Aman canım boşver arayıp tadını bozacaksa hiç aramasın uzak olsun daha iyi.Maşallah cnm.kayinvalidene bizimki arayıp ne durumdasın diye bile sormuyor bencillik hat safhada huzurdan cok dert veriyorlar.allah böyle kaynanalardan çok versin biz görmedik inşallah gelinimizi el üstünde tutariz.
Ayyy amin cnm.bizimkide arkadan konuşur güze güler iki yüzlülük kıskançlık dedikodu herşey var.ariyor acmayincada ölümüne arıyor biktirdilar yeminle.Aman canım boşver arayıp tadını bozacaksa hiç aramasın uzak olsun daha iyi.
Allah için iyi kadındır Allah razı olsun oğluna aşık bi anne olmasına rağmen asla beni kıskanmaz. Rabbim iyi insanlar çıkarsın heryerde karşımıza.
Allah yardımcın olsun canımAyyy amin cnm.bizimkide arkadan konuşur güze güler iki yüzlülük kıskançlık dedikodu herşey var.ariyor acmayincada ölümüne arıyor biktirdilar yeminle.
Ben de göğüs kalkanı kullanmıştım bir de doktor tavsiyesiyle anestol pomad kullandim silmeden emzirdim. 3 liraya almistik 4 yil önce. Hic bir zararini görmedimPeki o kremi emzirmeden önce siliyomuydunuz. Geçenlerde reklam gördüm gümüş kapak diye bisey varmis ceyda düvencide kullanmis emzirmeden sonra göğüs uclarina koyuyormuşun bir daha ki emzirmeye kadar icerisindeki gümüş yaralari iyilestiriyomus hatta aventinde böyle bi ürünü varmış. Kullananlar memnun kalmış acaba gerçekten iyimidir
Annene bile söylemedin mi daha canım bravo valla ben çenemi tutamaz en azından anneme söylerdim sanırımİyi geceler kızlar hamile olduğunuzu eş dost tüm akrabalarınıza söylediniz mi ? Ben henüz hiç kimseye söylemedim bir tek iş arkadaşlarım biliyor onlar da göbişimi saklayamadığım için öğrendiAllah nasip ederse 2 hafta sonra söyleyeceğim anneme kayınvalideme vs
Var var cnm ben Konya'da yım o Ankara'da mesafe fark etmiyor habersiz çıkıp gelirler.aminnn Allah bana bol bol sabırlar versin kalbimi kimse için koreltmem ama bunlar fazlasıyla hak ediyorlar.hep bı problem yaşıyorum bunlarla her gebeligimde.Allah yardımcın olsun canım
Mesafeniz bari var mı biraz telefonları açmayınca kapıya dayanmasın sonra
6. Aya kadar kimseye söylemeyelim diye karar aldık eşimle tuttuk ikimizde Bir nevi totem taptıkAnnene bile söylemedin mi daha canım bravo valla ben çenemi tutamaz en azından anneme söylerdim sanırım
Benim bilmeyen yok gibi bişey bu seferDaha öncekilerde hep sakladım biri bildiyse diğeri bilmedi, bu sefer kim var kim yok öğrendi direkt ben söylemesem de.
Güzel haberlerle gel canım inşallah.Selam hamişler
Yarın kontrolüm var. İnsan merakla bekliyor hemen görmek içinnapıyor bakalım oğluşum Bir de aşı olacağım bakalım. Aşı olanlar var mı?
Hayırlı haberlerle gelirsin inş cnm.Selam hamişler
Yarın kontrolüm var. İnsan merakla bekliyor hemen görmek içinnapıyor bakalım oğluşum Bir de aşı olacağım bakalım. Aşı olanlar var mı?
Ben ilk gebeliği mde çok çektim 4 ay boyunca emziremiyordum çok açıyordu bu sefer bende Lansinonh diye krem varmış onu alıp dogumdan önce sürmeyi düşünüyorum çok acı birsey hem göğüslerim doluyor acıyor hemde emziremiyorsun. Bencede tecrübeli anneleri dinlemek lazım birde silverette gümüş kapak duydum herkes çok memnun ama 295 fiyati çok pahali geldi banaKızlar aklıma ne geldi. Bu benim 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde yengemin tavsiyesiyle doğurmadan önce bir kaç ay göğüs uçlarıma çatlak kremi sürdüm. Bebeği emzirirken hiç çatlamadı. Bu tavsiyeyi kime verdiysem işe yaradı. Aklınızda olsun
Bende saglik ocagindan decavit alip kullaniyorum ama damladan haberim yok gebelikte kullaniyor mu ismi neCanım sağlık ocağı decaviti ve Damla veriyor ama.her sağlık.ocagi decaviti vermiyor parayla Alman lazım ama damlayi iste vermek zorundalar.bende özele gidiyorum.kan değerlerim vitamin değerlerim normal bı d vitaminim 7.8 cikmisti bana doktorum vitamin takviyesi verdi senin düşük olmasına rağmen niye vermediki acaba.bisey olmaz kullanabilirsin gebelerin çoğu kullanıyor vitamin takviyesi ve d vitamini onemli
Ya ara sıra bende oluyor doktora sormuştum normal demişti ama yinede kendi doktoruna sormanı öneririm özellikle gün içinde birkaç kez oluyorsa.Arkadaşlar merhaba ara ara karnınızda rahim toplanmanız oluyor mu ben serklajlı olunca herşeyi kafaya takıyorum bel ağrım falan da oluyor normal dendi ama bi de yaşayanlara sorayım dedim
Bende de oluyorsu geçen hafta gün içerisinde Cuma günü doktoruma sordum ve günde 7-8 i geçerse ve süresi uzarsa hemen gel nst bağlayalım kasılmalarına bi bakalım ritmik mi diye dedi bazıları önemsizken bazıları önemlidir servikste kısalmaya ve açılmaya sebep olabilir dedi bi de bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı ona bağladı doktorum antibiyotikten ve bol su içtikten sonra kayboldu ciddenArkadaşlar merhaba ara ara karnınızda rahim toplanmanız oluyor mu ben serklajlı olunca herşeyi kafaya takıyorum bel ağrım falan da oluyor normal dendi ama bi de yaşayanlara sorayım dedim
Günaydın ben ve bi kac arkadasimiz yaşadık gecen haftalar halada yasayanimiz vardir. Dinlenme imkAnin varsa dinlen bol bol ben sırt üstü yatinc oluyo genellikle tabi drunuzada anlatin siklasirsa mutlaka gidin dra.Arkadaşlar merhaba ara ara karnınızda rahim toplanmanız oluyor mu ben serklajlı olunca herşeyi kafaya takıyorum bel ağrım falan da oluyor normal dendi ama bi de yaşayanlara sorayım dedim
Zaten gebelikte kullanılıyor cnm bu damla sağlık ocağı veriyor.dunde 6 damlaBende saglik ocagindan decavit alip kullaniyorum ama damladan haberim yok gebelikte kullaniyor mu ismi ne
Maşallah cnm çok güzel 10 kilo ile bitirirsin bence.son ayda daha hızlı kilo alınıyor çünkü bebeğin ağırlığı suyu plesanta filan benim tahminim bu doğum sonrasıda verirsin hemen.Günaydın kızlar. 3 kilo almışım. Kaçla bitiririm acaba
Allah kolaylık versin böyle tipler çok zor oluyorAyyy amin cnm.bizimkide arkadan konuşur güze güler iki yüzlülük kıskançlık dedikodu herşey var.ariyor acmayincada ölümüne arıyor biktirdilar yeminle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?