2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Canım valla ben normalde çikolata falan aramam, yemem. Ama geçen okulda meyvemi yedim sonra maalesef çıkardım ve şekerim normalde xtn düşük bir de besinsiz kalıp ayakta kalınca şekerim çok düştü elim ayağım saldı ve yedim yani. Sonra biraz toparladım gibi hissettim şimdi kasıtlı alıyorum napiyim. Dediğin gibi meyvede bile bir sürü tantana var. Ve ben bazen soymadan yiyorum mecbur. Ne kolayıma denk gelirse o an.
 
Sağol canım. Ateş olduğu zaman hemen panik oluyorum. Düşene kadar uyku zaten haram. O kadar yorulmuşum ki eve gelir gelmez uyumuşum şimdi kreş servisi aradı da ona uyandım :)
Anne olmak canım kolay değil.
Tüm gece kızın başında olduğundan bi iyi gelmiştir o uyku sana kuş gibi hafiflemiştirsin şimdi :)))
 
Tecrübeli hamişler bebişlerin kilosu ne zaman ölçülmeye başlancak
 
Kucuk bi kiizm oldugu icin surekli yazamıyorum arkadaslar bide calisiyorum.sormayin kızım krese alisamadi hep agliyor sanirim yollamiycam.diferi 3 gundur cok hastayim nezle grip ates kusma.mahvoldum ne yapcam ben.burda HAMISS adli bi uye vardi erkek arkadasiyla kacmis.ne oldu son durum hep aklimda.alah yardimcisi olsun ama babasiz cok zor ya.
 
Haftada bir iki yiyebilirsin bence sıkıntı olmaz. Ben şimdi ne iyi gelecekse bulantıma onu yiyorum. Tatlı midemi bulandırıyor çikolata yiyemiyorum ama bisküvi yiyorum.
Aynen ya meyveyi soymadan yiyemiyoruz eskidenmiş vitamini kabuğunda hikayesi

Bende bazen dayanamayıp eşimin Niğde gazozundan bir yudum alıyorum kola zaten normalde de içmem çok fazla. İki yudumdan bişi olmaz )

Erkek biraz daha erken belli oluyormuş diye duydum canım o yüzden tahmin etmiş olabilir :) bu arada ikili tarama için aç ya da tok fark ediyor mu ?
Fark etmez Canım. Ben geçen Cuma yaptırdım tok gittim.
Bi sonraki kontrol ne zaman canım
2liden sonra biraz daha beklicem canım 16.haftada dahada kesinleşsin diye
Bencede beklemek lazım. Arkadaşıma kız dediler ama sonra 16. Hafta da erkek oldu
Anne olmak canım kolay değil.
Tüm gece kızın başında olduğundan bi iyi gelmiştir o uyku sana kuş gibi hafiflemiştirsin şimdi :)))
Yok ya hafiflemedim daha da uyuyasım var
Tecrübeli hamişler bebişlerin kilosu ne zaman ölçülmeye başlancak
Unuttum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…