- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
İnşallah canım kısmet şimdilik birileri olacak gibi görünüyor. Dediğin gibi kendimi çok da yormadan daha da ağırlaşmadan ben yine de ufak bir hazırlık yapacağım.Kardeşim şehir dışında ve kayınvalidesinin tarafından çok gelen giden olmuş ilk günlerde bile. O da bıkmış tabii en sonunda çözümü pastanede bulmuş
Kesinlikle öyleKızlar herkes kendi şartlarına göre gardını alsınbenim çevremdeki güruh beni biraz korkutuyor malesef. Kimsenin benim kırkımla ilgileneceğini sanmıyorum hele ki önümüz Ramazanken. Ramazan girmeden bir haftalık boşluk olacak kısmet olursa oraya doluşulur kesin
Oh canım ellerine sağlık nasıl güzel olmuş . Ben hastaneden çıkınca 10 gün kadar annemin evinde kalcam inşallah annem gelip bakamaz ramazan ayı evde kardeşim le babam var ben kızım ve bebekle aynı anda ilgilenemem ameliyatlı olucam eşim oruç tutacak sahura felan yemek hazırlaması zor olur kendi durumumu bilmiyorum çünkü Allah'ım en kısa zamanda ayağa kalkmak ailemizle ilgilenmek nasip etsin inşallah doğumdan sonra daAmiiiin canım inşallah. Ne diyeyim dönüp dolaşıp kendimi işlerimi Allah'a havale ederken buluyorum. O ne verirse en hayırlısı odur zaten değil mi
Az önce doğum sonrası için börek sarıp attım buzluğa ama nasılşu an belim ağrıyor resmen. Halbuki gözüme çok basit bir iş gibi görünmüştü sahi siz ne yapmayı düşünüyorsunuz doğum sonrası gelecek misafirler için. Benim yardım edecek kimsem olmayacak yanımda şimdiden düşünmek zorundayım yani
Kesinlikle öyleAllah yardımcın olsun güç sağlık versin. Inşallah kolaylıkla atlatırsın o günleri. Her yerin adeti farklı oluyor. İyi tarafından bak o 1 haftada çoğunu ağırlamış olursun ramazan rahat geçer böylece ☺
Oh canım ellerine sağlık nasıl güzel olmuş . Ben hastaneden çıkınca 10 gün kadar annemin evinde kalcam inşallah annem gelip bakamaz ramazan ayı evde kardeşim le babam var ben kızım ve bebekle aynı anda ilgilenemem ameliyatlı olucam eşim oruç tutacak sahura felan yemek hazırlaması zor olur kendi durumumu bilmiyorum çünkü Allah'ım en kısa zamanda ayağa kalkmak ailemizle ilgilenmek nasip etsin inşallah doğumdan sonra da
Eşimin tarafı ailemin evine gelmez bana gelen bayramda evime gelir onda da kimse bir zahmet benden yemek beklemesin dicen de bekleyen illa ki olur eşimin ailesi ister onlara da doğumdan önce annemle buzluğa sarma börek atacam bide yoğurt çorbası tamam gelenlerin birine de salata yaptırırım al sana 4 çeşittatlıyı da hallederim yine bu şekilde nasip kısmet
Benim tarafım yemeğe gelmez zaten canım eşimin tarafindan gelen olmaz bitek annesi babası ve kardeşleri gelir onlarda yemek yer büyük ihtimalle gündüz gelir akşama kadar otururlar Allah'ım nasip ederse ayarlarım bir türlü hiç olmadı fırına pide felan sipariş veririmTeşekkür ederim canım. Ooo sen olayı bitirmişsin zaten. Hiç dert etme o halde. Yemekli misafir konusunda hiçbir fikrim yok onu da dışarıdan hallederim kesin çok sıkışırsam
Daha dün gibi aklımda hamile olduğumu öğrendiğim ilk zamanlar daha çook var diyordum. Herkes hamilelik geçmek bilmez demişti ama bana hiç öyle gelmedi bugüne kadar çok çabuk geçti hiç anlamadım ne ara bu kadar oldu. Şimdi lohusalık zamanlarını konuşacak hazırlık yapacak duruma gelmişiz buna şükür. :)Amin canım çok sağol. Olayı çok iyi bir tarafından yakaladın aslında bir bakıma ben de istiyorum o bir hafta içinde gelen gelsin çünkü sadece o hafta yalnız olmayacağım. Aileler yanımızda olacak inşallah. Ama bu kez de bebek çok küçük diye korkuyorum. Ay ne güzel hayaller kuruyorum gece gece doğum yaptım da sanki misafir ağırlaması kaldı.Bu dert bile bir nimet aslında. Bu aşamaya gelen biri bebeğini sağlıkla kucağına almış demektir değil mi
Günaydın canlargüzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah
Daha dün gibi aklımda hamile olduğumu öğrendiğim ilk zamanlar daha çook var diyordum. Herkes hamilelik geçmek bilmez demişti ama bana hiç öyle gelmedi bugüne kadar çok çabuk geçti hiç anlamadım ne ara bu kadar oldu. Şimdi lohusalık zamanlarını konuşacak hazırlık yapacak duruma gelmişiz buna şükür. :)
amin canım leyluneharHerkese günaydınlar, mutlu huzurlu sağlıklı ve hayırlı bir hafta olsun inşallah..
Kızlar herkes kendi şartlarına göre gardını alsınbenim çevremdeki güruh beni biraz korkutuyor malesef. Kimsenin benim kırkımla ilgileneceğini sanmıyorum hele ki önümüz Ramazanken. Ramazan girmeden bir haftalık boşluk olacak kısmet olursa oraya doluşulur kesin
Şahsen ben rahatsız olmam yani neden çünkü şartlarım belli. Çocuklarımla mı ilgileneyim temizlik mi yapayım ikram mı hazırlayayım misafir mi ağırlayayım. Yakını yanında olanlar bu bakımdan şanslı gerçekten.Bana gelenler her ne kadar rahatsızlık vermek istemiyoruz zahmet etme bir çay içip kalkarız diyorlar daha hamileyken geldiklerinde bile ama öyle olmuyor işte kuru çayla ağırlamak istemiyorum kimseyi. En iyisi ben bir pastane nosu kaydedeyim telefonuma en pratik çözüm bu olacak gibi
hayırlı sabahlar canlar
erkenciyim bugün evi süpürdüm yoruldum oturdum
çamaşır yıkanıyor,kız mızmız mutsuz bugün
bakalım nasıl gecer bugünümüz.
sizlerde ne var ne yok?
bugün 32.haftam bitiyor şükürler olsun. sanki biraz yukarı çıkmaya başladı fıstığım. büyüdükçe çıkarmı sizce ?
A asitane161719 ne dersin. ben aşağıda olursa kolay doğar diye pek bi ümütlenmiştim ama.
içim rahat etti. hıçkırığından anladım bendeHayırlı sabahlar canım Kolay gelsin
Hareketli bir bebekse daha çok yer değiştirir odoğuma doğru yolunu bulur annesi sen hiç merak etme. Benimki de bir aşağıda bir yukarıda hıçkırıklarını her yerde hissediyorum
ay
içim rahat etti. hıçkırığından anladım bendebaşı tam kanaldaydı şimdi farklı yerlerde.
dediğin gibi inşallah yolunu bulur. pek hareketli değil aslında çok tekme tokat girişmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?