2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
O
O konuda esim sağolsun migdem de cok rahatsiz oldugu icin o yapiyor sagolsun

Bende 7 yıldır burdayım hiçç sevmiyorum bende doğma büyüme beykoz yeşilin içinden çıkıp beton yığınına geldim sen nerde oturuyorsun

Vayy Beykozlu buldum :)) Geri gel arkadaşım yaa ne işin var Avrupa yakasında :)

Vayy Beykozlu buldum :)) Geri gel arkadaşım yaa ne işin var Avrupa yakasında :)
Ahhh ahhhh keşke her annemlere gittiğimde içim burkuluyor oğlum sokakta akşama kadar oynuyor eşimin iş yeri zeytinburnunda malesef benim için hayalden ötesi değil beykozda taşınmak bizimkiler medistatenin orda oturuyorlar siz nefesindesiniz beykozun

Bende beylikduzu ,arastiriyorum doktor o taraflarda
Bende Beylikdüzü'nde oturuyorum, medilife gittim daha önceki gebeliğimde, şimdi gene oraya gidecepim burcu betül kazdal çok tatlı bi kadın tavsiye ederim, orada bi de Prof olan bir doktor vardı kürtajımı ona yaptırmıştım o da çok iyiydi anlatışı bilgi verişi çok iyiydi

Bende selda hanima gidecektim ama temmuz ayina kadar doluymus ,sanem hanimada baktim ikiside cok yogun,memnun kaldimizmi hastaneden ve betul hanimdan,bi de reyapta meryem gencer varmis iki hastane arasında kaldım

Cevabın için teşekkürler yarın söylediklerini dikkate alarak yapacagim

Arkadaşlar az önce lavaboda afedersiniz çamaşırımda turuncu desem koyu sarı desem bilemedim akıntım olmuş böyle olan varmı
Canım bende de oldu. Sarımsı kahveye dönük. İş yerinde çok ayakta kaldığımda 2-3 kez oldu baktım devamı yok çok takmadım. Akşam bi tane progestan almıştım bi daha olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…