- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- 3.824
Canım bir sağlıkçı olarak sana tavsiyem;Paylaşımı kaçıncı sayfada acaba aradım bulamadım siz de yaptıracak mısınız çok araştırma okudum bağlantısı olduğunu kanıtlayan birşey yok arada kaldm ve çok korkuyorum:/
kilolarin gitmesi icin özel yaptığınız birsey var mi? en saglikli şekilde bir an once fazla kilolarimi vermek istiyorum .sütü arttırmak icin yine sacma sapan beslenmeye basladim galibaUuuuuhuuuuvaaavv gitsin kilolar )
Masallah canm .Epey fark etmiş o zaman.Bu sorduğun damlayi ben bilmiyorum ve kullanan anneler varsa tavsiyelerini bekliyoruz. Eger faydaliysa ondan da kullanayim :)Yaa dün içtimbugün 40 ccden 80 ccye cıktı sagınca sütüm ve hep şişkin göğüslerimmşimdii yeni sorum şu, 120cc cıkması için galactago damla eklemeli miyim yanına?
Canim bu söylediğin hareketi benim kızımda yapiyor. Sorun olarak hic düşünmemistimBebeğimde sanırım mide yanması var kızlar.
Sürekli dilini çıkarıyor, ağzında birşey varmış gibi çiğniyor. Biberondan sonra ağlıyor
Çarşamba 1 aylık kontrollümüz için doktora gideceğiz artık sorarım.
Sütünü değiştirmiştim 100% yerli bio sütte geçmiştim içinde palm yağı içermeyen. Acaba adaptasyon sürecinde mi bilemedim
Ben diyet ve yürüyüş yapiyrm. Gün-de en az tempolu şekilde 10 bin adım. Dün 13.500 tempolu adım attım meselakilolarin gitmesi icin özel yaptığınız birsey var mi? en saglikli şekilde bir an once fazla kilolarimi vermek istiyorum .sütü arttırmak icin yine sacma sapan beslenmeye basladim galiba
Yaptıracağım ana yüreği işte hamilelikten önce saçma bulduğum şeyler şuan aklımı kemiriyor neden böyle oldu anlamadım sanki bebeğimi koruyamıyorum gibi geliyor kimsenin kucağına vermek istemiyorum düşürürler diye böyle saçma düşünceler sardı beniCanım bir sağlıkçı olarak sana tavsiyem;
Normal aşı takviminde olan aşılarını yaptır. Ben rota yaptırmayacağım, bir koruyuculuğu olduğunu da düşünmüyorum. Bağışıklık sistemini bu kadar yormaya gerek yok.
menenjit aşısını da 1 yaşından sonra tek doz şeklinde yaptıracağım.
Canim bu söylediğin hareketi benim kızımda yapiyor. Sorun olarak hic düşünmemistim
Doktora soracakmissin ama bence icin rahat olsun. Problem yoktur ins
ooo masallah canim .Ben diyet ve yürüyüş yapiyrm. Gün-de en az tempolu şekilde 10 bin adım. Dün 13.500 tempolu adım attım mesela
evet aynen dedigin gibi dili sürekli dışarı uzatip cekiyor agzinin icinde birseyler yapiyor :) karni tok olsada ac olsada yapiyor. emme hareketi gibi .Hepsini mi yapıyor canım ?
Baya gerilerde kaldı sayfa...ben yaptıracağım tüm aşılarını ve ilaveten 2 doz rota yaptıracamPaylaşımı kaçıncı sayfada acaba aradım bulamadım siz de yaptıracak mısınız çok araştırma okudum bağlantısı olduğunu kanıtlayan birşey yok arada kaldm ve çok korkuyorum:/
evet aynen dedigin gibi dili sürekli dışarı uzatip cekiyor agzinin icinde birseyler yapiyor :) karni tok olsada ac olsada yapiyor. emme hareketi gibi .
Benimki kusacağı zaman öyle yapıyor kusmuğu diliyle dışarı atmak istermiş gibi. Biz baştan beri hep reflü yatağına yatırıyoruz yine de oldu mu acabaAynen canım benimkide öyle yapıyor mide yanmasıymış reflü
Benimki de yapıyor kuzum özellikle sütün fazlasını çıkaracağı zaman. Fazla mı geliyor acaba verdiğin mamaBebeğimde sanırım mide yanması var kızlar.
Sürekli dilini çıkarıyor, ağzında birşey varmış gibi çiğniyor. Biberondan sonra ağlıyor
Sütünü değiştirmiştim 100% yerli bio sütte geçmiştim içinde palm yağı içermeyen. Acaba adaptasyon sürecinde mi bilemedim
Benimki kusacağı zaman öyle yapıyor kusmuğu diliyle dışarı atmak istermiş gibi. Biz baştan beri hep reflü yatağına yatırıyoruz yine de oldu mu acababizimde çarşamba kontrol var bi soruyim doktoruna
Benimki de yapıyor kuzum özellikle sütün fazlasını çıkaracağı zaman. Fazla mı geliyor acaba verdiğin mamadoktoruna sor tabi hazır kontrol de varmış
Normal bişeydir inşallah canım sor bakalım kontroldeAynen öyle dediğin gibi diliyle dışarı atmak istiyor ya. Reflü diye okudum internetten
Kuzum mamasını azaltım yine aynı
Öyle yapacam canım sizede haber veririmNormal bişeydir inşallah canım sor bakalım kontrolde
Canım benim oğlumda yapıyor birşey çiğniyormuş gibi yapıyor dilini çıkarıyor.ben normal birşey sanıyorum çünkü huzursuzluğu yok kusması yok gayet sakin.mide yanması olsa huysuzlanmaz mıBebeğimde sanırım mide yanması var kızlar.
Maşallah Azmine bayıldım canım.Ben diyet ve yürüyüş yapiyrm. Gün-de en az tempolu şekilde 10 bin adım. Dün 13.500 tempolu adım attım mesela
Canım benim oğlumda yapıyor birşey çiğniyormuş gibi yapıyor dilini çıkarıyor.ben normal birşey sanıyorum çünkü huzursuzluğu yok kusması yok gayet sakin.mide yanması olsa huysuzlanmaz mı