- 16 Mayıs 2018
- 152
- 176
- 23
- 37
soğuk alğınlığı var yeni yeni geçiyor beyazdı benimkide şikdi wcye tekrar gittim peçeteye gelen yok bu çamaşıra gelmiş
O konuda esim sağolsun migdem de cok rahatsiz oldugu icin o yapiyor sagolsunBen birşey olacağını düşünmüyorum genelde toksoplazmaya bağışıklık kazanmamış kişilerde bu enfeksiyon igm çıkıyor ama sende igg dir bende olduğu gibi ben oğluma hamile iken kedimiz vardı senin bu dönemde dikkat etmek gereken tek şey kum temizliğini yapmaman
Amin bugun cok rahatim biraz gozum korktu hic bsy yemiyorum ama olsunAmin aminnn ins bi daha yaşamazsin
Ben tutmuyorum canim gebelikten dolayiKızlar oruç tutan varmi ben başından beri tuttum da bugün çok halsizim ayakta dolonamiyorum
Benimde akintim var,gebelikte akinti normal diyorlarAnneveoglusu@ benimde iki haftadır akıntım var bazen daha fazla bazen daha az. Ama sürekli bir ıslaklık var
Canım benimde bulantım yok çok şükür bu üzülmesi değil sevinilmesi gereken bir durum içini ferah tut :)sizleri okuyorum burada. benim hiç bulantım yok
bu cuma dr kontrolüm var kalp atışı için. umarım bir sorun yoktur ..
Bende 7 yıldır burdayım hiçç sevmiyorum bende doğma büyüme beykoz yeşilin içinden çıkıp beton yığınına geldim sen nerde oturuyorsunAaaa ben doğma büyüme Bahçelievler liyim evlendikten sonra taşındım ailem hala orada :)
Beylikdüzündeyim ben de şimdi doktora kime gidiyorsun Bahçelievler de mi?Bende 7 yıldır burdayım hiçç sevmiyorum bende doğma büyüme beykoz yeşilin içinden çıkıp beton yığınına geldim sen nerde oturuyorsun
Bende 7 yıldır burdayım hiçç sevmiyorum bende doğma büyüme beykoz yeşilin içinden çıkıp beton yığınına geldim sen nerde oturuyorsun
Bende beylikduzu ,arastiriyorum doktor o taraflardaBeylikdüzündeyim ben de şimdi doktora kime gidiyorsun Bahçelievler de mi?
Ahhh ahhhh keşke her annemlere gittiğimde içim burkuluyor oğlum sokakta akşama kadar oynuyor eşimin iş yeri zeytinburnunda malesef benim için hayalden ötesi değil beykozda taşınmak bizimkiler medistatenin orda oturuyorlar siz nefesindesiniz beykozunVayy Beykozlu buldum :)) Geri gel arkadaşım yaa ne işin var Avrupa yakasında :)
Bende Beylikdüzü'nde oturuyorum, medilife gittim daha önceki gebeliğimde, şimdi gene oraya gidecepim burcu betül kazdal çok tatlı bi kadın tavsiye ederim, orada bi de Prof olan bir doktor vardı kürtajımı ona yaptırmıştım o da çok iyiydi anlatışı bilgi verişi çok iyiydiBende beylikduzu ,arastiriyorum doktor o taraflarda
Ben prof.alkan yıldırıma gidiyorum çalışlarda muayenehanesi bana yakın bayaBeylikdüzündeyim ben de şimdi doktora kime gidiyorsun Bahçelievler de mi?
Bende selda hanima gidecektim ama temmuz ayina kadar doluymus ,sanem hanimada baktim ikiside cok yogun,memnun kaldimizmi hastaneden ve betul hanimdan,bi de reyapta meryem gencer varmis iki hastane arasında kaldımBende Beylikdüzü'nde oturuyorum, medilife gittim daha önceki gebeliğimde, şimdi gene oraya gidecepim burcu betül kazdal çok tatlı bi kadın tavsiye ederim, orada bi de Prof olan bir doktor vardı kürtajımı ona yaptırmıştım o da çok iyiydi anlatışı bilgi verişi çok iyiydi
Cevabın için teşekkürler yarın söylediklerini dikkate alarak yapacagimYanlıs yapıyorsun canım kas dokusuna geliyor böyle altta beze gibi şişlikler oluyorsa iğne dağılmıyor demektir yaparken iki parmağının arasında etini sıkıştır ve iğneyi dik tutup tek hamlede batırıp hiv oynatmadan ilacı vermen gerek sonrasında iğne yaptıgın yeri ovusturma yada bastırma benim yaptığım yerlerde morarma bile olmuyor ilk yaptığım iğne moratti ve beze kaldı dr gittiğimde hemşiresi yanlış yaptığını söyledi ve öğretti suan otomatiğe bağladım
canim aralik bu şekildeKızlar bu ne demek
ben tutuyorum canim simdilik bir sıkıntı olmadiKızlar oruç tutan varmi ben başından beri tuttum da bugün çok halsizim ayakta dolonamiyorum
Canım bende de oldu. Sarımsı kahveye dönük. İş yerinde çok ayakta kaldığımda 2-3 kez oldu baktım devamı yok çok takmadım. Akşam bi tane progestan almıştım bi daha olmadıArkadaşlar az önce lavaboda afedersiniz çamaşırımda turuncu desem koyu sarı desem bilemedim akıntım olmuş böyle olan varmı
Ben bulamadım istediğim gibi o yüzden avcılar hospital da zerrin hanıma gidiyorum şimdiBende beylikduzu ,arastiriyorum doktor o taraflarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?