 2-3 hafta sonraya falan yer veriyordu, benim bebişim minnak daha 4+6 olduk bugün, 13 Haziran'da da 8 haftamız bitmiş oluyor kalp atışı net olur diye aldım uzak bi tarih aldım biraz

Ben 13 Haziran'a randevu aldım aradığımda da Haziran'a kadar doluyuz demişti yAni 2-3 hafta sonraya falan yer veriyordu, benim bebişim minnak daha 4+6 olduk bugün, 13 Haziran'da da 8 haftamız bitmiş oluyor kalp atışı net olur diye aldım uzak bi tarih aldım biraz
ama 2. Ay olacak canim nerdeyse folik asit alman lazim kan hapi vs tahlil yapmalari lazim kontrol icin simdilik baska birine gidebilirsin misal sonra onda devam edersin

ama 2. Ay olacak canim nerdeyse folik asit alman lazim kan hapi vs tahlil yapmalari lazim kontrol icin simdilik baska birine gidebilirsin misal sonra onda devam edersin[/QUOTE=
Folik asit çok önce başlamıştım hatta kürtajdan sonra ara bile vermedim diyebilirim, önümüzdeki pzt bakırkoy devlet hastanesine gideceğim bi görünmek niyetiyle, ya o testleri bile bende önceki gebeliğimde kalp atışları duyulmadan yapmadılar biliyor musun o yüzden sanki kalp atışı öncesi gitmek gereksiz gibi hissediyorum

yani bana gore de degıl her hafta gıtmek artık bakıs acım degıstı baska bısorun olur baska yontemlerle olmus olur veya Allah korusun rısk olur bısey olur ozaman zaten daha sık kontrol olur. Ama benım dr.um gerek görmuyor arkadaslarmda da boyle yaptı. tüm dogumlara da gelıyor sagolsın nerde olursa olsun. Farklı bı enerjısı olan dr. eger memnun kalmazsan suankı dr.dan dedıgım gbtavsıye ederım canımHoppa hayırlısıyla keseni de gör de burdan bakabılırsın https://www.instagram.com/op.dr.sedatumur/

Aynen inşallah Cuma gününü iple çekiyorum :) Sedat beyi de takibe alıyorum :)

Kizlar baska bir konu acmak istemedim sizin tecrubelerinizden faydalayim 2 haziranda tatile cikacagim ve bildiginiz uzere hamileyim valizimde neler olmasi lazim 9 saatlik bir yol ve kendi aracimizla cikacagiz 1 hafta bodrum da 4 gun izmirde ne almam sart yardimci olur musunuz

Kızlar bağırsak problemleri yaşayan var mı. Afedersiniz bir kabızım bir ishal. Şimdiden wc den çıkamaz oldum
Bende öyleyim. Çok özğr dilerim ama hayatımda ilk kez yeşil renk yaptım ilk çok korktum ama vitamin ilaçlarından oluyormuş. 2 aydır imom içiyorm ilk kez oldu

Back
X