Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim o gün sol tarafımdaki kemikte felaket bir ağrı vardı doktora gidince onu da soracaktım, doktorun yanından çıktım kayınvalidem ağrını da sordun mu neden olurmuş dedi ne ağrısı dedimo kadar uçtum yani ağrıyı falan unuttum
![]()
Bi sonraki kontrol ne zaman canımsağol canım
bende öyle oldum valla bakalım değişmezse cinsiyet diğer gitmemde alışverişede başlarım artık ufaktan![]()
Hahaha ay ne güldümAynen birde kemik yapısından vs bir çok yöntemi varmış. Doktor olunca anlaması kolay oluyordur tabi :)
Mide bulantım olmadığı zaman mıncıklıyorum kontrol ediyorum
Tek olmadığıma sevindim![]()
ben ikiliyi de sormayı unuttum, doktorun odasından çıktım aşağıya indim tam hastaneden çıkarken ‘2liyi yapacak mı acaba’ dedim tekrar çıktım odasınaaynı ben :)
Bende senin gibi devamlı sorularımı unutuyorumartık akıllandım not ediyorum doktora gitmeden önce
ama 2liyi not etmeyi unutmuşum işte
Allahtan eşim unutmamış
![]()
Çorapsız gezmiyorsun dimi ? Beni görsen Kat kat giyiniyorumBu gaz sıkıntısı beni öldürecek şiştim davul gibi. Sanırım üşüttüm ben![]()
Sen sorunca bi güzel inceledim canımya bide bişey sorucam seninde sağ gögsün soldan büyük mü? erkeklerde öyle oluyormuş bende öyle bakalım tutuyormu o teori![]()
Hahaha ay ne güldümben hergün öyleyim sapık gibi hissediyorum artık kendimi
ben ikiliyi de sormayı unuttum, doktorun odasından çıktım aşağıya indim tam hastaneden çıkarken ‘2liyi yapacak mı acaba’ dedim tekrar çıktım odasınakadın demiştir işimiz var nerden buldu beni diye
![]()
Ay yok o biraz uzak dursun benden
Aslında yanlış yapıyoruz kocişlere elletcez![]()
Yok kuzum çorapsız yapamam asla yaz kış giyerim alışkanlıktan ötürü.Çorapsız gezmiyorsun dimi ? Beni görsen Kat kat giyiniyorum![]()
ay muhabbet komediAy yok o biraz uzak dursun bendenben ellerim artık bi süre napıym
![]()
Alışkındır onlar çoğu gebeden sıkıntı yapmaHahaha ay ne güldümben hergün öyleyim sapık gibi hissediyorum artık kendimi
ben ikiliyi de sormayı unuttum, doktorun odasından çıktım aşağıya indim tam hastaneden çıkarken ‘2liyi yapacak mı acaba’ dedim tekrar çıktım odasınakadın demiştir işimiz var nerden buldu beni diye
![]()
Süt falan içiyorsan onlar da gaz yapar kuzum. Dikkat et bakalım yediklerine onlardan mı acaba ? Belki de fark etmeden üşüyorsun. Şimdi daha hassas tabi bünyemiz daha fazla dikkat etmek lazımYok kuzum çorapsız yapamam asla yaz kış giyerim alışkanlıktan ötürü.
Bilemedim. Aslında benim fix hep kasım ayında hasta olurum ama bilemedim ki. Daha bi dikkat etmek lazım demek ki.
Yediklerimizden de olabiliyormuş gerçi
Sorma topiğin haline bak neler konuşuyoruzay muhabbet komedi![]()
Ben de öyle düşündümAlışkındır onlar çoğu gebeden sıkıntı yapma
Aklında kalmasın tek boşver git sor![]()
Al bizden de o kadarBiz kanka olduk eşimle![]()
Az kaldı kankalığın bitmesineBiz kanka olduk eşimle![]()
Kız senin kanaman falan var mıydı sen niye kanka oldunBen de öyle düşündüm
Al bizden de o kadar![]()
Bana yasaklamadı doktor ama ben yasakladımKız senin kanaman falan var mıydı sen niye kanka oldun![]()
Yanlız değilmişimBen de öyle düşündüm
Al bizden de o kadar![]()
Bi ara gerekirse 9 ay yapmayız demişti azcık ona güveniyorumAz kaldı kankalığın bitmesine![]()