2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Bu da benim minnoşum:KK200: cinsiyet yorumu yapan arkadaşlar burda mııı:halay:
 

Eklentiler

  • 50F040BA-BB9A-4085-AD2C-1D5C439676FC.jpeg
    50F040BA-BB9A-4085-AD2C-1D5C439676FC.jpeg
    41,2 KB · Görüntüleme: 65
Amin canım inşallah sağlıklı olsun tüm bebişler. Peki kontrole gittiğinde ne kadarlık olacak bebişin?? beni de haftaya cuma çağırdı ikili test için o zamana 11+5 olacak kısmet olursa.
12+0 olcak canım.
Bugün ense kalınlığına baktı haftaya kan mı alıcak canım doğru mu anladım
 
Maşallah canım miniğine nazar değmesin :nazar:
Emin olamamakla birlikte erkek gibi diyorum yanıltıcı olabilir :KK54:
Crl kaç burda kuzum
Teşekkür ederiz canım crl 3.46 çıktı bakalım Çin takvimine göre de erkek çıktı ilk bebeğimiz sağlıklı olsun yeter ki. ama nasıl seslenmeliyim bebeğime kızım mı diyim oğlum mu ondan çok merak ediyorum:)
 
Yok canım bugün normal kontrol günümüzdü ama ense ile ilgili de bilgi verdi. 2li tarama için kan tahlili ve ultrason haftaya cuma yapılacak.
Anladım canım cuma günü tekrarlar ölçüyü inşallah güzel haberlerle gelirsin :)
 
Teşekkür ederiz canım crl 3.46 çıktı bakalım Çin takvimine göre de erkek çıktı ilk bebeğimiz sağlıklı olsun yeter ki. ama nasıl seslenmeliyim bebeğime kızım mı diyim oğlum mu ondan çok merak ediyorum:)
Sağlıklı sıhhatli gelsin kuzum az daha bekle netleşir o zamana kız mı oğlan mı olduğu ona göre seslenirsin :)
 
Dünden beri biriken 30 sayfayı okuyorum.Birsuru alıntı yaptım cevaplamak için.Ama göbek konusunda hepsini sildim.Burada birşey paylaşmanın ne kadar doğru olduğunu sorguluyorum şuan. Bundan 4 gün önce, en son 11. haftanin sonunda çektiğim bir fotografla yaptığım kolaji paylaştığıma suan okadar pismanim ki.. ikinci çocuğuma gebeyim.Gaz şişkinliğim de oldu geçti, karnim da çıktı.Aradaki farkı ayırt edecek kadar asinayim gebeliğe yani.Bir an önce çıksın diye bekliyor da değilim, öyle yada böyle çıkacak zaten.Herkesin yapısı bünyesi farklıdir.Kilo, boy, rahim yapısı ( ters, kalp vs) göre de çıkma süresi değişir. Bu haftada çıkması mümkün değil diye bir tıbbi kural yok.Kiminin 5 aylıkken bile anlasilmazken, kiminin 3 aylıkken belli olur.Mesela oğlumda da 29 haftalıkken doğuma girecek gibiydim.16 haftalıkken dolmuşta yer vermişlerdi.Doktorum, ikinci oldugu icin daha erken belli olacak ve yine hareketleri de erken hissedeceksin demişti.Burasi gebelerin, gebeliğe dair birşeyler paylaştığı bir yer. Cinsiyet öğrenenlere " daha çok erken " , göbeğiniz çıktı mı diye sorulunca " bu vakitte tıbben mümkün degil, cikti diyenler kendilerini kandiriyorlar" gibi yorumlar yapılınca insan fikrini ve yaşadığını yazmaya cekiniyor.Sahsen ben paylaştığım fotoğrafın üzerine böyle hoş olmayan cümleler duyduğum için üstüme alindim.Ve böyle bir konu üzerine açılmış bir sayfada, böylesine yorum yapılmasını doğru bulmuyorum.Boyle seyleri, keskin yorumlardan cekindigimiz icin paylaşamayacak olduktan sonra bu topigin acilma amacina aters.Hepimiz gebeyiz, hepimiz hassasiz.Ne yaşadığımızı bildiğimiz için, yazilanların ne hissettirecegini de gayet biliyor herkes ve bunun da bilincinde olarak yazıyor. Burdaki çoğu arkadaş ilk gebeliğini yasiyor.Ama inanın ilki de heyecanli, ikinci de, üçüncü de..Bir annenin, istenen herhangi bir gebeliginde, kalp atışını ilk duyduğu o anda heyecan hissetmediğini zannetmiyorum.Burda herkes heyecanını paylaşıyor.Ama ilk ama ikinci ama dördüncü...Kimsenin kursağında bırakmayın derim.Belki de bu özel anları paylaştığı tek yer burası olanlar var aramızda.Toplu paylasim alanlarinda herkes aynı fikirde çıkmıyor, bu gayet normal.Ama ifade tarzı bir seçim meselesi, kötü tercih hoş şeyler hissettirmiyor.Kendimi kotu hissetmek için gelmiyorum buraya. Mesele "gobegim var iste, şampiyonum" değil. Anlatabildim diye dusunuyorum. Elestirmek yada kırmak için değil, kırıldığım yerden başkası da kırılmasın diye yazıyorum son kez.
 
img1538012296159.jpg

Burda 9 aylık süreçte, karnimizin aldığı şekli fotograflar adım adım anlatıyor. Hepsinde de 3. Ayda yani ilk trimeslerin sonunda (10-13 hafta) bariz fark var.
Screenshot_20180927-035659~2.png

Burda da gebeliğini dahi diyetle geçiren bir top modelin 36 haftaya ragmen 5 aylık gibi görünen küçük karnı.
Herkese iyi paylaşımlar arkadaşlar.Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.:KK200:
 
X