- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Ne sormuştum ki die düşünürken aşağıda A April wind yazmış. Maltana asitli mi diye sormuşum :) asitliymiş:)A April windisimdeyimgucumdeyim evet bugün bahsettik malt içecekten. Hatta ben de çok şekerli genzimi yakıyor demiştim. dün son şişe vardı bitti artık almayacağım. Zaten diyetisyende yasakladı.
isimdeyimgucumdeyim sen bişi sormuştun ama arada kaynadı k bakma unuttum bugün biraz gergindim pek girip bakamadım yeni fırsatım oldu
Sütler eşit ısıda olduğu sürece aynı tarihli sütleri birleştirebilirsiniz yazıyordu ben araştırmıştım.
Son sağdığın sütü de biraz dolapta beklet sonra birleştir canım. Ben öyle yapıyorum.
Teşekkürler canım birleştirip koymuştum ama bundan sonra ayrı ayrı koyarımYoğun bakımda iken sormuştum birleştirsem olur mu diye? Hayır dedi .saat kaçta hangi gün sağdığını yazacaksın dedi. Yetse de yetmese de her poşeti ayrı ayrı ısıtıp vermişler acıktıkça
4 yaşında:) benim kızımda 5 yaşına girecek bir ay sonra. Bu yaşlar böyle demekki4,5 yaşında mı oluyor
2015 Şubat doğumlu
Bende o yüzden almadım kuzum sarabilir miyim bilmiyorum
Benim gece uykusuna da çözüm bulmam lazım uyumuyor çünkü
4 yaşında:) benim kızımda 5 yaşına girecek bir ay sonra. Bu yaşlar böyle demekki
Susmazlar arkadaşım susmazlar. Annenin babanın kafasını şişirene kadar susmazlarÇok zilli ya
Sürekli ilgi kendinde olsun istiyor
Buraya gelince de Nazlı Hilal’i çok kıskandı
Kardeşim bebeği azıcık kucağına alsa hemen ağladı beni de kucağına al dedi
Beşiğe oyuncaklarını yatırdı çocuğu yatırmadı
Bugün kardeşim kızdı biraz sus başımı ağrıttın dedi
“Susamam anne ben konuşan bir insanım” dedi
Bizim kız geceyi gündüzü karıştırıyor gündüz uykuda gece uyku yokuykuda dediğim de dalarak uyuduğu 15 dakika gerisi pışpış 40ı çıkınca nasıl olacak bakalım
Gece uykusunu tutturmuş en azından kuzum o da iyi bişey bizimki tamamen düzensizMaşallah diyim bizim şimdilik gece uykularında sorun yok
Akşam en geç 9buçukta gece uykusuna geçiyor, 4 saatte bir uyanıyor
İlk 15 gün alarm kurup üç saatte bir kaldırıyordum ama artık acıkınca kendi uyanıyor alarm kurmuyorum
Baktım beş saat geçmiş hala uyuyor o zaman uyandırıyorum
Ama gündüz uzun uykusu biri kere oluyor o da her zaman olmuyor
Bazen uyuyor bazen uyumuyor
İnşallah canım merakla 40ını bekliyorum gerçekten değişecek mi bakalımHepimizde aynı sorun uyku
İnşallah 40ları çıkınca düzelir ya
Onu değilde seni çıktığın yere geri postalarım terbiyesiz sen nasıl konuşursun benimle böyleNapıcan kızsa gerimi koyucan içeri...
Evlat diyoruz biz canım kız erkek önemsiz.
Sende doğunca görürsün hayırlısı ile..
Telefon bilen çok görüyor anaların gülmesini ehuhehe zalım telefonHahaa iyi güldüm.benim bu telefon hep yazdıklarımı değiştiriyor.cok giydirmeyin dedi demistim
Doktora götürmez olur muyum canım yazdım zaten doktor seboreik dermatit olarak onayladı diye.Canım benim de oğlumun yüzü sivilce oldu bir anda tüm yüzü kapladı sonra da bazı yerleri kabuk tuttu meğerse egzama olmuşyavrumun yüzüne baktıkça içim acıdı
Sonra dr şampuanı ve sağlık ocağının verdiği d vitaminini değiştirdi alerji yapmış olabilir diye bir de mustelanın yüz nemlendiricisi ile bir krem yazdı kızarıklıkların sönmesi için 3 gündür kullanıyoruz çok şükür şimdi iyi bayağı sen de bir dr a götür istersen canım ben kendi kendine geçer belki dedim ama dah kötü oldu
Heheheh kim çekemiyor kız biziBu Nisan annelerini niye cekemiyolar ,cokmu cok guzeliz
Herkes anacimHeheheh kim çekemiyor kız bizi
Hahaha tam bizlikBu şarkıyı onlara armağan ediyorum
Çok fenasınızBu şarkıyı onlara armağan ediyorum
Ah pardon canım orayı kaçırmışımDoktora götürmez olur muyum canım yazdım zaten doktor seboreik dermatit olarak onayladı diye.
İnsan kıyamıyor bebişine hepsi Hemencik şifa bulsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?