2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Maşallah cnm çok güzel 10 kilo ile bitirirsin bence.son ayda daha hızlı kilo alınıyor çünkü bebeğin ağırlığı suyu plesanta filan benim tahminim bu doğum sonrasıda verirsin hemen.
Ben 10dan fazla alırım diyorum keşke 10 kiloyla bitse. Bir anda almaya başladım çünkü. Hızlı alırım gibi geliyor

Nasil sakladin bu zaman kadar :) soyleyince trip atmasinlar ?

Selam hamişler
Yarın kontrolüm var. İnsan merakla bekliyor hemen görmek için napıyor bakalım oğluşum Bir de aşı olacağım bakalım. Aşı olanlar var mı?
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
İlk dozu 18+6da oldum
2.dozu 17 Aralıkta olucam

Arkadaşlar merhaba ara ara karnınızda rahim toplanmanız oluyor mu ben serklajlı olunca herşeyi kafaya takıyorum bel ağrım falan da oluyor normal dendi ama bi de yaşayanlara sorayım dedim
Benim dün belim baya agridi.Genelde sag tarafima oluyor.rahim toplanmasi ne demek bilmiyorum ama arada bir icimde bi anda bi dolgunluk ve degisik bir his oluyor karnima bir kac saniye sürüp geri geciyor.boyle birsey mi

Ben 10dan fazla alırım diyorum keşke 10 kiloyla bitse. Bir anda almaya başladım çünkü. Hızlı alırım gibi geliyor
Cnm 5 ayın bitmis takvimine göre bu aya kadar 3 kilo çok iyi en fazla 12 ile bitirirsin dikkat et cnm sonrası o kiloları vermek çok zor işin bide o boyutu var ben ilk gebeligimde 22 kilo aldım verene kadar cnm çıktı.bu gebeligimde dikkat ediyorum 4.5 kilo aldım bende.insallah çokta almam inan çok zorluyor son haftalarda nefes dahi alamiyorsun

Benim çok bulantılı geçti ilk aylarım. Bu 3 kiloyu da son bir ayda aldım zaten. 10 12 kilo ile tanamlayabilsem keşke

kizlar rahim toplanmasi yada kasilmasi nasil birsey yasayanlar tarif edebilir mi ? benim karnima bi dolgunluk geliyor bir anda icime hafiften fenalık geliyor bir kac saniye sürüyor .Bu mu ?

kizlar rahim toplanmasi yada kasilmasi nasil birsey yasayanlar tarif edebilir mi ? benim karnima bi dolgunluk geliyor bir anda icime hafiften fenalık geliyor bir kac saniye sürüyor .Bu mu ?
Ben yaşamadım canım ama galiba o. Belkide yaşıyorum ayırt edemiyorum

Kızlar bacaklarında uzun süre ayakta kalınca morluk oluşan var mı ? 1 haftadır çok gezindim sağ üst bacağımda ve sol alt tarafta morluk oluşmuş dokununca çok acıyor. Dolaşım bozukluğu da var uzun süre ayakta durmam yasak normalde ondan mı acaba hamilelikten önce de yavaştan varis başlamıştı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…