- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
Aboooreyyy burrssh burrsshhOnu değilde seni çıktığın yere geri postalarım terbiyesiz sen nasıl konuşursun benimle böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aboooreyyy burrssh burrsshhOnu değilde seni çıktığın yere geri postalarım terbiyesiz sen nasıl konuşursun benimle böyle
Heheh bebeler bizi mahvettiAh pardon canım orayı kaçırmışım malum genel olarak uykusuzuzSivilceyi duyunca ben gibi beklemesin kimse diye atlamışım hemen
Zalımlar hoş sohbetimizi kıskanıyorlardır içimizde ayrık otu yok tabi şöyle saçma sapan mevzular dönsün elaleme eğlence çıksın ehuheheHerkes anacim
Canım sütünü arttırdı mı?A April wind isimdeyimgucumdeyim evet bugün bahsettik malt içecekten. Hatta ben de çok şekerli genzimi yakıyor demiştim. dün son şişe vardı bitti artık almayacağım. Zaten diyetisyende yasakladı.
isimdeyimgucumdeyim sen bişi sormuştun ama arada kaynadı k bakma unuttum bugün biraz gergindim pek girip bakamadım yeni fırsatım oldu
Dikkat edin o zaman kız sesler gidiyor demekkiBu nedir ya adam telefonla konuşuyor yan dairede sanırım. Hoparlöre aldığı adamın sesini dahi duyuyorum
Nasıl duvar yapmışlar ben anlamıyorum. Sessiz ortam varsa konuşulanlar bile geliyor.
Eheueh aman kavga edeceğimize sevişelim valla hiç milleti düşünememDikkat edin o zaman kız sesler gidiyor demekki
O değilde bizim alt katta oturanlar evi başımıza yıkacaklar birgünBu nedir ya adam telefonla konuşuyor yan dairede sanırım. Hoparlöre aldığı adamın sesini dahi duyuyorum
Nasıl duvar yapmışlar ben anlamıyorum. Sessiz ortam varsa konuşulanlar bile geliyor.
Görgü kurallarından bi haberler bende de var öyle alt komşuO değilde bizim alt katta oturanlar evi başımıza yıkacaklar birgün
Slm herkese herkes iyi dir umarim .
Onu değilde seni çıktığın yere geri postalarım terbiyesiz sen nasıl konuşursun benimle böyle
Bu nedir ya adam telefonla konuşuyor yan dairede sanırım. Hoparlöre aldığı adamın sesini dahi duyuyorum
Çok fenasınız
Sanki ellerine büyük bir taş alıp yere atıyorlar gibi ses çıkıyor sürekli. Abartmıyorum ayağımın altı titriyor. Eşim kapı çarptıklarını söyledi ama hiç kapı çarpması gibi değil birde birisi sürekli bağırıyor telefonla konuşuyor. Bu saatte hala sesleri geliyor. En kötüsüde evdeki çocuğu anneannesi dövüyor ((( kıza küfrediyor. Benim psikolojimi bozan o.Görgü kurallarından bi haberler bende de var öyle alt komşu
Hayır tatlım ben öyle hiç yapmadım az da olsa ayrı ayrı ılıtıp verdim ama bu benim yaptığım belki Önür türlü de sakıncası olmayabilir.Teşekkürler canım birleştirip koydum
Teşekkürler canım birleştirip koymuştum ama bundan sonra ayrı ayrı koyarım o zaman verirkende birleştiremiyoruz değil mi?
Pek söylenemez canım.Canım sütünü arttırdı mı?
Bu nedir ya adam telefonla konuşuyor yan dairede sanırım. Hoparlöre aldığı adamın sesini dahi duyuyorum
Ayyy kim bilirBen alt kattakinin titreşimde çalan telefonunu bile duyuyorum ev sessizken
Bizim ne sesler gitmiştir kim bilir
Bizde iyiz sukur canim ,evet saat farki yuzden yakalayamiyorum sizi,Çok şükür iyiyiz canım sen nasılsın
Saat farkından denk gelemiyoruz
Ben sürekli buradayım arka planda takip ediyorum sizi ona göre dedikodumu yapmayınKız sen niye hiç girmiyorsun bakiim
Emzirme dışında genelde dinleniyorum her işe annem bakıyor demiştin
Bu durumda seni daha çok sahalarda görmek istiyoruz