Gorumcem bır kere kusdugumu ogrenınce bebeğin canlı olduğunu gösterir dedı eşimde ona taktı 8 yıl olmayınca artık korkuyorsun.bırde bakıyorum duşuklerde oluyor grupta onada etkileniyorum
Canım ben çocuk işi ile çok ugrastim en iyi tüp bebekçi kadın doğumculara gittim.
İçini ferah tut sakın görümcenin dediği bulantı hurafesine kulak asma.
Düşük ya kromozon bozukluğundan, ya rahme tutunamamasından, ya rahim şeklinden, ya tüplerde sıvı birikmesinden, ya da gelişim probleminden vs vs olur.
Bulantıyla ilgilendirmesi çok saçma görümcenin.
Kafanı sakın böyle şeylere takma.
Doğumlar kadar düşüklerde var tabi ki ben bı defa düşük bı defa kimyasal düşük geçirdim. Sebepleri düşük olanda tüpümde sıvı olması, rahmin karın zarına yapışık olmasi sıvı embriyoya aktığı için ve rahim kendine yön veremediği icin tutunamadı, kimyasal düşükte kan pıhtılaşma sorunu ki tüp bebekti tutunamadı rahme.
Bunların hangisini bulantı ile bağdaştırılınabilir?
Umarım rahatlatabildim seni.
Haklısın bizim gibi çok uğraş veren insanlar daha hassas olabiliyor.
Valla ben hiç hassas olmamaya çalışıyorum, az çok biliyorsun benim sağlık problemlerimi de, bı söyleyip on gülüyorum. Aklımada fazla bişey takmamaya çalışıyorum. Aklıma gelince böyle şeyler kafamı başka yöne veriyorum.
Hep moralli olmamız gerek, hayat kısa gökyüzü masmavi güneş çok güzel ve kuşlar uçuyor.