2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
cnm peki dr un gun verdimi su gun dogurabilirsin diye
 
cok gecmis olsun canim .Simdi iyisin cok şükür bebegin yanında❤
 
Biz 29 nisana sezeryan için gün aldık canım. O tarihe kadarda gelecek gibi durmuyor dedi doktorum. Aslında hala normali beklesem mi diye düşünmüyor değilim her konuda olduğu gibi bu konuda da kararsızım.
senin anlattigin ozellikler benimkine cok benziyor. Kafasi kanala ilerlemis gorunmuyor ve karnimda tepe tepe bisiler oluyor kasilma sanirim. Sanci da cikti nst ama dedigin gibi cok yukarlard degikdi. Ama bana her an dogum baslayabilir dedi. Ben normalde 30 nisanim.
Yalniz bende renksiz sumugumsu bir akinti var. Ama dr baktiginda acilmam yoktu . Bana her an diyince ben bi iki gune bekler oldum
 
Benim normal tarih 5mayıs canım. Doktorun ne olur olmaz diye temkinli konuşmuş olabilir. Benimkide şu duruma göre 29nisanı bekler ama yine de sancın olur, suyun gelir, kanaman olur hastaneye muhakkak çık gel dedi. Bende de ilk zamanlardaki gibi beyaz akıntı biraz arttı sanki. O tepecikler bazen kasılma oluyor sanırım canım çünkü bugün nst de öyle olduğu zamanlar sancı yükseldi. Doktoruma söyledim ama düzenli bişey çıkmadığı için önemsemedi sanırım.
 
Nstde iken hemşire gelip emzirme eğitimi verdi. Biberon kullanma gerekirse kaşıkla ver sütünü emziğe de mümkünse alıştırma dedi.
Birde sağma makinalarıyla değil elinle sağ dedielle sağmayla başolur mu ki. Birde göğsünde çatlak olduğunda doktor verirse evet krem falan kullanabilirsin ama normal şartlarda kendi sütünü sür dedi. İlk zamanlar şu kadar saat ara ile emzirmem gerek diye düşünme emdi göğsünde uyudu kaldı yatır mızıldadığında tekrar al emzir dedi.
 
A April wind
Canım sen buraya yazdığından beri ne yazacağımı inan bilemedim.Ama en net bildiğim şey, uras bir melekti ve seni cennette bekleyecek.
Sen cok özel ve cok güçlü bir anneydin. Allahin sana emanet ettigi o cana 9 ay en güzel şekilde baktın.Isyan etmeden umutla ve sabırla bekleyerek.
Emin ol bu bir imtihan .Ve bu acıların hepsi geçecek.
Rabbime cok şükür ki evlat sahibi olma yolunda ne eşinin ne de senin bir probleminiz yok . En azından bunun tesellisi bile sizin acılarınızı hafifletecek.
Büyük acilar yaşamış bir insan olarak hic bir acının baki kalmayacağını sana net bir şekilde söyleyebilirim. O yüzden kendini bırakma ve seni tanıdığımız gibi hep güçlü ol. ❤❤❤
 
benim de normalde 5 mayis .ama ultrasonda 1 hafta onde gorunuyodum.
Neden normal dusunmuyosun
 
BellaCiao LoveAndMarriage merhaba kızlar tam yazıyordum şarjım bitti canım

kontrole gittim bugün, sancı çıkmadı en fazla bir iki defa 20’yi gördüm. Dr haftasını dolduracak galiba dedi bu cuma tekrar kontrole çağırdı bakalım. Kilosu 3.485 olmuş değerleri iyi çıktı çok şükür ama gelesi yok daha kuzumun:)

bir de dr un ölçümü adet tarihime göre iki gün geride işimiz suni sancıya kalırsa 23 üne kadar beklicez galiba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…