Maşallah cnm çok güzel 10 kilo ile bitirirsin bence.son ayda daha hızlı kilo alınıyor çünkü bebeğin ağırlığı suyu plesanta filan benim tahminim bu doğum sonrasıda verirsin hemen.
İyi geceler kızlar hamile olduğunuzu eş dost tüm akrabalarınıza söylediniz mi ? Ben henüz hiç kimseye söylemedim bir tek iş arkadaşlarım biliyor onlar da göbişimi saklayamadığım için öğrendi Allah nasip ederse 2 hafta sonra söyleyeceğim anneme kayınvalideme vs
Arkadaşlar merhaba ara ara karnınızda rahim toplanmanız oluyor mu ben serklajlı olunca herşeyi kafaya takıyorum bel ağrım falan da oluyor normal dendi ama bi de yaşayanlara sorayım dedim
Benim dün belim baya agridi.Genelde sag tarafima oluyor.rahim toplanmasi ne demek bilmiyorum ama arada bir icimde bi anda bi dolgunluk ve degisik bir his oluyor karnima bir kac saniye sürüp geri geciyor.boyle birsey mi
Cnm 5 ayın bitmis takvimine göre bu aya kadar 3 kilo çok iyi en fazla 12 ile bitirirsin dikkat et cnm sonrası o kiloları vermek çok zor işin bide o boyutu var ben ilk gebeligimde 22 kilo aldım verene kadar cnm çıktı.bu gebeligimde dikkat ediyorum 4.5 kilo aldım bende.insallah çokta almam inan çok zorluyor son haftalarda nefes dahi alamiyorsun
Cnm 5 ayın bitmis takvimine göre bu aya kadar 3 kilo çok iyi en fazla 12 ile bitirirsin dikkat et cnm sonrası o kiloları vermek çok zor işin bide o boyutu var ben ilk gebeligimde 22 kilo aldım verene kadar cnm çıktı.bu gebeligimde dikkat ediyorum 4.5 kilo aldım bende.insallah çokta almam inan çok zorluyor son haftalarda nefes dahi alamiyorsun
kizlar rahim toplanmasi yada kasilmasi nasil birsey yasayanlar tarif edebilir mi ? benim karnima bi dolgunluk geliyor bir anda icime hafiften fenalık geliyor bir kac saniye sürüyor .Bu mu ?
kizlar rahim toplanmasi yada kasilmasi nasil birsey yasayanlar tarif edebilir mi ? benim karnima bi dolgunluk geliyor bir anda icime hafiften fenalık geliyor bir kac saniye sürüyor .Bu mu ?
Kızlar bacaklarında uzun süre ayakta kalınca morluk oluşan var mı ? 1 haftadır çok gezindim sağ üst bacağımda ve sol alt tarafta morluk oluşmuş dokununca çok acıyor. Dolaşım bozukluğu da var uzun süre ayakta durmam yasak normalde ondan mı acaba hamilelikten önce de yavaştan varis başlamıştı çünkü