2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Çok üzüldüm ama moralinizi bozmayın. Allahın taktiri. Rabbim inşallah en kısa zamanda bir evlat nasip etsin.

Kızlar ilk kan sonucum 156 idi Salı günü vermiştim. Bugün tekrar verdim 556 çıktı. Daha yüksek çıkar diye umuyordum normal mi ki arada tam 70 saat var.

P.tesi sonucumu göstermeye gideceğim.
maşallah maşallah çok güzel gidiyor perşembe iki katı artışla 315 olurdu bir günlük farkla bence çok iyi

Kızlar ilk kan sonucum 156 idi Salı günü vermiştim. Bugün tekrar verdim 556 çıktı. Daha yüksek çıkar diye umuyordum normal mi ki arada tam 70 saat var.

P.tesi sonucumu göstermeye gideceğim.
çok,güzel değer genelde 2gunde bir en az 2katı artıs olur henuz 3.gun bugun tebrik ederim sağlıkla ılerlesın inşallah pekı gecıkme oldu mu kacıncı gün

benim de ıkı gun once oldu epey dr.um magnezyum vermıstı onu ıctım bıdaha yasamadım bıkez yasamıs olabılırım dun:)
Ben henüz bugün itibariyle 6+0 dayim..dr um kalp atisini duyana kdr sadece folik asit ve demire devam etmemi soyledi o yuzden ekstra bir şey icemiyorum. 2 hafta boyunca sabretmem gerekecek sanırım :/

Ben henüz bugün itibariyle 6+0 dayim..dr um kalp atisini duyana kdr sadece folik asit ve demire devam etmemi soyledi o yuzden ekstra bir şey icemiyorum. 2 hafta boyunca sabretmem gerekecek sanırım :/
geçer gecer bunlar normal seyler o agrılar benım hosuma bıle gıdıyor. hareketımı kısıtladıgı ıcın ıcmıstım sımdı de ağrı olsa diye beklıyorum yıne. ben de 2hafta nasıl gecıcek dıye düşünüyorum hayırlısıya duyalım inşallah:)

canım bebek de gorundu degıl mı sadece yolc sac degıl gozunaydınn ben de ptesı gordum bebegımı ve yolc sacı 14gun sonra duyucam ınsallah 8+5 de net bır sekılde ınsallah:)
Bebekte var dedi ama çok küçüktü zor göründü yolk sac'ın yanında ultrason aletide cok iyi degildi o yüzden 10 gün sonra çağırdı inşallah daha net gözükür ozaman

Insallah cabuk gecsin de zaman kalp atislarini konusalim:)

İnşallh doğum yaptığım günleride görürüm
7 tüp bebek sonrası hala inanamıyorum çok şükür
ikinci evladım için tüp bebek süreci yaşamış bir kadın olarak tüp bebek anne adaylarını ve annelerini gerçekten kutluyorum
evlad sahibi olmak için madden manen ve bedensel olarak o kadar çok büyük bir savaş veriyorlarki
rabbim sağlıkla devamını getirsin kolay süreç yaşamamışsın arkadaşım maşallah maşallah sana ve bebebğine
kese görmeye ne zaman gidiyorsun nerde tedavi gördün

Ins bebegim vardır bi sıkıntı olmaz benim doğum 17 ocak ama sezeryan olcam o yüzden ocak 1 yada 2 si gibi sağlıklı bi şekilde olur ins
Cok erken olmazmi 1-2 si canim benimde kızım sezaryen 38+2 de olmustum sezaryani cok erkendi ilk dogumda bilemiyorsun dikkat etmemisim ama simdi 39 a kadar beklemeyi dusunuyorum en kötü sancim.gelir oyle sezaryana alınır benim bir arkadasim ikincide 40. Haftaya kadar bekledi dogumu kendi baslatsin diye bebek ne zaman hazir hissederse olmasi daha iyi brnce bunu konusmak icin bol vaktimiz olacak ama görünce yazayim dedim

oğlumda normal doğumu bekledim 39+6 da sezeryanla doğum yapabildim
genelde 15 gün önce alınıyor diye biliyorum bende ondan bilemiyıorum bekleyibilirsek bende 39a kadar beklemek isterim

oğlum 40+3 de geldi :)
umarım bu biraz aceleci olur 37 veya 38. haftada gelir. çünkü son 2 hafta benim açımdan çok zor geçti ve o iki haftada göbik çatladı

oğlum 40+3 de geldi :)
umarım bu biraz aceleci olur 37 veya 38. haftada gelir. çünkü son 2 hafta benim açımdan çok zor geçti ve o iki haftada göbik çatladı
maşallah kuzuya

gerçekten 37. haftadan sonrası zor geçiyor allah kuvvet versin hepimize kışa gelmesi iyi olacak o zamanın

Benim ilk bebegim de sezeryan vajinusmus hastasiydim o yuzden sezeryan oldum simdi aralarında 3.5 yaş olucak bunu normal istiyorum doktor takibinde Allah'tan bi aksilik çıkmazsa normal dogum yaptirabilecegini söyledi tabi aksi bir durum olursa bebeğimi riske atamam ama deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…