2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ne kadar güzelmiş gerçekten ilgili doktor bulmak çok çok zor.. Bu cuma randevuma bir gideyim duruma göre mutlaka Sedat beye de randevu alırım çok teşekkürler tavsiyen için :)

Bnce de bi arastiriyim hemde 2 tane

Merhaba , Dr Alper Mumcu nun kendi sitesinde bu konu hakkındaki makalesini okumanı tavsiye ederim. Başlığı "Hamilelikte kedi beslemek güvenli midir?" aslında bu süreçte biraz fazladan dikkat ve temizlik ile kedilerinle yaşamaya devam edebilirsin.. Tabiki en son karar senin :)

Kızlar ya bişiy sorcam vajinal ultrason da herhangi bi acı vs hissediyor musunuz ben şimdiye kadar hiç vajinal muayene olmadım kürtajımda da zaten uyutulmuştum hatırlamıyorum hiç, geçen hafta doktora gidince vajinal ultrasonla bakalım dedi ben hemen kaçtım

Kızlar oruç tutan varmi ben başından beri tuttum da bugün çok halsizim ayakta dolonamiyorum
Bende basından beri tutuyorum bazen halsizlik oluyor ama hamile olmadan öncede olurdu. Arada hafif bir midem dönüyor gibi ama daha beni rahatsız etcek bir belirti olmadı o yüzden devam ediyorum.

Bn onlara kiyamam ztn o yuzden cozum ariyorum cok tesekkur ederim

Ne kadar güzelmiş gerçekten ilgili doktor bulmak çok çok zor.. Bu cuma randevuma bir gideyim duruma göre mutlaka Sedat beye de randevu alırım çok teşekkürler tavsiyen için :)
yani bana gore de degıl her hafta gıtmek artık bakıs acım degıstı baska bısorun olur baska yontemlerle olmus olur veya Allah korusun rısk olur bısey olur ozaman zaten daha sık kontrol olur. Ama benım dr.um gerek görmuyor arkadaslarmda da boyle yaptı. tüm dogumlara da gelıyor sagolsın nerde olursa olsun. Farklı bı enerjısı olan dr. eger memnun kalmazsan suankı dr.dan dedıgım gbtavsıye ederım canım hayırlısıyla keseni de gör de burdan bakabılırsın https://www.instagram.com/op.dr.sedatumur/

yooo canım hiçbir sıkıntı olmuyor merak etme

Bn onlara kiyamam ztn o yuzden cozum ariyorum cok tesekkur ederim
Ben birşey olacağını düşünmüyorum genelde toksoplazmaya bağışıklık kazanmamış kişilerde bu enfeksiyon igm çıkıyor ama sende igg dir bende olduğu gibi ben oğluma hamile iken kedimiz vardı senin bu dönemde dikkat etmek gereken tek şey kum temizliğini yapmaman

Ince bir sey zaten üzerine kayganlastirici bir sıvı suruyorlar o yüzden aci can yanmasi gibi bir durum olmuyor için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…