- 12 Temmuz 2018
- 42
- 17
- 34
geçti canım 3 gündür yok adetim bende emin olmak için iki üç gün daha geçsin istiyorumGeçen ay çubuk yaptım negatif çıktı bu ay kan vereyim dedim 147 çıktı betahcg
Adetin geçti mi peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçti canım 3 gündür yok adetim bende emin olmak için iki üç gün daha geçsin istiyorumGeçen ay çubuk yaptım negatif çıktı bu ay kan vereyim dedim 147 çıktı betahcg
Adetin geçti mi peki
Oo süper hadi bakalım p.tesi güzel haberler verirsin inşallahgeçti canım 3 gündür yok adetim bende emin olmak için iki üç gün daha geçsin istiyorum
Canım önceki hamileliğimde aynı böyle idi.aynı gün kan testi yaptırdım 197 çıkmıştı. Şuan bile yaptırsan çıkar. Bence bu pozitif 2. Çizgi var. Hayırlı olsun:)kızlar selam aranıza yeni katıldım 3 gündür adetim gelmiyordu bugün test yaptım ben bi anlam veremedim bi bakarmısınız ne durumdayım
Daha önce folbiol kullanmıştım. Şuan başlamadım.Kızlar folik asit ne kullanıyosunuz bu arada?
Bence var canım ikinci çizgi bayağı belli hayırlı olsun darısı başımıza:)kızlar selam aranıza yeni katıldım 3 gündür adetim gelmiyordu bugün test yaptım ben bi anlam veremedim bi bakarmısınız ne durumdayım
sağol canım kim istiyorsa allah nasip etsinBence var canım ikinci çizgi bayağı belli hayırlı olsun darısı başımıza:)
Kızlar folik asit ne kullanıyosunuz bu arada?
Merhaba folatro folik asit kullanıyorum.Kızlar folik asit ne kullanıyosunuz bu arada?
Folidoce galibaKızlar folik asit ne kullanıyosunuz bu arada?
Daha önce folbiol kullanmıştım. Şuan başlamadım.
D vitamini ve balık yağı hapı almıştım şimdi kullansam bir sakıncası olur mu acaba
Neufolid diye bi folik asit yazdı dr onu kullanıyorum. İçeriğinde b12, d3 vit. folik asit ve iyot var
Merhaba folatro folik asit kullanıyorum.
Folidoce galiba
Folbiol devletin ödediği folik asit. Diğerleri de doktorlar kendi anlaşma yaptığı firmaların ilaçlarını veriyorlar diye düşünüyorumBenimki de folidoce ymiş neye göre veriyorlar ki acaba ne farkları var içeriklerinin
Ben folic trio kullanıyorumKızlar folik asit ne kullanıyosunuz bu arada?
Oğlum şu an 14 aylık canım benimki de 2 ysa baya yakın olacakBen de adetime iki gün kala yaptırdım 147 çıktı ama yine yaptırın diyorlar bugün yine kan verdim p.tesi çıkacakmış off çok var daha
Oğlun ne kadarlık benimki 17 aylık 2 yaş olacak araları tam nasipse
Ben de doktora 6 haftalık olunca falan giderim sanırım kalp atışlarını duymak için
Folidoce canım benimkiKızlar folik asit ne kullanıyosunuz bu arada?
Benimki de folidoce ymiş neye göre veriyorlar ki acaba ne farkları var içeriklerinin
Canım benim de adetime 2 gün kalan kan tahlilinde negatif çıkmıştı adetim 5 gün geçince 101 cıktıŞimdi dayanamayıp evde test yaptım tek çizgi negatif.moralim bozuldu ama hala bir umut adetim geçsin diye bekliyorum 2 gun var daha adete
hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.cok teşekkür ederim inşallah benimde öyle olur.adet olacakmışım gibi ağrılar var bakalım hayırlısıCanım benim de adetime 2 gün kalan kan tahlilinde negatif çıkmıştı adetim 5 gün geçince 101 cıktı
Sen moralini yuksek tut hayırlısı olur inşallah