Kızlar herkes kendi şartlarına göre gardını alsın benim çevremdeki güruh beni biraz korkutuyor malesef. Kimsenin benim kırkımla ilgileneceğini sanmıyorum hele ki önümüz Ramazanken. Ramazan girmeden bir haftalık boşluk olacak kısmet olursa oraya doluşulur kesin

Kesinlikle öyle Allah yardımcın olsun güç sağlık versin. Inşallah kolaylıkla atlatırsın o günleri. Her yerin adeti farklı oluyor. İyi tarafından bak o 1 haftada çoğunu ağırlamış olursun ramazan rahat geçer böylece

Oh canım ellerine sağlık nasıl güzel olmuş . Ben hastaneden çıkınca 10 gün kadar annemin evinde kalcam inşallah annem gelip bakamaz ramazan ayı evde kardeşim le babam var ben kızım ve bebekle aynı anda ilgilenemem ameliyatlı olucam eşim oruç tutacak sahura felan yemek hazırlaması zor olur kendi durumumu bilmiyorum çünkü Allah'ım en kısa zamanda ayağa kalkmak ailemizle ilgilenmek nasip etsin inşallah doğumdan sonra da
Eşimin tarafı ailemin evine gelmez bana gelen bayramda evime gelir onda da kimse bir zahmet benden yemek beklemesin dicen de bekleyen illa ki olur eşimin ailesi ister onlara da doğumdan önce annemle buzluğa sarma börek atacam bide yoğurt çorbası tamam gelenlerin birine de salata yaptırırım al sana 4 çeşit tatlıyı da hallederim yine bu şekilde nasip kısmet

Amin canım çok sağol. Olayı çok iyi bir tarafından yakaladın aslında bir bakıma ben de istiyorum o bir hafta içinde gelen gelsin çünkü sadece o hafta yalnız olmayacağım. Aileler yanımızda olacak inşallah. Ama bu kez de bebek çok küçük diye korkuyorum. Ay ne güzel hayaller kuruyorum gece gece doğum yaptım da sanki misafir ağırlaması kaldı. Bu dert bile bir nimet aslında. Bu aşamaya gelen biri bebeğini sağlıkla kucağına almış demektir değil mi

Teşekkür ederim canım. Ooo sen olayı bitirmişsin zaten. Hiç dert etme o halde. Yemekli misafir konusunda hiçbir fikrim yok onu da dışarıdan hallederim kesin çok sıkışırsam

Teşekkür ederim canım. Ooo sen olayı bitirmişsin zaten. Hiç dert etme o halde. Yemekli misafir konusunda hiçbir fikrim yok onu da dışarıdan hallederim kesin çok sıkışırsam
Benim tarafım yemeğe gelmez zaten canım eşimin tarafindan gelen olmaz bitek annesi babası ve kardeşleri gelir onlarda yemek yer büyük ihtimalle gündüz gelir akşama kadar otururlar Allah'ım nasip ederse ayarlarım bir türlü hiç olmadı fırına pide felan sipariş veririm

Daha dün gibi aklımda hamile olduğumu öğrendiğim ilk zamanlar daha çook var diyordum. Herkes hamilelik geçmek bilmez demişti ama bana hiç öyle gelmedi bugüne kadar çok çabuk geçti hiç anlamadım ne ara bu kadar oldu. Şimdi lohusalık zamanlarını konuşacak hazırlık yapacak duruma gelmişiz buna şükür. :)

ahhh Nilay ahhh...
kuzum bi bakmışsın doğmuş büyümüş , öyle bir sevgisi varki ikinciye niyet etmişsin bi bakmışsın oda kucağında...
2013 oğlumun müjdesini aldığım gün hcg kaykay arttığı için dediler gibi mutlu olmuştuk.

kucağımıza aldık bak 5.5 yaşında adam oldu. hayat böyle akıp gidiyor. göz açıp kapamış gibi. sağlıkla gelsin o günler kolay doğumlarımız olsun , hayırlı güzel haftalar olsun tatlım.

hayırlı sabahlar canlar
erkenciyim bugün evi süpürdüm yoruldum oturdum
çamaşır yıkanıyor,kız mızmız mutsuz bugün
bakalım nasıl gecer bugünümüz.
sizlerde ne var ne yok?

bugün 32.haftam bitiyor şükürler olsun. sanki biraz yukarı çıkmaya başladı fıstığım. büyüdükçe çıkarmı sizce ?
A asitane161719 ne dersin. ben aşağıda olursa kolay doğar diye pek bi ümütlenmiştim ama.

bencede canım, ramazan olması sizin için daha iyi olacak gibi. gelen olsa bile ikram olmayacak. O bir haftalık arada olursa belki. .é ondada iki günün doğurmuşû ikram hazırlayacak değil. yanında kim varsa o ilglilenir inşallah , o güzel günleri görelim Rabbim
bu defa bende yalnız kalmayacağım gibi duruyor. inşallah

kuzum sen şimdi bir posta parmak börek sardın
daha zamanın var bence halledersin hiç ek masrafa gerek kalamaz. her pastane ürünü lezzetlide olmuyor. hem bakarsın akıl ederler elleri boş gelmezler

şimdi aklıma geldi kızın doğduğunda bendende ikram bekleyen bazı insancıklar olmuştu hemde eşimin yakınlarından. ben baş ağrısından yatarken gelip. 3 saat oturup benden ikram beklediler. yüzüm gözüm şiş halde oturmaazken onlar yüzündenn ayakta kalmıştım çok zor bir gündü. tekrarı omuz inşallah olursa artık akıllandım gider yatak odamda yatarım. sonra gittik bize bir ikramda bulanmadı dendi, herkesin insanlığı bir olmuyor işte. nasıl bir toplum olduk. doğuran kadından hele hasta hele gözünü aaçmayan, nasıl ikram beklenir nasıl !!!

Hayırlı sabahlar canım Kolay gelsin
Hareketli bir bebekse daha çok yer değiştirir o doğuma doğru yolunu bulur annesi sen hiç merak etme. Benimki de bir aşağıda bir yukarıda hıçkırıklarını her yerde hissediyorum

ay içim rahat etti. hıçkırığından anladım bende başı tam kanaldaydı şimdi farklı yerlerde.
dediğin gibi inşallah yolunu bulur. pek hareketli değil aslında çok tekme tokat girişmiyo

karapisso gücüm yettiği kadar yaparım yetmediği yerde ardımdan konuşan olursa da ona göre muamele ederim. Öncelik bizim ve çocuklarımızın sağlığı. Allah gerçekten insan olan kullariyla muhatap etsin bizi. Gördüğüm şahit olduğum bazı örnekler beni öyle üzüyor ki ne ara bu hale gelindi demekten kendimi alamıyorum. Neyse biz güzel düşünelim güzel olsun. Kimseler gelmezse de çıkarır kendimiz yeriz

ay
içim rahat etti. hıçkırığından anladım bende başı tam kanaldaydı şimdi farklı yerlerde.
dediğin gibi inşallah yolunu bulur. pek hareketli değil aslında çok tekme tokat girişmiyo

Tekme tokat artık beklemeyelim zaten en fazla içeride kayma dönme hıçkırık vs hissederiz. Benimki de baş geliş iki kontroldür ama nasıl oluyorsa hıçkırıklarını hemen her yerde hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…