- 17 Eylül 2014
- 8.274
- 12.959
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani insan birini kazanmak yerine neden hemen bağları koparma yoluna geçer ki... o senin oğlun onun sevdiği kızı sende sev hadi sevmedin saygı duy mutlu olsunlar de.. vallahi ben bu insanları anlayamıyorumBiraz eski topraklar. :) eve gelme demesi bahane bence.
Beni istemiyordu diye oğlu da bırakacak hemen sandı öyle olmayınca da sözüm geçmiyor diye kendine mi yediremedi bilmiyorum. Gelme artık evime köyüme dedi.. Böyle gelişti olaylar. Üstünden 2 sene geçti çokta takmıyorum ben çünkü düşünce yapıları biraz değişik :)
Aman boşver ne kadar uzak o kadar ıyı:)ben ıkı taraftanda uzagım kafam daha rahat.sana odul vermişler bence:)Biraz eski topraklar. :) eve gelme demesi bahane bence.
Beni istemiyordu diye oğlu da bırakacak hemen sandı öyle olmayınca da sözüm geçmiyor diye kendine mi yediremedi bilmiyorum. Gelme artık evime köyüme dedi.. Böyle gelişti olaylar. Üstünden 2 sene geçti çokta takmıyorum ben çünkü düşünce yapıları biraz değişik :)
Bende bazen öyle diyorum şikayetçi değilimAman boşver ne kadar uzak o kadar ıyı:)ben ıkı taraftanda uzagım kafam daha rahat.sana odul vermişler bence:)
Emin olmamakla birlikte 2. Hamilelikte bu haftalarda hareketler hissedilebilirmiş bi yerde okumuştum :) hareketlerini hissediyorsun belki de :)Kızlar iş yerinde uykudan gözümü açamıyorumevde olanlar kıymetini bilin benim yerime de uyuyun...
Bir de bu aralar karnımda sanki bir anlık çimdiklenme hissi gibi yada pat diye birşey çarpmış gibi bir his oluyor ara ara
Ne olduğuna aklım ermedi hareketini hissetmek içinde erken gibi geliyor.(kızımda 4 aydan sonra hissetmiştim) Nedir ki bu?
Aynı çimdiklenmeyi 2 gün önce hissettim canım ama benim ilk gebelikKızlar iş yerinde uykudan gözümü açamıyorumevde olanlar kıymetini bilin benim yerime de uyuyun...
Bir de bu aralar karnımda sanki bir anlık çimdiklenme hissi gibi yada pat diye birşey çarpmış gibi bir his oluyor ara ara
Ne olduğuna aklım ermedi hareketini hissetmek içinde erken gibi geliyor.(kızımda 4 aydan sonra hissetmiştim) Nedir ki bu?
Hem kaynana konusu aç hem tezimi çürütAynı çimdiklenmeyi 2 gün önce hissettim canım ama benim ilk gebelik
Ikıncı hamileliklerde daha erken hıssedılıyormuşKızlar iş yerinde uykudan gözümü açamıyorumevde olanlar kıymetini bilin benim yerime de uyuyun...
Ben o şanslı guruptayım canım çok şükür :) ilk hamileliğimde ufacık bi çatlağım bile olmadı doktor bi krem vermişti ama haftada bir falan anca kullanıyordum bi süre emilmiyordu huylanıyordum bende kullanmadım düzenli, hamilelik çizgisi bile oluşmadı bende. Kilo konusunda da çok şanslıydım 66 kiloyla hamile kalmıştım ama okadar iştahsızdım ki ilk dört ay 60kiloya düştüm sonraki aylarda verdiğim kiloyu alarak 68le doguma gittim :)Canım ben cilt, makyaj, profesyonel makyaj vs çok ilgiliyim.
Cilt yapısına bağlı ne sürersen sür çatlarsa çatlıyor cnm.
Hiç bir şey kullanmayan çatlağı olmayan insanlar var ne şanşlılar dimi:)
Ama kayısı yağı kullanabilirsin.
Bence de :))Aman boşver ne kadar uzak o kadar ıyı:)ben ıkı taraftanda uzagım kafam daha rahat.sana odul vermişler bence:)
Gazdır benimki o zaman gazHem kaynana konusu aç hem tezimi çürüt![]()
![]()
Benimde öyle canım bulantılar son sürat devam,geçen hafta hatırladığım kadarıyla kusmadım bu sabahHaftalar sonra eşime dizgün bir yemek yapabildimbulantılar azalacağına artıyor yaahuu
(
Ben açtırdım 9.haftada canımAile hekimine dosya açtıran var mı?![]()
İyi yapmışsın canım ben daha bugün açtırdım daBen açtırdım 9.haftada canım
Geç değil canım sende 12.haftanın içindesin yanlış hatırlamıyosam :)İyi yapmışsın canım ben daha bugün açtırdım da![]()
Banada kalp atışını duyunca gel demişti. 8. haftada gittim açtırdım :)Aile hekimine dosya açtıran var mı?![]()