Hayırlı bayramlar sevgili hamileler. Kan değerlerim iki katı artmıyor dış gebelikten şüpheleniliyor ilk baştan oldukça üzüldüm fakat herşey olacağına varır deyip oluruna bıraktım yükselme devam ediyor 450 den 585 çıktı ilk zamanlar hep 2kat artı ama şimdi yavaşladı anlamlı bi değer olmadığını söyledi devlet hastanesi acilde ki doktor yapıcak bişi yok sancım yada kanamam olmasını bekliyorum fakat bişi yok ne ağrı ne sancı ne aşırı bulantı nede lekelenme dış gebelik olursa kontrol olsun diye 2 günde kan verdim baştan en son değer %60 artış bile YÖK ama beklemekten başka çarede YÖK hayırlısı diyorum bazen nekadar uğraşırsan uğraş olacağın önüne geçilmiyor eski doktoruma olan randevum cumartesi oldukça tecrübeli doktor daha önce 3yıl gitmiştim bu doktora oldukça iyi tanıyor benim durumumu ,yoruldum ve oluruna bıraktım tek isteğim dış gebelikse hasarsız atlatmak ameliyatsız kayıpsız atlatmak kayıpsız derken tüpler falan bişi olmaz inşallah verende allah alanda elden bişi gelmiyor hiç düşüş yaşamadım azda olda olsa yükseliyor hiç lekelenme olmadı dış gebelik belirtisi yaşamıyorum ama aşırı bulantım da YÖK çıktım hamilelik psikolojisinden hastaymışım gibi hissediyorum hayırlısı bakalım cumartesi herşey sonuçlanır umarım yinede bir evladım var anne olmanın mükemmel duygusunu tattım çok üzülmüyorum ilk gün çok çöktüm yalan değil çünkü hayatımda çok rahat ve imrenilen bi döneme girmiştim 5yıl emek vererek yükseldiğim işmi kaybetmiş olsam da (işten çıkarılmadım ama daha farklı bi işe alındım rapor aldığımdan )ama nasip işte ilk önce ilaçları bıraktım ama bugün yine başladım ben elimden geleni yapayım da gerisi Allah’a kalmış hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun güzel kalabalık coşkulu bayramlar dilerim
Aslında yazzmıyacaktım bu olumsuz durumu fakat progestan içtim gene bi rahatladım
Bu durumun en erken teşhisi ne acaba çok araştırdım ama hiç birine uymadı durumum ağrı eşiğim yüksektir acaba anlamıyormuyum ağrıyı diyorum artık